Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Best Farm

Hrajete online hru Best Farm

Pěkná farmářská super hra, ve které se budete snažit o vybudování prosperujícího hospodářství. Máte na to, abyste postavili správné budovy, zasadili semena a starali se o zvířata? S omezenými financemi to nebude snadné.

ovládání hry Best Farm

myší, viz instrukce ve hře • 0.4 MB • 3316x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Hair Dresser
Hry pro dívky - 19x
Tři dívenky chtějí dnes vypadat báječně díky novému účesu, dej se do toho. Nejprve vyfoukej vlásky, pak můžeš stříhat do nejrozmanitějších účesů, používat natáčky barvit zeleně, červeně, fialově či žlutě:)
Sporty dress up
Hry pro dívky - 26x
Jsem sice zvědav, jak se to děvče chystá sport v kožených kozačkách, ale taková už jsou pravidla. Vašim úkolem tady je vybrat dívce nejlepší oblečení na sport. Výběr máte veliký, takže se můžete rozmazlovat.
Lily Schminken
Hry pro dívky - 32x
Ve vydařené online hře Lily Schminken můžete předvést své schopnosti coby módní experti či vizážisté. Pokuste se vytvořit nejúžasnější makeup naší krásné Lily. Zvolte vhodné kombinace vlasů, šminek, doplňků, rtěnek atd. Skvěle se u hry bavte.
Beauty Maker 21
Hry pro dívky - 1173x
Tak je tu teď opravdu nelehký úkol! Krásná online hra pro dívky. Máš tu hned čtyři úkoly. První je dívku krásně obléci, druhý pěkně nalíčit, třetí krásně učesat a nakonec všechno sladit doplňky, jako poslední úkol.
Model Dressup 130
Hry pro dívky - 21x
Pěkná online oblíkačka pro dívky.Tato slečna nemá zas tak vyhraněný módní styl v oblékání, ale zásadně se obléká do značkových kvalitních kousků! Nyní je jen a jen na tobě, jak se rozhodneš a jak ji oblékneš!
Model Dressup 134
Hry pro dívky - 14x
Tak to tu nesmělo chybět - nejrozšířenější módní styl dnešní omladiny. Krásné a zajímavé kousky, kterými chce omladina vyniknout, to bez pochyby:) Zde máte velmi pěkný průřez, tak oblékněte slečnu, jak nejlépe umíte.
Beauty Maker 81
Hry pro dívky - 40x
Fakt hezky udělaná hra pro dívky. Chlapec, s kterým se na konci hry setkáš, je odborník na modu a věci toho se týkající. Tak se snaž, ať se mu zalíbí slečna! Dej se do toho a půl je hotovo! Příjemnou zábavu.
Beauty Maker 41
Hry pro dívky - 14x
Známý fotogram, který fotí nejslavnější lidi na světě si vybral právě tuto dívku ale za podmínky, že bude vypadat skvěle i po stránce vzhledu. Je to jen na tobě. Krásně ji oblékni, namaluj, dej jí doplňky.
Model Dressup 131
Hry pro dívky - 26x
Hvězda dnešího galavečera se chystá na podium. Je ještě v šatně, ale tragedie se stala! Její stylistce se udělalo nevolno a ona potřebuje rychle upravit, co se týká oblečení i šperků a vlasů. Postarej se o ni!
Winter fashion
Hry pro dívky - 756x
I v zimě se chce každá dívka pokud možno svému okolí zalíbit. Vyber ze zimního oblečení to, které jí bude nejvíce slušet. Snaž se o co nejlepší celkový vzhled, aby oblečení dobře ladilo dohromady.
Victoria Beckham
Hry pro dívky - 28x
Jistě je vám znám slavný fotbalový hráč David Beckham. Dneska budeme mít tu čest se setkat s jeho překrásnou ženou, Victorií. Chuděrka neví, jaké šaty si má vybrat na ples a prosí vás o radu. Dokážete jí poradit?
Angelina Jolie 2
Hry pro dívky - 230x
Krásná Angelina Jolie je teď v náruči Brada Pitta, tak si představ, že jsi v její kůži. A to uznej musela bys vypadat báječně! Angelina nemá nouzi o pestrý šatník, neboť její výplata má nekonečný výplatní pásku:) Příjemnou zábavu!
Little Magician
Hry pro dívky - 19x
Malý čaroděj se dnes vrátil domů a našel svou dílnu úplně naruby, pokus se ho utěšit tím, že mu pomůžeš trošku uklidit jeho pracovnu. Dej se do toho nejpozději hned, jen se koukni, jak smutně na tebe hledí.
Mini Dressup 18
Hry pro dívky - 9x
Miluješ všechno,co se týká módy, oblečení šperků, vlásků a podobně, pak je tato online hra pro dívky pro tebe to pravé nefalšované ořechové. Je to tak jednoduché a přitom si užiješ tolik zábavy:) Stačí jen slečinku obléknout, převléknout a tak dlouho dokud nenajdeš ten nejlepší outfit z nejlepších a ten jí pak nech! Hlavní je, aby se dílo líbilo tobě!
Mini Dressup 17
Hry pro dívky - 542x
Koukni se na krásnou malou dívenku. Potřebuje trochu poradit v módě, moc se nevyzná. Dneska je to jen a jen na tobě, jak ji oblékneš. Ať z ní uděláš zimní královnu nebo obyčejnou městskou dívku, hlavně se ti musí dílo líbit.