Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Spring Around The World
sponzorované odkazy

Spring Around The World

Hrajete online hru Spring Around The World

Příjemná oddychovka pro naše nejmenší dětské hráče a hlavně pro dívky. Hra se skládá z několika mini úkolů, například z milé oblíkačky a nebo z postřehovky, kdy budete sbírat tulipány. Příjemné na relax.

ovládání hry Spring Around The World

myší, viz instrukce ve hře • 4.26 MB • 4839x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fashion Style 3
Hry pro dívky - 13x
Je tu pro tebe hned 6 typů, jak se pěkně obléci. V růžové, ležérně či romanticky, v zelené tmavě či barevně, módně s brýlemi v oranžové nebo zajímavě v kombinaci zelené i růžové. Jen si to prohlédni a vyber si!
Summer Feet
Hry pro dívky - 13x
Jednoduchá online hra pro dívky. Vaším úkolem bude navrhnout design na nehty. Na výběr je celá škála kombinací, takže se určitě nebudete nudit. Zkuste i další naše onlajn gamesky pro nejmenší hráče a holky.
Ever After High OHair Babies
Hry pro dívky - 9x
Hezká barevná oblíkačka s miminkem a s motivem seriálu Ever after high. Můžete si vybrat mezi miminky Poppy a Holly. A pak už se dejte do zkrášlování nejrůznějším oblečením a doplňky. Hru si skvěle užijte.
Style Decorate 12
Hry pro dívky - 3x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat teto strašidelný kousek přírody o hellowenu tak, jak nejlépe dovedeš. Je to velice zajímavé:)
Swim Class Rochelle Goyle
Hry pro dívky - 5x
Jednoduchá oblíkačka pro nejmenší dětské hráčky online her. Tentokrát můžete obléci studentku z Monster High jménem Rochelle Goyle. Navýběr máte poměrně dost oblečení a doplňků.
Sue meal baking
Hry pro dívky - 1x
Milá slečna Sue si přivydělává v jídelně. Peče tam speciální buchtičky s náplní, které přidává do všech jídel. Vy budete hrát za ni a snažit se v co nejrychlejším čase dělat další, abyste stihli obsloužit všechny.
Bratz Makeover
Hry pro dívky - 1292x
Zahrajte si na kadeřnici a pěkne upravte jednu ze čtyř dívek které jdou na důležitou schůzku a chtějí vypadat opravdu skvěle a vybraly si právě vás aby ste jim v tom pomohly. Tak na co čekáte? S chutí do toho.
Papas Donuteria
Hry pro dívky - 40x
Bezpochyby k nejoblíbenějším hrám patří hry s šéfkucharem Papa Louiem. Her už vyšlo dost, tento nejnovější díl nás zavede do továrny na nejrůznější koblihy. Zhostěte se role cukráře a připravte nejlepší donuty ve městě.
Emo Nail Design
Hry pro dívky - 8x
Pěkná superhra na téma lakování nehtů. Takovou hru ocení zejména naše dívčí hráčky. Tentokrát půjde o lakování nehtů ve stylu Emo, což byl styl velmi populární zhruba před pěti lety. Ukažte svou kreativitu.
Lotus blossom
Hry pro dívky - 1x
Tahle kráska z Japonska se chce dobře nalíčit, tak se snaží vybrat co nejlépe padnoucí makeup, rtěnku, stíny a další líčidla. Zkus jí pomoci se rozhodnout, co jí bude doopravdy slušet. Zaslouží si to.
Rochelle Scaris Style
Hry pro dívky - 3875x
Oblíbené hrdinky ze školy Monster High jsou zpět. Tentokrát v pěkné oblíkačce s hlavní postavou tajemné Rochelle. Vyberte pro ni úžasné oblečení a doplňky. Zařiďte, aby se za ní otočil každý kluk.
Workfloor dress
Hry pro dívky - 6x
Další z jednoduchých, ale chytlavých her pro dívky, ve které si budete moci obléknout pěknou slečnu do nejrůznějších šatů. M8te jich na výběr pěknou hromadu, takže vás hra neomrzí ani po nějaké chvíli.
Cutie Angels
Hry pro dívky - 8x
jistě znáš film ´´CHARLIEHO ANDÍLCI´´, tak v této online oblíkačce pro dívky se seznam také s andílky, ale pro změnu jsou to andílky, patřící CUTIE. Cutie jistě už znáš, tak je hezky uprav, ať má CUTIE radost.
Model Dressup 163
Hry pro dívky - 13x
Tahle slečinka je velice noblesní. Je krásná ale nemá ještě tolik zkušeností, co se módy týká. Ty se jistě vyznáš. Tak se dej do toho. Udělej z ní krásnou romantičku nebo třeba rozvernou školačku. Je to na tobě.
Star Dressup 11
Hry pro dívky - 1x
Nejkrásnější dívenka roku 2008 má jet na předání ceny do USA. Má velice objemný šatník, skládající se z nádherného oblečení:) Tak se snaž, jak nejlépe dovedeš a krásně ji obleč, ať vypadá na předávání skvěle.