Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
World Cup Penalty 2010
sponzorované odkazy

World Cup Penalty 2010

Hrajete online hru World Cup Penalty 2010

Pěkná postřehovka z prostředí fotbalu. Sice trochu starší záležitost, ale stále skvěle hratelná. Zahrajete si na fotbalistu, kterého čekají rozhodující penalty ve finále mistrovství světa. Takže přejeme dobrý postřeh a mušku.

ovládání hry World Cup Penalty 2010

myší, viz instrukce ve hře • 1.7 MB • 91x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Trick Hoops Challenge
Sport - 14x
Zažijte typickou pouliční basketbalovou soutěž. Zvolte si způsob, kterým chcete dát koš. Pokud se vám to povede, soupeř musí váš kousek zopakovat, jinak přichází o body. To samé musíte dělat vy v případě, že soupeř dá koš.
Supreme Snowboard
Sport - 8x
Jízda na Snowboardu je jistě zábavná, ale také velice nebezpečná. Pokud se chcete vyhnout zlomeninám a modřinám tak si zahrajte náš Supreme Snowboard. V pohodlí vašeho domova si vyzkoušíte jaké to je, svištět po sněžném svahu.
Thump! - závody v dodávce
Sport - 25x
Závodit se dá v ledasčem. V online hře Thump! si zkusíte časovku s dodávkou. U každé trati musíte pokořit zadaný čas. Za sražení kuželů dostanete trestné vteřiny, za vražení do zábran ztratíte rychlost. Jak sami zjistíte, udržet dodávku na trati není vůbec snadné. Hra se ovládá šipkama.
Super Wiggi-Ball
Sport - 26x
Oddychová pinkačka, ve které budete odrážet míč na soupeřovu stranu. Pokud se vám podaří docílit šesti bodů, tak vyhráváte, jinak budete muset zakusit hořkou porážku. Dopinkáte se až do konce hry?
Study in the UK
Sport - 66x
Velmi vydařená online hra na téma kopání penalt. Jako talentovaný fotbalista budete muset dobře zamířit vaši střelu do branky, abyste vsítili pěkný gól. V dalších úrovních je hra pěkně těžká. Fotbalová superhra jak má být.
Hot Bikes
Sport - 16x
Hot Bikes je další superhra z plejády sportovních her, ve kterých budete řídit motorku. Cílem je překonat všechny překážky a hlavně udržet jezdce na motorce. Za body můžete motorku vylepšovat.
Panda Golf 2
Sport - 30x
Panda Golf 2 je velice jednoduchá, ale také skvěle hratelná minihra. Jedná se o jistou podobu golfu. V každé úrovni musíte míček dostat do jamky s co nejmenším počtem úderů. Jak se provádějí samotné údery do míčku, je pěkně zobrazeno v nápovědě.
Kung Fu Kick Off
Sport - 23x
Myslíte si, že dokážete porazit Kung Fu Pandu ve stolním fotbálku? Vyzvěte pandu na sportovní souboj a uvidíme, kdo má rychlejší reakce a kdo dokáže vstřelit během pár minut nejvíce gólů. Miřte dobře a také dobře braňte.
Super Slugger
Sport - 31x
Luxusní sportovní herní pecka. Zahrajte si na mistra baseballu a pokuste se odpálit míček co nejdále a co největší silou. Dobře se soustřeďte, sledujte míček a ve správný moment jej odpalte. Bude to homerun?
Bowling kids shake
Sport - 110x
Ani si nemusíte kazit zdraví v zakouřených provozovnách a můžete si bowling zahrát klidně doma na vašem počítači. Hra je velmi příjemná a graficky povedená, takže vám přeji dobrou zábavu a hodně štěstí..
Free Kicker - přímé kopy
Sport - 22x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá sportovní super hra Free Kicker vás zavede na fotbalové hřiště, kde se právě chystá hráč k zahrát přímý kop. Ten hráč není nikdo jiný než vy. Rada je tedy jasná; dejte gól.
Powerpool Frenzy
Sport - 33x
Kulečník se řadí mezi oblíbené hospodské zábavy, ale v poslední době se prosazuje i na scéně počítačových her. V rámci deseti zajímavě zpracovaných úrovní potřebujete do děr ve stole dostat všechny požadované koule. Čím více jich do děr dostanete najednou, tím lépe pro vaše bodové konto. Existují různé typy koulí.
Side Kick 2007
Sport - 83x
Výborná fotbalová hra pro dva hráče. Stačí si jen vybrat Váš nejoblíbenější tým a natřít to svému kamarádovi, nebo si zahrát proti počítači, ať tak či tak, cíl je pořád stejný, nasázet soupeřovi co nejvíce gólů. Hra je graficky velice pěkně zpracovaná.
Stolní fotbálek
Sport - 24x
Stolní fotbálek je bezvadná hra, která nesmí chybět v žádné hospodě. V této online podobě si ji můžete zahrát na počítači, zcela zdarma. Své hráče ovládáte šipkama. Hra není vůbec lehká.
Velocity
Sport - 18x
Zahrajte si závody budoucnosti, které nabízí tato hra. Vyberte si dráhu, počet soupeřů a nakonec své vlastní vozidlo a pusťte se na závodní okruh. Pokuste se v těchto futuristický závodech zvítězit.