Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
The Best Feeling For Lisa
sponzorované odkazy

The Best Feeling For Lisa

Hrajete online hru The Best Feeling For Lisa

Lisa se dnes chystá na výjimečnou procházku, chce se cítit opravdu skvěle. Takže nezbývá, než pro ni připravit skvělý outfit, kterým oslní všechny na světě. Na výběr máte styly účesů a samozřejmě oblečení a doplňků.

ovládání hry The Best Feeling For Lisa

myší, viz instrukce ve hře • 1.53 MB • 423x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Holly Puzzle
Hry pro dívky - 25x
Vyber si jeden ze dvou obázku a klikni na ,,shuffle,, (zamíchat) a počítač ti náhodně rozhází časti obrázku, přičemž jeden odebere. Ty musíš poté klikat na části a posouvat je logicky tak dlouho, dokud se neobjeví celý obrázek:)
Whole Heartedly Kiss
Hry pro dívky - 32x
Whole Heartedly Kiss je zábavná online hra pro dívky. V této hře půjde o jedinou věc, a sice o líbání. Ovšem musíme zmínit, že vás při líbání s miláčkem nesmí nikdo vidět. Vydržte nejdelší polibek bez toho, aniž by si toho kdokoliv všiml.
Cody Dressup 33
Hry pro dívky - 21x
Takže Cody se pro dnešek rozhodla, že na rande půjde jako lukostřelkyně. To je poznávací znamení pro její dnešní rande na slepo:) je to sice pěkné a nápaditě, ale chce to trochu stylu a vkusu a to ty jistě máš.
Fairy Dressup 4
Hry pro dívky - 14x
Tak tohle by pro tebe měla být opravdu veliká pocta! Neboť se jako každý rok koná MISS ! JENŽE! Ty se letos postaráš o pětivi nejlepších, které se ještě nakonec přijdou předvést' Tak neváhej a upravuj je!
Virtual Farm
Hry pro dívky - 729x
Cílem této hry je pěstovat úrodu a poté ji prodávat zákazníkům. Začínáte s pěstováním trávy. Časem se Vám úroda rozroste. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, jak daleko dokážete dojít a kolik peněz si zvládnete vydělat.
Vánoční malování
Hry pro dívky - 10x
Máte také radi omalovánky jako všichni ostatní? Jestli ano tak tyto omalovanky se vám budou uřčitě zamlouvat. Máte na výběr ze spousty pestrých barev a několika vánočních motivů například se sněhulákem.
Fashion Run
Hry pro dívky - 29x
V této hře jste si otevřeli obchod s oblečením a Vašim úkolem je ho prodávat. Ze začátku se Vám bude zdát hra jednoduchá, ale postupně zjistíte, že jsou zákaznice stále více urputné. Pusťte se do obchodování.
Model Dressup 164
Hry pro dívky - 24x
Dnes je karneval. Taky jsi ho nestihla? Pak je pro tebe tato hra ta pravá. Zde se můžeš vyřádit. Ne na sobě, ale na této kraasvici. Je na tobě zda z ní uděláš červenou Karkulku nebo snad prodavačku. :)
Valentines Coloring
Hry pro dívky - 5x
Valentínské omalovánky s velmi pěknými motivy a spousty překrásných barev. Můzete vybýrat z mnoha různých předloch. Vyberte si jaký se vám bude líbit a vymalujte si ho. Můžete si třeba vybarvyt ůplně všěchny.
Hair Dresser
Hry pro dívky - 17x
Tři dívenky chtějí dnes vypadat báječně díky novému účesu, dej se do toho. Nejprve vyfoukej vlásky, pak můžeš stříhat do nejrozmanitějších účesů, používat natáčky barvit zeleně, červeně, fialově či žlutě:)
Cutie Makeover 33
Hry pro dívky - 21x
Krásná slečna jde na přijímací pohovor jako čerstvá maturantka do telefonního centra. Che zapůsobit i od prvního dojmu a tak chce vypadat báječně. Nejpve zvol účes(klik na vlasy), pak oblečení(klik na triko) a pak už je všechno jasné!
Photo Model 38
Hry pro dívky - 363x
Podle tohoto vzoru se plánuje titulka nového časopisu. Tvým úkolem je ji krásně upravit, aby neměla žádnou chybičku. Udělej jí krásný make-up a hezká účes a v neposlední řadě také oblečení a vlasy:) Příjemnou zábavu!
Model Dressup 23
Hry pro dívky - 50x
Tohle je opravdu super online hra pro dívky. Zde se zdokonalíš ve světě módy a mnoho se můžeš přiučit:) Dej se do toho a oblékni tuto zakřiknutou slečinku, jak nejlépe uznáš za vhodné! Pak jí dej vlásky a doplňky:)
Barbie Bathroom
Hry pro dívky - 18x
Chceš být architektka? Pak je tato nová pěkná online hra pro tebe to pravé. Koukni se na koupelnu krásné paní domu a musíš ji pomoci. Máš toho mnoho na práci. Jen se koukni, co dnešní žena v koupelně potřebuje:)
The Wizard of Oz Dress Up
Hry pro dívky - 41x
Pěkná pohádková oblíkačka jako stvořená pro kreativní dívky a malé hráčky. Ve hře se vám představí malá čarodějka ze země Oz. Navrhněte jí správný čarodějnický outfit, aby ji to skutečně slušelo.