Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Best Farm

Hrajete online hru Best Farm

Pěkná farmářská super hra, ve které se budete snažit o vybudování prosperujícího hospodářství. Máte na to, abyste postavili správné budovy, zasadili semena a starali se o zvířata? S omezenými financemi to nebude snadné.

ovládání hry Best Farm

myší, viz instrukce ve hře • 0.4 MB • 891x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Hamster Hotel
Hry pro dívky - 2x
Křeček jménem Max měl svůj velký sen. Chtěl si otevřít hotel pro křečky a po dlouhé době snažení se mu to konečně podařilo. Právě otevírá a vy mu s jeho malým hotelem pomůžete. Vezměte si na starost obsluhu všech zákazníků hotelu, aby odcházeli spokojeni. Přivítejte zákazníky a poslužte jim podle jejich přání.
The Best Feeling For Lisa
Hry pro dívky - 1066x
Lisa se dnes chystá na výjimečnou procházku, chce se cítit opravdu skvěle. Takže nezbývá, než pro ni připravit skvělý outfit, kterým oslní všechny na světě. Na výběr máte styly účesů a samozřejmě oblečení a doplňků.
Cody Dressup 32
Hry pro dívky - 1x
Cody se zozhodla být na dnešním bále za krasavici, za kterou se každý minimálně jednou otočí. Když nahlédneš do jejího šatníku, řejneš si, že jistě oblečení není její problém, jenže ona se ne a ne rozhodnout, co si oblékne. Pomoz jí:)
Beauty Maker 60
Hry pro dívky - 1x
Tak tahle slečinka má velice zajímavý vkus. Abych to upřesnila, bojuje o srdce P. Aladina. Možná tě to udiví, ale láska si přece nevybírá. Je to jen na tobě, jak si u něj bude stát. Dej se do úpravy :)
Model Dressup 98
Hry pro dívky - 0x
Tahhle slečna vypadá na první pohled roztomile, ale její povaha se neodvíjí pouze od jejího roztomilého ksichtíku. V šatníku má i velmi odvážné sexy kousky, které se pokus sladit a udělej z ní krásnou divu:)
Design Underwater
Hry pro dívky - 0x
Hezká online dekoračka pro dívky. Krásná slečinka, že? Jde o to, že takto má vypadat titulní strana časopisu ´´PODMOŘSKÝ SVĚT´´. Slečna je takto vyfotografována pod mořskou hladinou a ty musíš ještě trochu upravit vzhled stránky.
Barbie dollhouse
Hry pro dívky - 1x
V tomhle domečku pro panenky asi řádil nějaký šotek, protože všechno je různě rozházené a ne na svém místě. Pomoz všechny rozházené hračky uklidit tak, aby všechno dobře pasovalo tam, kam skutečně patří.
Sue malá čarodějka
Hry pro dívky - 6x
V této hře se stáváte malou čarodějnicí, která má nelehký úkol. Vašim úkolem je namíchat lektvary, díky kterých může proměňovat škaredé věci ve věci krásné. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Na výběr máte z mnoha přísad.
Beauty Maker 51
Hry pro dívky - 7x
A je tu soutěž pro nejkrásnější letní sportovkyně. Tato dívenka se také smí zúčastnit. Tvým úkolem je o i pečovat. Krásně vhodně ji oblékni, pak jí úžasně nalič, potom jí zvol nejlepší účes a nakonec doplňky.
Pretty Dressup 4
Hry pro dívky - 0x
Tahle malá krasavice si dnes půjčila maminčiny malovátka a chce se líbit. Jenže ještě neví, jak a co používat, co se nosí apod. Zahraj si na její kamarádku a pomoz jí. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i botky:)
Farm Mania 2
Hry pro dívky - 4x
Pokračování výborné farmářské online hry Farm Mania (zde první díl). Opět bude vaším úkolem postarat se o bezchybný chod jedné malé farmičky. Starejte se o úrodu, o zvířátka, vydělejte zlatky a rozšiřujte svoji usedlost. Čeká na vás celá řada farmářských úkolů.
Model Dressup 105
Hry pro dívky - 7x
Tahle slečnamá ráda ležérnost a střídnost i v normálním oblečení, ale zde se jedná o večerní róbu. Tak ji krásně oblékni, jde totiž se s vým novým objevem do divydla na oblíbené představení. Nezapomeň na šperky a vlásky a botky.
Model Dressup 103
Hry pro dívky - 1x
Tato slečna KATE je jak duší, tak šatníkem velice romantická. Krajky a šatičky jsou u ní na denním pořádku, ale nebojí se vzít si obyčejné džíny. Miluje a sbírá botky a ráda střídá účes. Teď je na tobě jak ji oblékneš.
Cutie Makeover 46
Hry pro dívky - 640x
tato slečna se rozhodla dát na kariéru herečky. Dokonce ji přijali na vedlejší roli nového seriálu pro mladistvé. Pochopitelně potřebuje skvělou stylistku. Tou se stáváš nyní ty! Dej se do upravování!
Dinner Table
Hry pro dívky - 1x
Stań se služebnou v domě bohatých lidí, v pěkné online hře pro dívky. Jde o to, aby jsi na dnešní večer připravila bezvadný stůl pro dvě osoby. Majitelé domu totiž slaví výročí. teď jsou v kině a až se vrátí vše musí být bez chyby!