Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Spring Around The World
sponzorované odkazy

Spring Around The World

Hrajete online hru Spring Around The World

Příjemná oddychovka pro naše nejmenší dětské hráče a hlavně pro dívky. Hra se skládá z několika mini úkolů, například z milé oblíkačky a nebo z postřehovky, kdy budete sbírat tulipány. Příjemné na relax.

ovládání hry Spring Around The World

myší, viz instrukce ve hře • 4.26 MB • 251x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cutie Makeover 7
Hry pro dívky - 1104x
Tato krásná slečna je nyní v tvých rukách. Postupně z ní udělej krasavici. Přihlásila se totiž na miss ČR a je pro ni velmi důležité alespoň vyniknout! Šperky, účes, oblečení a hlavně make-up to je tvým úkolem.
Rainbow Boots Dress Up
Hry pro dívky - 1x
Klasická oblíkačka pro dívky a slečny. Venku se právě rozzářila překrásná duha. Na ulici je po dešti ještě celkem mokro, proto si dívka v této superhře musí vzít nějaké parádní vysoké boty. Pomozte ji vybrat nejlepší oblečení a doplňky.
Britney Spears
Hry pro dívky - 1x
Krasavice proslulá nejen svou krásou a zpěvem, ale hlavně skandály stojí v celé své kráse přímo před vámi se svám enormně velkým šatníkem v nové online kře pro dívky :-) Buď její stylistka a pomoz ji vybrat to nejlepší oblečení,boty i doplňky. Hodně zábavy:)
Fairy Dressup 19
Hry pro dívky - 2x
Tak tohle je opravdu vtipně řešená online hra pro dívky:) Fairy chce jít dneska pařit! A když pařit, tak pořádně! V šatníku má pěkné oblečení, které se zrovna hodí pro tuto příležitost, tak neváhej a oblékej:)
Model Dressup 132
Hry pro dívky - 7x
Slečna Petra se chystá na procházku a doufá, že potká svého idola. Proto chce bý připravena vypdat skvěle. Šatník má převážně romantický a ty s tím jistě dokážeš udělat zázraky. Krásně ji obleč. Je to na tobě.
Snow Puffs
Hry pro dívky - 0x
Vyberte si jednoho ze šesti roztomilých zvířátek a udělejte je ještě krásnějšími než jsou. Skvělá hra pro milovníky zvířátek a hlavně pro ty, co milují pejsky. Tak se do toho dejte v této super hře pro dívky.
Model Dressup 80
Hry pro dívky - 2x
Tohle je dost oblíbená online oblíkačka pro dívky:) Koukni se na tu vyzývavou hezkou slečnu, která sice hezky vypadá, ale s tím, co si na sebe vzít si moc dobře neporadí :) Tak jí poraď pomoz ty!!! Dej se do toho a oblékej:)
Model Dressup 31
Hry pro dívky - 5x
V této online hře pro dívky se můžeš skvěle realizovat v oblasti módy. Tato slečna totiž nemá vyhraněný módní styl a hlavně dobře kombinovatelné oblečení. Je jen na tobě, jak jej zkombinuješ ty. A jaký předvedeš celkový outfit.
Julie dress up
Hry pro dívky - 2x
Julie se rozhodla, že se dneska vymódí. Teď ale stojí před významným rozhodnutím, co si vzít na sebe. Má totiž problém s přebytečným množstvím oblečení a nemůže se rozhodnout. Zkuste jí nějak poradit.
Party Makeup 27
Hry pro dívky - 0x
Tak a je tu éra mladých namalovaných slečen. Teď je tvým úkolem se o ni dostatečně postarat a krááásně ji namalovat! Nejprve oční stíny, pak i oční linky, potom řasenku, pak pudr a rtěnku či lesk. Příjemnou zábavu:)
Ann Make Over
Hry pro dívky - 0x
Ann, nejen krásné jméno, ale i krásná dívky. V nové online hře pro dívky. Ann je sice krásná, zapůsobila i na svého idola, avšak dnes se jde představit jeho rodine, tak chce vypadat skvěle. Pomoz jí v tom:)
Flower Rush
Hry pro dívky - 1x
Vaším úkolem je dát do tohoto květináče semínka, aby z něho vyrostla krásná květinka. Přejeme vám hodně štestí, protože budou před vámi různe překážky, jak už je v každé hře zvykem.
Party Makeup 10
Hry pro dívky - 3x
Make-up je na party důležitý, to jistě uznáš sama. Nejden díky této pěkné online hře pro dívky. Na party bude i mnoho pěkných chlapců a ona se již chce líbit . Pomoz jí a nádherně ji nalič, dle svého výběru:)
Foto modelka 1
Hry pro dívky - 2x
Nádherná fotomodelka v nové krásné online hře pro dívky :) Teď jsi se stala její stylistkou a ona musí za chvilinku před fotografa. Nejprve jí zvol topík, pak ji nalič, zvol barvu očí a vyšpekuj ji :)
Sue Rithym
Hry pro dívky - 57x
Tak na tuhle super online hru pro dívky si připrav oči na postřeh a rychlé prsty. SUE se vydala na sólovou dráhu zpěvačky, ale chybí jí bubeník. A tím se od této chvíle stáváš ty! klikej na šipky a mezerník, podle toho jak ona chce.