Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Best Farm

Hrajete online hru Best Farm

Pěkná farmářská super hra, ve které se budete snažit o vybudování prosperujícího hospodářství. Máte na to, abyste postavili správné budovy, zasadili semena a starali se o zvířata? S omezenými financemi to nebude snadné.

ovládání hry Best Farm

myší, viz instrukce ve hře • 0.4 MB • 2440x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 91
Hry pro dívky - 22x
Tahle slečinka vystudovala a dnes jde žádat o zaměstnání. Má ráda ležérní a trošku zastaralé oblečení i v ´´civilu´´ , ale zítra se jí to hodí obzvášť. Tak se dej do oblékání a slaďování s doplňky :)
Mini Dressup 3
Hry pro dívky - 39x
Miluješ všechno,co se týká módy, oblečení šperků, vlásků a podobně, pak je tato online hra pro dívky pro tebe to pravé nefalšované ořechové. je to tak jednoduché a přitom si užiješ tolik zábavy:) Stačí jen slečinku obléknout, převléknout a tak dlouho dokud nenajdeš ten nejlepší outfit z nejlepších a ten jí pak nech! Hlavní je, aby se dílo líbilo tobě!
Elsa Frozen Flu Doctor
Hry pro dívky - 52x
Malá Elsa je zřejmě nemocná, nezbývá než požádat doktorku o pomoc. S její podrobnou pomocí se ti určitě podaří Elsu vyléčit. Velmi poučná online hra nejen pro dívky.
Flower clothing
Hry pro dívky - 15x
Tahle hra vám jistě dokáže, že šaty s květinovým vzorem jsou in i dneska, když už doba květinových dětí pominula. V téhle hře dostanete spoustu krásných možností, jak obléci roztomilou dlouhonohou dámu.
Photo Model 12
Hry pro dívky - 7x
Krásná modelka Má dnes perný den a její stylistka nemá tolik času, aby ji pořád upravovala, takže je to na tobě. Dnes se o ni musíš postarat ty! Nalič ji, jak nejlépe umíš, pak ji učeš a obleč a pak jí dej doplňky
Model Dressup 3
Hry pro dívky - 16x
Modelka Lucia se chystá na jeden z velkých večerů, na tiskovou konferenci. Bude tam milion novinářů a ona musí samozřejmě vypdat báječně. Avšak stále se ještě nerozhodla, co si vzít na sebe. Tak jí pomoz!
Model Dressup 185
Hry pro dívky - 3x
Toto je slečna Katka, která se v módě rozhodla pro spíše sportovní, ale zárověň sexy vzhled. Nyní je jen na tobě, jaká kombinace z jejího nemalého šatníku se ti bude nejvíce zamlouvat. Tak se dej do oblékání:)
Cutie Makeover 15
Hry pro dívky - 19x
Krásná online hra pro dívky. Tato slečinka je velmi sebevědomá a cílevědomá. Přihlásila se do mezinárodní MISS, známé jako MISS UNIVERSE. Chtěla by obsadit alespoň jedno z prvních tří míst. Pomoz jí vypadat krásně.
Beauty Maker 20
Hry pro dívky - 5x
Je tu souboj o srdce chlapce, který si dívku vybírá podle vzhledu. Ty bys jistě takového nechtěla, ale tato dívky se o něj rozhodla bojovat. Potřebuje však pomoct s výběrem oblečení, účesu, doplňků, šperků aj. Pomoz jí a nakonec uvidíš koho si vybere:)
Sue a píšťala lásky
Hry pro dívky - 30x
Sue a píšťala lásky.Dej dohromady nejlepšího, nejvhodnějšího chlapce s dívkou a pomoz jim tak utvořit krásný pár. Jako nápověda ti budou sloužit srdíčka vedle nich. Růžové velké nebo oranžové menší :)
Beauty Maker 38
Hry pro dívky - 23x
Tak, teď tě čeká převelice těžký úkol. Tato slečna se chystá na průmyslově textilní školu a musí vypadat báječně, aby zapůsobila tím, že má vkus na oblečení. Nápovědu najdeš v kolonce HINT! příjemnou zábavu.
Baby Hazel Learns Vehicles
Hry pro dívky - 38x
Naše oblíbená malá hrdinka Házel je tu v dalším herním dobrodružství. V tomto díle se budeme učit poznávat předměty. Je to celkem příjemná oddechová online hra pro nejmenší hráče, kteří mají chuť se něco nového naučit.
Photo Model 44
Hry pro dívky - 8x
Tak tahle slečna je sice už tak velmi pohledná, ale jsou situace, kdy chce být ještě hezčí a jedna z nich právě nastala. Chystá se na rande, sice do kina, kde není moc světlo, ale stejně, dej se do toho a krásně ji nalič:)
Model Dressup 137
Hry pro dívky - 47x
Tak tato slečinka je již od pohledu a hlavně od pohledu do šatníku velice moderní. Dává přednost sukním a střídnmnějším ležérním trikotům. Má ráda změny, co se vlasů týče a také spousty doplňků. Tak ji krásně uprav:)
Oblékni modelku 142
Hry pro dívky - 22x
Oblékni si krásnou modelku v online hře pro dívky! Je to malinko zimní verze, takže v repertoáru jsou i zimní bundičkyzimní botičky a čapky. Vyber jí účes, botky, kabelku, šperky a oblečení. Příjemnou zábavu:)