Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Farm Soccer
sponzorované odkazy

Farm Soccer

Hrajete online hru Farm Soccer

V této povedené superhře budete hrát za malého farmáře, který má rád fotbal, takže čutá celý den. Vaším úkolem bude vsítit gól do branky. Není to snadné - brána je vždy na zapeklité pozici, takže dostat do ní míč bude makačka.

ovládání hry Farm Soccer

myší, viz instrukce ve hře • 2.57 MB • 542x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Space Disposal
Logické hry - 25x
Staňte se vesmírným velitelem, který stojí před splněním zadaného rozkazu. Potřebujete dopravit nebezpečnou raketu s radioaktivním odpadem na místo, kde by mohla klidně explodovat a nic se nestalo. Snažte se nenarazit do zdi, jinak by raketa explodovala předčasně, potřebujete ji dostat do speciální komory.
Snoring
Logické hry - 21x
Velcí sloni spí poměrně tvrdě, o čemž se přesvědčíte v pěkné hře Snoring. Jedná se o hru se zvířátky, která se snaží spících slonů zbavit. Potřebujete najít nějaké možnosti, jak trefit spícího slona jiným zvířetem. V prvních úrovních se to naučíte a v dalších misích už to využijete. Autoři si připravili více než tři desítky misí.
Car Ferry
Logické hry - 34x
Pokládejte veškeré bedny, klády, kruhy do trasy, kde musí přejet automobil. Vaším úkolem je přejet na druhou stranu. Snažte se, abyste zaparkovali na tomto trajektu a s autem nespadli do vody.
Yves
Logické hry - 20x
Yves je geek student a má šílené nápady, které dokáží změnit budoucnost existence. Ale musí najít ten správný materiál. Pomozte mu najít veškeré věci, které má na seznamu a tak postavte velmi zajímavý stroj.
Moorhuhn solitaire
Logické hry - 47x
Zkuste tuhle zajímavou oddechovou karetní klasiku. Jde o velmi známý solitér, tentokrát s motivy legendárních slepic ze hry Moorhuhn. Co se týče pravidel, tak je to klasický styl solitaire - skládáte balíčky podle barev.
Duck
Logické hry - 20x
Tato logická hra vás pohltí a nepustí. Budete si v ní hrát s malými kačenkami, které musíte podle určité logiky seřadit, sbírat kačení vejce nebo jednu kačenku vyřadit. Hra má celkem 25 kol, které vám dají zabrat.
99 Bricks - tetris jinak
Logické hry - 25x
Tato hra je velmi podobná hře tetris. Zde ale budete za úkol postavit co největší věž z kostek, které vám budou padat. Musíte je na sebe umistít tak, aby věž byla stabilní a nepadala. Jak vysokou věž se vám podaří postavit?
Domino Knight
Logické hry - 20x
Domino Knight je graficky pěkné ztvárnění klasické hry domino. Na hrací pole postupně umisťujete dílky podle hodnoty, kterou mají. Pro zjednodušení jsou na poli zvýrazněny dílky, ke kterým máte přiložit další. Jednotlivé dílky můžete otáčet pomocí mezerníku nebo kolečkem myši.
Cover Orange Players Pack
Logické hry - 55x
Udělejte v této super hře vše tak, aby se k vám nedostal kyselý déšť, protože ten by vás mohl zabít. Musíte udělat vše pro to, abyste posunuli jablíčka do skrýše a byli tak chráněni. Tak se do toho pusťte.
Bad Birds: The Escape Chronicles
Logické hry - 50x
Ptáci v pruhovaných tričkách jsou zřejmě zlí a chystají se na nějakou nepravost. Ve hře Bad Birds: The Escape Chronicles si vezmete na starost jejich osudy a pokusíte se je dostat do bezpečí. Máte možnost proměnit některého z ptáků do určitého povolání, aby se daly překonat nebezpečné situace při životě.
Monkey Go Happy Tales 2
Logické hry - 38x
Další ze snad nekonečné řady her série Monkey Go Happy. I tentokrát na vás čeká spousta úkolů, kterými se budete snažit rozveselit opičky. Splnit správný postup nebude snadné, ale pokud se dobře zamyslíte, tak pro vás hra bude zábavou.
Saving the Company
Logické hry - 26x
Pracujete v jedné společnosti, která se ovšem nachází ve velice složité finanční situaci a zachránit ji může asi jenom zázrak. Pokuste se jí zachránit tím, že se vydáte na bláznivou výpravu. Cestou bude zapotřebí vyřešit celou řadu různých logických hádanek a proskákat se přes množství rozmanitých plošin.
Happy Easter Mahjong
Logické hry - 36x
Ač poměrně jednoduchý, tak velmi dobře hratelný mahjong s velikonočním motivem. Tentokrát tak budete odstraňovat vajíčka (místo klasických mahjong dílků). Odebíraná vajíčka nesmějí být nijak blokovaná.
Scoregamites
Logické hry - 30x
Oddychová logická hra, ve které bude vašim úkolem se svou skupinou panáčku osvobodit v každém kole uvězněné panáčky. Důležitá je vzájemná spolupráce, díky které dokážete zvítězit. Přeji hodně štěstí.
Monsters Mash 3
Logické hry - 17x
Tato super hra je pokračování hry Monsters Mash, ale tentokrát s pořadovým číslem 3. Vaším úkolem je odstranit bloky a shodit tyto zombíky na bodláky v každé úrovni. Cílem této hry je tyto zombíky prostě zabít.