Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
World Cup Penalty 2010
sponzorované odkazy

World Cup Penalty 2010

Hrajete online hru World Cup Penalty 2010

Pěkná postřehovka z prostředí fotbalu. Sice trochu starší záležitost, ale stále skvěle hratelná. Zahrajete si na fotbalistu, kterého čekají rozhodující penalty ve finále mistrovství světa. Takže přejeme dobrý postřeh a mušku.

ovládání hry World Cup Penalty 2010

myší, viz instrukce ve hře • 1.7 MB • 1723x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Disco Bowling
Sport - 76x
Máte rádi bowling? Tak to se u této hry určitě pobavíte. V této ne zrovna složité hře je Vašim úkolem shodit všechny kuželky, které máte na své hrací dráze. Chce to namířit určit sílu letu a poté už jen doufat, že to bylo správně a že nezůstane stát ani jedna kuželka.
SOCCER FREE KICK CHALLENGE 2
Sport - 30x
Pěkná fotbalová online hra, ve které půjde o kopání penalt. Míč už je připravený na značce pokutového kopu a na vás je, abyste dobře namířili a pěknou ranou míč umístili do branky. Bude z toho gól?
Football
Sport - 19x
Myší zamiřte balón tak, aby vletěl přímo do branky. Dávejte si pozor, aby jste míč netrefili do obránců. Chce to dobrou přesnost a trošku zamyšlení nad tím, kam míč pošlete. Můžete používat různé falše. Pusťte se do hry a ukažte, jaký fotbalista ve Vás je.
Minigolf
Sport - 200x
Zahrajte si minigolf a pobavte se u této skvělé hry. Ze začátku se Vám budou zdát dráhy lehké, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete a do jakého kola se dokážete probojovat. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Stunt Bike Draw
Sport - 23x
Tahle hra v sobě kombinuje logické přemýšlení a trochu fyziky, bude se vám totiž hodit znalost vlastností pohybujících se objektů. Našemu zkušenému kaskadérovi nakreslíte trať, po které pojede aby se vyhnul překážkám.
Sexy Football
Sport - 22x
Příjemný fotbálek, který si nejlépe vychutnáte s vaším kamarádem, ale když žádného při ruce nemáte, tak se nudit určitě nebudete. Pokud si myslíte že je hra moc lehká změňte si obtížnost hry a ukažte co ve vás je..
Study in the UK
Sport - 1198x
Velmi vydařená online hra na téma kopání penalt. Jako talentovaný fotbalista budete muset dobře zamířit vaši střelu do branky, abyste vsítili pěkný gól. V dalších úrovních je hra pěkně těžká. Fotbalová superhra jak má být.
3D Air Hockey
Sport - 58x
Vaším úkolem je nasbírat sedm bodů k tomu, abyste vyhráli tento zápas. Musíte dostat červený puk do soupeřové branky. S vaším hráčem pohybujete pomocí myší. Na začátku hry si vyberete, za jaký tým chcete hrát.
Mudbike Racing - závody v blátě
Sport - 30x
Nasedněte do své závodní čtyřkolky a snažte se v každém závodě dojet alespoň na 3. místě. Nejde jen o to, jet co nejrychleji. Musíte sbírat kanystry s benzínem a klíče na opravy. Benzín je hodně důležitý, jinak můžete velice brzy skončit na suchu ;).
Brown Cow Curling - chytlavý curling
Sport - 47x
Brown Cow Curling je celkem chytlavé zpracování curlingu. Vaším soupeřem nebude nikdo jiný než počítač. Můžete zvolit dvě obtížnosti a jde se na led. Prvním klikem volíte směr a druhým klikem sílu vmetení vašeho kamene. Cílem je umístit kameny co nejblíže středu bodové výseče. V roli metařů jsou zde dvě krávy ;-). Díky skvělému zvuku a animacím je to opravdu pěkná superhra.
X-HOC
Sport - 13x
Podle názvu této hry by nikdo neřekl, že se bude jednat o fotbal. Budete nejspíše překvapeni, vzhled této hry tomu takné nenapovídá. Kdo zná pravidla fotbalu, pochopí i tuhle hru, dostaňte míč k soupeři do brány a vítězství máte v kapse.
Bike Mania 2 - na motorce přes překážky
Sport - 13x
V parádní superhře Bike Mania 2 máte pouze jeden, ale zato pekelně těžký úkol - překonat všechny překážky, které stojí v cestě před vaší motorkou. Osedlejte svoji výkonnou motorku a vyzkoušejte své schopnosti. Budete potřebovat skvělý postřeh a uvažování. Motorku ovládáte šipkama nahoru/dolů, rovnováhu pak šipkama vlevo/vpravo.
hra v Unity3D
Marble Temple
Sport - 42x
Zajímavý hra ve stylu golfu. Tentokrát v 3D podobě v Unity3D. Cílem je dostat míčky do jamky s co nejmenším počtem pokusů. Některá jamkoviště jsou záludná, někde navíc fouká nepříjemný vítr.
Velocity
Sport - 19x
Zahrajte si závody budoucnosti, které nabízí tato hra. Vyberte si dráhu, počet soupeřů a nakonec své vlastní vozidlo a pusťte se na závodní okruh. Pokuste se v těchto futuristický závodech zvítězit.
Taz Football Frenzy
Sport - 2x
Pomozte tasmánskému ďáblíkovi zaskórovat co nejvíce touchdownů v této sportovní online hře. Pokud cestou sníte hotdog, můžete pak se svými protivníky pěkně zatočit:).