Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
World Cup Penalty 2010
sponzorované odkazy

World Cup Penalty 2010

Hrajete online hru World Cup Penalty 2010

Pěkná postřehovka z prostředí fotbalu. Sice trochu starší záležitost, ale stále skvěle hratelná. Zahrajete si na fotbalistu, kterého čekají rozhodující penalty ve finále mistrovství světa. Takže přejeme dobrý postřeh a mušku.

ovládání hry World Cup Penalty 2010

myší, viz instrukce ve hře • 1.7 MB • 871x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Trick Hoops Challenge
Sport - 18x
Zažijte typickou pouliční basketbalovou soutěž. Zvolte si způsob, kterým chcete dát koš. Pokud se vám to povede, soupeř musí váš kousek zopakovat, jinak přichází o body. To samé musíte dělat vy v případě, že soupeř dá koš.
Brown Cow Curling - chytlavý curling
Sport - 46x
Brown Cow Curling je celkem chytlavé zpracování curlingu. Vaším soupeřem nebude nikdo jiný než počítač. Můžete zvolit dvě obtížnosti a jde se na led. Prvním klikem volíte směr a druhým klikem sílu vmetení vašeho kamene. Cílem je umístit kameny co nejblíže středu bodové výseče. V roli metařů jsou zde dvě krávy ;-). Díky skvělému zvuku a animacím je to opravdu pěkná superhra.
Sewer Skater - jízda na skejtu
Sport - 28x
Vytáhněte svůj skateboard a vyrazte předvádět ty nejlepší triky, které na něm umíte. Vše ovšem budete předvádět v kanále a pokud nedokážete v každém kole udělat triky do určitého počtu bodů, vykoupete se ve splaškách.
Skate Tokyo - na prkně do ulic
Sport - 24x
Vyzkoušejte si jízdu na skateboardu v ulicích Tokia. Není to zas tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. V této superhře na vás totiž číhají různé překážky a zábrany. Taky se musíte vyhýbat chodcům, kteří přecházejí silnici, kde se jim zachce. Když seberete brýle, tak naberete vyšší rychlost.
Shadow Factory
Sport - 24x
Tahle hra je velice originálně zpracovaná a zajisté vás bude bavit. Grafika je úchvatná a hratelnost na vysoké úrovni. Ovládáte speciální terénní vozidlo, které projíždí továrním územím plným skoků a kopců.
Snooker
Sport - 19x
Snooker se řadí mezi typy kulečníku a patří mezi poměrně oblíbené varianty, které často vysílají různé televizní programy. Na každou úroveň dostanete předem stanovený cíl, jehož musíte dosáhnout v časovém limitu. Podle kvality odvedené práce obdržíte na závěr body. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní.
hra v Unity3D
Urban Futbol
Sport - 831x
Suprově zpracovaný 3D pouliční fotbálek. Myslíte si, že jste natolik zdatní, že vyhrajete každý zápas? Ikdyž proti vám bude hrát někdo z druhého konce světa? Užijte si dokonale tuhle sportovní pecku.
Minigolf
Sport - 197x
Zahrajte si minigolf a pobavte se u této skvělé hry. Ze začátku se Vám budou zdát dráhy lehké, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete a do jakého kola se dokážete probojovat. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Epic Celeb Brawl: Miley
Sport - 29x
Další díl s tématem mlátičky s celebritou. Tentokrát si autoři vzali na paškál oblíbenou Miley Cyrus. Ta může dostat pěknou nakládačku, a nebo to budete vy, kdo odejde z ringu s přeraženým nosem?
Ultimate Dodgeball
Sport - 31x
Jste fanoušci míčových her? Tak to je pro Vás tato hra tou pravou. V této skvělé hře je Vašim úkolem vybít balónem svého spolužáka a tím zajistit jeho porážku. Pomocí myšky se napřáhněte a poté už jen trefte spolužáka.
Tiny Hawk
Sport - 24x
Autoři hry Tiny Hawk si pro hráče připravili celkem zajímavý počet úrovní. Vyzkoušet si jich můžete na tři desítky. Již název napovídá, že se jedná o parodii na slavného skateboardového jezdce Tony Hawka. Také si vezmete na starost jízdu na prkně a přitom se musíte pořádně ohánět, abyste sebrali všechny bonusy.
Euro headers
Sport - 64x
Hra, která vás jistě chytne - vždyť je v nabídce i hra za české mužstvo. Samotný princip je podobný volejbalu - míč se posílá přes síťku, která je vysoko ve vzduchu a protihráč ho nesmí chytit. A naopak.
Cannon Basketball
Sport - 39x
Ve hře Cannon Basketball si užijete pořádnou hru s basketbalovým míčem a košem, do něhož se pokoušíte balón nasměrovat. Vystřelujete míče z kanónu a potřebujete vhodně odhadnout směr střely, aby se dalo trefit. Vyzkoušet si můžete hned několik na sebe navazujících úrovní, v nichž se rozhodně nudit nebudete.
Baseball Smash
Sport - 35x
Sportovní online hra plná vtipu, příjemné grafiky a velké porce hratelnosti. Zahrajte si baseball a snažte se odpalovat všechny letící míčky. Pro posun do další úrovně musíte odpálit určitý počet míčků a získat patřičný počet bodů.
Queen Peace Cup
Sport - 40x
Fotbal s trochu Asijským nádechem. Kopete penalty do soupeřovy brány a jediné co vás tlačí je počet nastřílených gólů. Systém střelby je velice vypracovaný, máte celkem tři různá nastavení vašeho kopu.