Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Best Farm

Hrajete online hru Best Farm

Pěkná farmářská super hra, ve které se budete snažit o vybudování prosperujícího hospodářství. Máte na to, abyste postavili správné budovy, zasadili semena a starali se o zvířata? S omezenými financemi to nebude snadné.

ovládání hry Best Farm

myší, viz instrukce ve hře • 0.4 MB • 844x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Pet Grooming Studio
Hry pro dívky - 3x
Domácí mazlíčci také chtějí být čistí a vypadat skvěle. Bohužel si nedokážou sami vyčistit zuby, nebo vykartáčovat svou srst. To už bude váš úkol v této hře; postarejte se o svá zvířátka a udělejte vše proto, aby byla šťastná. Výtečná hra na starání se o zvířata.
Cody Dressup 32
Hry pro dívky - 1x
Cody se zozhodla být na dnešním bále za krasavici, za kterou se každý minimálně jednou otočí. Když nahlédneš do jejího šatníku, řejneš si, že jistě oblečení není její problém, jenže ona se ne a ne rozhodnout, co si oblékne. Pomoz jí:)
Apartment make over
Hry pro dívky - 1x
Právě jste se přestěhovala do nového bytu s krásným výhledem. Jediný problém je, že ten byt není zařízený - tak se dej do práce a zkus ho vyzdobit přesně podle svého vkusu. Dostaneš pěkně stylový nábytek na zařízení.
Eskimo Beauty Dress Up
Hry pro dívky - 186x
Příjemná dívčí oblíkačka nejen pro naše nejmenší hráče her. V mrazivém údolí oblékněte dívčinu do nejlepšího oblečení. Slečna si sama nemůže vybrat, tak ji poraďte, co ji bude nejvíce slušet.
Fairy Dressup 40
Hry pro dívky - 0x
Super online hra pro dívky jako jsi ty!!!Fairy je krásná slečinka a potřebuje trošku poradit s oblékáním. Zalíbil se jí totiž jeden spolužák a chce se před ním blízknout! Tak jí pomoz, jak nejlépe umíš:)
Pet Dressup 4
Hry pro dívky - 1x
Krásná kočička, ale jen se zahleď do jeho očiček a uvidíš, že je zamyšlená:) No a jediné na co teď myslí je, že by si oblékla něco krásného na sebe, ale sama to neumí, tak jí pomoz něco pěkného vybrat a oblékni ji, je toho tu zde moc hezkého na výběr:)
Family dollhouse 2
Hry pro dívky - 0x
Family Dollhouse je příjemně laděnou dívčí hrou. Jak to už holčičky občas mívají, v domečku pro panenky se jim udělal nepořádek, a je teď na nich, aby ho uklidily. A co vy, zvládnete urovnat všechny hračky?
Model Dressup 152
Hry pro dívky - 3x
Oblékni tuto hezkou slečinku v pěkné online hře pro dívky :) Tato slečna si oblíbila puntíčkovaný proužkovaný emo styl:) Tak jí pomoz , když si už nakoupila takové pěkné oblečení, ho nejlépe sladit!!!
Sport Dressup
Hry pro dívky - 0x
Krásná online hra pro dívky. Tato dívenka má mnoho zájmů, avšak je ještě malá a potřebuje poradit,co je vhodné si vzít na sebe. A to jak triko tak kalhoty, ale i botky a extra věci typické pro vykonávání daného zájmu.
Elsa Frozen Real Makeover
Hry pro dívky - 31x
Elza z Ledového království se chystá na velkolepou akci. K tomu ale musí dobře vypadat. V tom bude váš úkol - navrhnout Elze slušivé oblečení podle vaší fantazie.
Dog Hotel 2
Hry pro dívky - 2x
Skvělá hra pro všechny dívky, které mají rády zvířata a rády hrají hry, ve kterých se řídí nějaký podnik či firmička. Tentokrát se ujmete řízení malého psího hotelu. Budete plnit různé úkoly a starat se o blaho pejsků.
Mini Dressup 11
Hry pro dívky - 5x
Miluješ všechno,co se týká módy, oblečení šperků, vlásků a podobně, pak je tato online hra pro dívky pro tebe to pravé nefalšované ořechové. je to tak jednoduché a přitom si užiješ tolik zábavy:) Stačí jen slečinku obléknout, převléknout a tak dlouho dokud nenajdeš ten nejlepší outfit z nejlepších a ten jí pak nech! Hlavní je, aby se dílo líbilo tobě!
Cutie Makeover 23
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle opravdu vypiplaná online hra pro dívky! Takže pěkně popořádku. Nejprve jsou na řadě oční stíny, pak řasenka, poté kontaktní čočky a !!nečekané!!- nehty a pak rtěnka. Pak pudr a nakonec ji ošperkuj, obleč a učeš!
Photo Model 22
Hry pro dívky - 0x
Tak a je tu další fotomodelka. ta je již proslulá, ale stejně si musí dávat stále pozor, aby vypadala dokonale. Neboť pozor na novináře. Zde se opravdu vyřádíš. Udělej kompletní make-up, oblékni učeš a ošperkuj!
Injured Rapunzel
Hry pro dívky - 1x
Máme tu další online minihru na téma pečování o zraněnou pohádkovou hrdinku. Malá Rapunzel vás žádá o pomoc s jejími drobnými škrábanci a několika horšími zraněními. Využijte své schopnosti a uzdravte ji.