Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Best Farm

Hrajete online hru Best Farm

Pěkná farmářská super hra, ve které se budete snažit o vybudování prosperujícího hospodářství. Máte na to, abyste postavili správné budovy, zasadili semena a starali se o zvířata? S omezenými financemi to nebude snadné.

ovládání hry Best Farm

myší, viz instrukce ve hře • 0.4 MB • 351x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 11
Hry pro dívky - 20x
Pěkná online hra pro dívky:) Oblékni krásně zimní sportovkyni. Ať už z ní uděláš krásnou lyžařku nebo snowborďačku, to už je na otbě a tvém vkusu a stylu! Ale hlavně ať vapdaá dobře na svahu totiž bude její idol!
Chinese restaurant
Hry pro dívky - 14x
Postavili jste si Čínské bistro, a teď máte před sebou významný úkol ho nějak opatřit nábytkem. Budete mít na výběr spoustu objektů, které tam můžete umístit, takže se nemusíte vůbec nijak omezovat.
Papa Cheeseria
Hry pro dívky - 21x
Další díl z nesmírně oblíbené herní ságy Papa her. Tentokrát se podíváme na chod občerstvení, kde se servírují výtečné grilované sendviče. Otestujte své dovednosti při řízení malé restaurace a vydělejte maximum peněz.
Fairy Dressup 37
Hry pro dívky - 18x
Tahle slečna si oblíbila obzvláště takový jakoby WESTERN, KOVBOJSKÝ STYL v módě, jak se sama za chvíli přesvědčíš, tak jí ale převelice sekne:) Tak se dej do toho a oblékni ji, jak nejlépe to ty sama svedeš:)
Hair Dresser 5
Hry pro dívky - 9x
Krásný hair dresser (=kadeřnice). Nemusíš zrovna toužit po tom, být kadeřnice, aby jsi zvládla z téhle obyčejné zrzky vykouzlit neobyčejně zajímavou a krásnou dívenku. Prostředky jsou všude po pokoji. Vyhraj si:)
Zmrzlina
Hry pro dívky - 178x
Máš ráda sladkosti jako tato mladá krásná slečinka? Tak se koukni, které má ráda ona, zda by jsi na ně měla chuť také. Potom si jednu tebou vybranou sladkost vyber a vyběhne ti návod, jak ji vyrobit. :)
Ani Dressup
Hry pro dívky - 22x
Krásná Ani. Má kouzelnou moc. Může se stát každou ženskou pohádkovou bytostí. Podívej se kolik šatů a oblečků je zde připraveno. Máš nějakou oblíbenou ženskou pohádkovou bytost? Jistě ano. Tak se koukni na výběr zda je tu a dej se do přeměny:)
Barbie Makeover
Hry pro dívky - 4x
Nádherná online hra pro dívky. Make-up je základem dokonalé ženy, tak ji pomoz také zapůsobit. Vyber jí barvu vlasů, make-up, ale i doplňky do vlasů, jakými jsou např.:čelenky, květiny a sponky. Jistě tě bude tato hra bavit, tak příjemnou zábavu:)
Jewelry make up
Hry pro dívky - 11x
Hra, ve které se budou moci do sytosti vyřádit všechny malé umělkyně a parádnice. Vašim cílem bude co nejlépe vyzdobit tuhle dívku, a to pomocí makeupů, zlatých šperků, stínů a ostatních zkrášlovadel.
Vintage Girl Make Up
Hry pro dívky - 33x
Jedna z jednodušších oblíkaček a makeover her pro dívky a nejmenší hráče. Mladá dívka již čeká na vaše kreativní řádění - vyberte styl účesu, oblečení, make up a další doplňky.
Cody Dressup 18
Hry pro dívky - 11x
pěkná online hra pro dívky. Cody se dnes chytá na své první opravdové rande s idolem, po kterém touží už dlouhou dobu. v šatníku má velice pěkné oblečení, ale i doplňky, paruky a botky. Oblékni ji, ať se líbí.
Beauty Maker 4
Hry pro dívky - 171x
Krásná maličká slečinka se se svými kamarádkami dnes chystá na místní karneval a chce jít za malou roztomilou princezničku. Je jen a jen na tobě, co jí dáš na sebe a jaký účes zvolíš a i botičky nebo doplňky jsou na tobě!
Sarah dress up
Hry pro dívky - 2x
Sarah se připravuje na velice důležitou schůzku a potřebuje se na ni řádně připravit. Jednou z věcí, které nelze zanedbat je určitě oblečení. Pomoz jí vybrat něco stylového, co jí bude dobře sedět.
Cody Dressup 33
Hry pro dívky - 17x
Takže Cody se pro dnešek rozhodla, že na rande půjde jako lukostřelkyně. To je poznávací znamení pro její dnešní rande na slepo:) je to sice pěkné a nápaditě, ale chce to trochu stylu a vkusu a to ty jistě máš.
Rainbow dress up
Hry pro dívky - 16x
Raidnbow Dressup je klasická dívčí oblékačka, ve které dostanete na výběr velkou spoustu oblečení a to musíte navléknout na pěknou slečnu. Vzhled je zde vším, tak pečlivě vybírejte nejlepší kombinaci.