Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Spring Around The World
sponzorované odkazy

Spring Around The World

Hrajete online hru Spring Around The World

Příjemná oddychovka pro naše nejmenší dětské hráče a hlavně pro dívky. Hra se skládá z několika mini úkolů, například z milé oblíkačky a nebo z postřehovky, kdy budete sbírat tulipány. Příjemné na relax.

ovládání hry Spring Around The World

myší, viz instrukce ve hře • 4.26 MB • 286x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Koláčková továrna
Hry pro dívky - 35x
Pěkná online hra nejen pro budoucí pekařky. V práci na krásné dortíky se opravdu nebudeš nudit neboť máš mnoho zakázek. Njeprve vykydneš těsto(1), pak uválíš těsto(2), pak dáš polevu(3), potom ozdobíš po stranách(4), pak dozdobíš a zabalíš(5), nakonec tě čeká spokojená zaměstnankyně:)
Star Dressup 12
Hry pro dívky - 7x
A je tu hvězda dnešního večera, ve snímku Venkovská dívenka, jako Robin Hood :) Velmi vtipný snímek. No teď je ale hlavní problém všech stylistů a maskérů, jak slečnu obléci. Požádali o pomoc i tebe, tak se dej do toho!
Personal Shopper
Hry pro dívky - 26x
Tato hra vás zavede do světa plného nakupování. V roli mladé ženy, budete pro svou společnost nakupovat různé věci. Potíž je v tom, že když přijdete do obchodu, musíte si věci najít samí. Podaří se vám to?
Cody Dressup
Hry pro dívky - 40x
Hezoučká dětská oblíkačka pro dívenky. Opravdu roztomilá je CODY v této hře. Chce se dneska opravdu líbit, jde totiž se svými kamarádkami na lov kluků, jak tomu společně říkají:) Tak ji hezky uprav, ať se líbí.
Cutie Makeover 62
Hry pro dívky - 8x
Krásně udělaná online hra pro dívky. Zde neoblékáš jednu dívku, ba ani chlapce s dívkou, ale rovnou 2 slečny. Není málo oblečení pro obě, pouze není nikoho, kdo by jim pomohl oblečení sladit. Pomoz jim ty!
Sweet Land
Hry pro dívky - 9x
Vaší vesnici přepadla banda chuligánů a otravují život slušným lidem a vás už to přestalo bavit a rozhodla jste se s tím něco udělat. Myslíte že dokažete vysvobodit vasí vesnici a získat na zpátek všechny sladkosti?
Photo Model 26
Hry pro dívky - 9x
Krásná slečna Martkéta chce trochu pomoci se svým vzhledem. Jde totiž žádat o místo v místní brigádě! Nechce zapůsobit jako ,,hastroš,, , neboť bude sedět v kanceláři. Dej se do toho a udělej z ní krásku:)
Colouring 23
Hry pro dívky - 9x
Máš ráda omalovánky a líbí se ti tento legrační obrázek. Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Vegetable farm 2
Hry pro dívky - 13x
Pěkná farmářská online hra, ve které se stanete úspěšným farmářem. Máte k dispozici celkem 12 políček, na kterých budete pěstovat zeleninu a kukuřici. Až se vám urodí silná úroda, tak ji prodáte na trhu a můžete začít s vylepšováním farmičky.
Wheat Farm
Hry pro dívky - 5x
Pokud rádi hrajete farmářské online hry, tak vás tato určitě zaujme. Budete na farmě, která pomalu vzkvétá. Úkolem je pěstovat plodiny a chovat různá zvířata. Plodiny buď prodáte na trhu, nebo je spotřebujete jako krmivo.
Frozen Princess Anna Frosty Makeover
Hry pro dívky - 10x
Zavítej do Ledového království a poznej ledovou krásku Annu. Ta se chce všem líbit a proto tě požádala o menší radu - vyber ji nejkrásnější oblečení a doplňky, aby byla kočka.
Beauty Maker 76
Hry pro dívky - 9x
Tahle online hra pro dívky je opravdu oblíbená a je fakt perfektní. Zde se můžeš realizovat opravdu ve všech odvětvích módy. Za prvé oblečení, potom líčení, pak doplňky ůčes, obuv a šperky. Je to na tobě, jak se s tím vypořádáš. Nápovědu najdeš v kolonce HINT.
Fairy Dressup 2
Hry pro dívky - 16x
Krásná Fairy je známá svou výstředností a tím se snaží upoutat pozornost, jak jen to jde. Má v šatníku samé výrazné oblečení a krásné barevné i čarodějnické dopňky. Tvým úkolem je ji krásně obléci. Dej se do toho!
Before and After 3
Hry pro dívky - 18x
Příjemná makeover online hra vhodná hlavně pro malé dívky, které mají rády hry s módou. Na tvém zvážení je výběr oblečení a nejrůznějších doplňků. Vyber triko, účes a líčení.
Garden decor
Hry pro dívky - 17x
Dalčí z nesčetné řady dívčích her, která se tentokrát bude odehrávat na zahradě. Právě uplynula zimní sezóna a tak se musíte zařídit svoji zahrádku za domem tak, abyste se nestyděli tam pozvat návštěvu.