Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Best Farm

Hrajete online hru Best Farm

Pěkná farmářská super hra, ve které se budete snažit o vybudování prosperujícího hospodářství. Máte na to, abyste postavili správné budovy, zasadili semena a starali se o zvířata? S omezenými financemi to nebude snadné.

ovládání hry Best Farm

myší, viz instrukce ve hře • 0.4 MB • 136x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cutie Makeover 7
Hry pro dívky - 83x
Tato krásná slečna je nyní v tvých rukách. Postupně z ní udělej krasavici. Přihlásila se totiž na miss ČR a je pro ni velmi důležité alespoň vyniknout! Šperky, účes, oblečení a hlavně make-up to je tvým úkolem.
Horsey Racing
Hry pro dívky - 2x
Na začátku hry si můžete vybrat jednoho ze tří nabízených koníků, a poté se již klidně vydejte vstříc závodům. Potřebujete zvítězit, ale to nebude jen tak. Ve hře narazíte na různé překážky, které musíte vhodným způsobem překonat. K dispozici jsou naštěstí i různá vylepšení, která koníkům zlepší náladu.
Fairy Dressup 24
Hry pro dívky - 1x
Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Cody Dressup 13
Hry pro dívky - 0x
Oblékni krasavice Cody v nové online hře pro dívky. Oblékni ji do svůdného oblečku, nalič ji, vhodné doplňky jsou také velice důležité. Chystají se totiž večer na party. Určitě se ti povede z nich udělat největší krasavice na party :)
Pilar Colouring
Hry pro dívky - 0x
Krásná online hra. Máš ráda omalovánky. Dej se do toho. Přivítá tě legrační koník a ty můžeš začít. Nejprve si vybarvi koníka, pak pokračuj na jeho kamarádech z farmy. Při vybarvování tě bude doprovázet muzika, jakou si pouští zvířátka na farmě:)
Nail simulation
Hry pro dívky - 71x
Další hra pro dívky, která se bude týkat jejich nehtů. I tentokrát je musíte vyzdobit, aby se té dívce líbily. Můžete použít různé odstíny laku na nehty, ale třeba i různé ozdobičky pro ještě lepší vzhled.
Peppa Pig - New House Decor
Hry pro dívky - 1x
Seriál Prasátko Pepa (Pepina) je mezi dětmi nesmírně oblíbený. Ani se nedivíme, je to legrační, milé a bez násilí a řevu. Stejně jako tato online hra pro dívky. Vyzdobte tento hezký nový dům podle svých představ,
Diner Dash
Hry pro dívky - 1x
Cílem této hry je postarat se o své zákazníky v zahradní restauraci, kterou vlastníte. Přijímejte od zákazníků objednávky, noste jim objednané pokrmy a nezapomeňte vybírat peníze za služby, které jste jim poskytli.
Family Flights
Hry pro dívky - 2x
Oblíbená rodinná letecká společnost se nezadržitelně řítí k bankrotu. Chopte se byznysu a doveďte firmu zpět na výsluní. Myslíte, že se vám to podaří?
Dance with Barbie
Hry pro dívky - 1x
Zapni hru vyber styl muziky na, který bude barbie tančit a pořádně to rozjeďte. V teto hře barbie trénuje na soutěz v tanci a chce se vypracovat až na vrchol slávy a to právě tancováním. Barbie potrebuje někoho kdo jí stím pomůže a můžeš to být právě ty.
Rochelle Scaris Style
Hry pro dívky - 28x
Oblíbené hrdinky ze školy Monster High jsou zpět. Tentokrát v pěkné oblíkačce s hlavní postavou tajemné Rochelle. Vyberte pro ni úžasné oblečení a doplňky. Zařiďte, aby se za ní otočil každý kluk.
Model Dressup 91
Hry pro dívky - 1x
Tahle slečinka vystudovala a dnes jde žádat o zaměstnání. Má ráda ležérní a trošku zastaralé oblečení i v ´´civilu´´ , ale zítra se jí to hodí obzvášť. Tak se dej do oblékání a slaďování s doplňky :)
Beauty Maker 23
Hry pro dívky - 0x
Tak tahle šlečinka není jen tak ledajaká smrtelnice. To je královna víl:) Podle toho se také musí pěkně oblékat. Má velký šatník, ve kterém se najdou krásné kousky. A všechno ladí. Oblékni ji, jak nelépe umíš.
Zmrzlina
Hry pro dívky - 1x
Máš ráda sladkosti jako tato mladá krásná slečinka? Tak se koukni, které má ráda ona, zda by jsi na ně měla chuť také. Potom si jednu tebou vybranou sladkost vyber a vyběhne ti návod, jak ji vyrobit. :)
Mini Dressup 24
Hry pro dívky - 3x
Taky se chceš líbit? tato slečinka taky a převelice, zamilovala se totiž do svého spolužáka. Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě.Hlavně se snaž, na chlapci jí záleží!! :)