Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
World Cup Penalty 2010
sponzorované odkazy

World Cup Penalty 2010

Hrajete online hru World Cup Penalty 2010

Pěkná postřehovka z prostředí fotbalu. Sice trochu starší záležitost, ale stále skvěle hratelná. Zahrajete si na fotbalistu, kterého čekají rozhodující penalty ve finále mistrovství světa. Takže přejeme dobrý postřeh a mušku.

ovládání hry World Cup Penalty 2010

myší, viz instrukce ve hře • 1.7 MB • 554x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Hockey Game
Sport - 52x
V naší zemi patří lední hokej mezi dva nejoblíbenější sporty a ve světě počítačových her existuje řada zajímavě zpracovaných kousků. Většina se však soustředí spíše na jednotlivé součásti hry, než že by se hokejovému zápasu věnovali komplexně. To ovšem neplatí o hře Hockey Game, kde si vezmete na starost kompletně celý tým a musíte porazit soupeře.
Stolní fotbálek
Sport - 54x
Stolní fotbálek je bezvadná hra, která nesmí chybět v žádné hospodě. V této online podobě si ji můžete zahrát na počítači, zcela zdarma. Své hráče ovládáte šipkama. Hra není vůbec lehká.
The Simpsons BMX Game
Sport - 28x
Oblíbená postava kresleného seriálu je tu s další super hrou. Bart se tentokrát projede na bmx kole. A nebude to jen obyčejná projížďka. Vaším úkolem bude společně s Bartem předvádět super triky.
Basketball Gozar
Sport - 61x
Mix basketbalu a perfektní fyzikální gamesky. Čeká na vás celkem 50 dobře navržených levelů, ve kterých je vaším úkolem dostat míč do koše. Vždy je nutné dostat míč do koše na jeden hod.
3D Air Hockey
Sport - 58x
Vaším úkolem je nasbírat sedm bodů k tomu, abyste vyhráli tento zápas. Musíte dostat červený puk do soupeřové branky. S vaším hráčem pohybujete pomocí myší. Na začátku hry si vyberete, za jaký tým chcete hrát.
Skateboy - triky na skateboardu
Sport - 26x
Zajezděte si na skejtu ve online hře Skateboy. Klávesami 1-9 volíte různé triky, za které dostáváte body. Mezerníkem skáčete a šipkama vlevo/vpravo se rozjedete. Pokud se chcete otočit, tak stiskněte šipku nahoru a mezerník.
Boxing Live
Sport - 36x
Tak takhle dobrá boxovací super hra tady už dlouho nebyla, pokud vůbec někdy. Vytvořte si svého boxera, trénujte ho, vylepšujte a poražte nejsilnější bojovníku v ringu. Stanete se oslavovaným šampionem?
Euro headers
Sport - 58x
Hra, která vás jistě chytne - vždyť je v nabídce i hra za české mužstvo. Samotný princip je podobný volejbalu - míč se posílá přes síťku, která je vysoko ve vzduchu a protihráč ho nesmí chytit. A naopak.
Motocross FMX
Sport - 25x
Motocross FMX je vydařená superhra, kterou si nepochybně oblíbíte. Na několika záludných tratích musíte nejen zdolat překážky, ale hlavně předvést vaše akrobatické umění na motorce. Jednotlivé triky volíte čísly na klávesnici (+ěščřžý).
Soccer Balls 2
Sport - 20x
Druhé pokračování hry Soccer Balls se opět odehrává v netradičním prostředí, kde se s různými druhy fotbalových balónů pokusíte vstřelit branku. Na začátku si vyberete svůj tým, nebo si ho vytvoříte, a poté už se směle vydáte do akce. Narazíte na různé překážky, které stojí v cestě a musíte je nějakým logickým způsobem překonat.
The Champions 2
Sport - 52x
Čtyři skupiny, 16 týmů. A na vás bude vybrat si jeden z fotbalových týmů a dovést ho až do finále. A v něm samozřejmě zvítězit. Sice se jedná o starší flash hru, ale stále má co nabídnout. Zejména super hratelnost.
World Boxing Tournament 2
Sport - 39x
Druhý díl kvalitní sportovní hry, ve které se budete snažit vyboxovat titul šampiona v boxu. Zvolte si jednoho ze čtyř boxerů a vrhněte se hned do ringu. Zasaďte několik zničujících úderů a vyhrajte.
hra v Unity3D
Free Running 2
Sport - 40x
Pokud máte rádi adrenalinové běhání po zdech a dechberoucí parkour, tak je to hra dělaná pro vás. Máte možnost si zaskákat a užít pár triků v této sportovní 3d hře v Unity3D. Skvělá grafika, skvělá hratelnost, maximální zábava.
Paper Sumo
Sport - 37x
Sumo patří mezi tradiční japonské sporty, které jsou v širším povědomí po celém světě. Většinou se spolu utkávají opravdu silní zápasníci, kteří se snaží vytlačit soupeře mimo vyznačené území. Vyzkoušet si tento sport můžete i v této počítačové hře, kde se proti sobě postaví dvojice papírových borců.
Pro Urban Trial
Sport - 37x
Další z plejády nekonečných her s motorkama, se kterými budete překonávat zapeklité překážky. Pokuste se zdolat všechny překážky a dojet na konec v co nejlepším čase. Hra se skvělou grafikou a hratelností.