Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Best Farm

Hrajete online hru Best Farm

Pěkná farmářská super hra, ve které se budete snažit o vybudování prosperujícího hospodářství. Máte na to, abyste postavili správné budovy, zasadili semena a starali se o zvířata? S omezenými financemi to nebude snadné.

ovládání hry Best Farm

myší, viz instrukce ve hře • 0.4 MB • 3067x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Mini Dressup 8
Hry pro dívky - 3x
miluješ všechno,co se týká módy, oblečení šperků, vlásků a podobně, pak je tato online hra pro dívky pro tebe to pravé nefalšované ořechové. je to tak jednoduché a přitom si užiješ tolik zábavy:) Stačí jen slečinku obléknout, převléknout a tak dlouho dokud nenajdeš ten nejlepší outfit z nejlepších a ten jí pak nech! Hlavní je, aby se dílo líbilo tobě!
How Does Your Garden Grow?
Hry pro dívky - 40x
Zahrajte si na virtuálního zahradníka v této prima zahradnické online hře. Na vaší cestě za farmářským úspěchem budete získávat znalosti a zahradnické dovednosti. Podívejme se, jak se vám podaří zahradničení.
Fashion Style 10
Hry pro dívky - 28x
Nevíš jak se pěkně a stylově obléknout? Zkus najít inspiraci právě v této hře s návrhy jak na léto tak například i na zimu. Nechybí také předlohy moderních ůčesů a překrásných doplňků na krk,uši a podobně.
Fashion Style 13
Hry pro dívky - 22x
Máš plný šatník oblečení, ale pořád jsi nepřišla na kouzlo, jak všechno sladit? Pak se neboj, tato online hra pro dívky ti pomůže. Máš ráda obyčejnou krásu nebo si potrpíš na složitou současnou módu? Pro tebe je tu hned 8 typů, jak se stylově oháknout!:)
Dress A Joyful Girl For Seaside Holiday
Hry pro dívky - 35x
Oblékněte tuto dívku. Po dlouhé době se tato dívka rozhodla odjet na dovolenou a chce si ji opravdu užít. Surfuje, hraje volley ball, jí různá jídla. Vaším úkolem je tuto dívku krásně obléknout.
Valentines Coloring
Hry pro dívky - 7x
Valentínské omalovánky s velmi pěknými motivy a spousty překrásných barev. Můzete vybýrat z mnoha různých předloch. Vyberte si jaký se vám bude líbit a vymalujte si ho. Můžete si třeba vybarvyt ůplně všěchny.
London Styler
Hry pro dívky - 29x
Skvělá online hra pro dívky. U této hry se opravdu pobavíš. Důležité je však, aby jsi uměla trošku anglicky, neboť tě čeká kvíz, který prozradí, jaký modní styl preferuješ. Nejprve však utvoříš obličej dle svého vkusu:)
Chelsea Flu Doctor Care
Hry pro dívky - 41x
A jejej... malá Chelsea běhala venku v zimě a trochu se nám nachladila. Co s tím? Musíte s ní k lékaři. A na vás také bude, postupovat podle správných rad a malou holčičku vyléčit. Podaří se vám to bez chyb?
Fashion stripes
Hry pro dívky - 22x
Zajímavá dívčí hříčka, ve které si všichni můžete vyzkoušet různé barevné kombinace oblečení. Pokud někdo má problém s tím, že neví, co k čemu sedí, tak tohle je šance pro něj. Spousta oblečení na výběr.
Beauty Maker 78
Hry pro dívky - 26x
Tohle není zrovna jednoduchá online hra pro dívky. Zde se musíš opravdu v módě vyznat, ale až se zorientuješ, jistě tě začne bavit. Nejprve klikni na spodní rámeček a můžeš začít:) Pak je to na tobě. Nápověda se nachází v rámečku HINT.
Eloise accessories
Hry pro dívky - 24x
Eloise je milá a mladá slečna, která už dlouho nic neudělala se svým vzhledem, a vážně potřebuje změnu. A v tomhle okamžiku přichází řada na vás, abyste jí vybrali co nejvhodnější oblečení jaké dokážete.
Photo Model 56
Hry pro dívky - 52x
Krásná sympatická, lze jí závidět, ale dnes moc ne. Má svůj velký první kasting na fotomodeling v Paříži! Bude nervózní a už teď se ji klepou prsty. nemůže se ani nalíčit. Pomoz jí ať vše dobře dopadne.
Cutie Makeover 26
Hry pro dívky - 19x
Tak tohle opravdu báječná online hra pro dívky, při které nudu jistě nezažiješ. Tak pěkně popořádku. Nejprve ji oblékneš, pak přijde na řadu řádný make-up, při ketrém se nic nevynechá. Nakonec doplňky, vlasy apod.
African Safari
Hry pro dívky - 36x
Elegantní, sexy, africké krasavice. Blondýnka a černovláska jako den a noc. Tvým úkolem je, jim vybrat tu nejlepší kombinaci z jejich velkolepého šatníku. Lze jim vlasy jak rozpustit, tak i sepnout do ohonu. Klikni pouze na obličej:)
Beauty Maker 4
Hry pro dívky - 2041x
Krásná maličká slečinka se se svými kamarádkami dnes chystá na místní karneval a chce jít za malou roztomilou princezničku. Je jen a jen na tobě, co jí dáš na sebe a jaký účes zvolíš a i botičky nebo doplňky jsou na tobě!