Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Spring Around The World
sponzorované odkazy

Spring Around The World

Hrajete online hru Spring Around The World

Příjemná oddychovka pro naše nejmenší dětské hráče a hlavně pro dívky. Hra se skládá z několika mini úkolů, například z milé oblíkačky a nebo z postřehovky, kdy budete sbírat tulipány. Příjemné na relax.

ovládání hry Spring Around The World

myší, viz instrukce ve hře • 4.26 MB • 487x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 81
Hry pro dívky - 19x
Tahle slečna je opravdu cool, co se módy týká. To se hned pozná podle jejího skvělého šatníku. Tak ji krásně obleč, jak nejlépe umíš a potom jí doplň krásnými doplňky, jakými jsou kabelky, pásky či šperky.
Family Restaurant
Hry pro dívky - 33x
Mít svůj vlastní business není nic jednoduchého, obzvlášť při dnešní obrovské konkurenci. Pokud byste ale opravdu chtěli zkuste si to natrénovat na téhle strategické hříčce. Stavíte si svou restauraci a obsluhujete zákazníky.
Leila and the Magic Ball
Hry pro dívky - 31x
Hezky graficky zpracovaná skákačka, ve které hraje hlavní roli maličká dívenka Leila. Ta má za úkol v každé úrovni najít míč, posbírat zlaté bonusové hvězdy a kojenecké lahvičky. Ke splnění úkolů dobře poslouží kouzelný míč.
Spring couple
Hry pro dívky - 26x
Tenhle páreček je právě hodně zamilovaný. Všechno chtějí dělat spolu a tak si budou vybírat i oblečení spolu. Dokážeš jim poradit něco, co jim bude slušet, když budou chodit pohromadě? Oblečení na výběr je spousta.
Papa Pastaria
Hry pro dívky - 31x
Vydejte se do městečka Portallini a započněte svou úspěšnou kariéru coby šéf restaurace. Jako vedoucí restaurace budete mít na starosti příjem objednávek, přípravu jídla a samozřejmě i výběr peněz. Nový díl této super série přináší řadu vylepšení - mrkněte do hry a skvěle se bavte. Hra na vaření a obsluhu hostů s Papa Louiem je tady.
Monster High Real Haircuts
Hry pro dívky - 48x
Perfektní dívčí online hra na kadeřnictví. Tentokrát budou jako vlasaté zákaznice vystupovat hrdinky ze seriálu Monster High, konkrétně Draculaura. Pusťte se do stříhání, barvení, žehlení a dalších úprav vlasů.
Barbie Transport
Hry pro dívky - 14x
Barbie už neví, co by měla dělat. Rozhodla se, že si vyzkouší nové zaměstnání. Z celé řádky nabídek práce si vybrala možnost řídit nákladní auto a dopravovat zboží na místo určení. Pomozte jí v jejím úsilí. Počkejte, dokud se auto nenaloží, a vydejte se vstříc krajině. Dávejte pozor, aby se obsah vozu nevysypal cestou.
Barbie na jaře
Hry pro dívky - 24x
Krásná online hra pro dívky. Barbie chce na jaře vypadat skvěle. Ty jsi ta pravá, kdo ji v tom může pomoct. Dej se tedy do díla. Zvol nejkrásnější jarní outfit a okořeň jej šperky, šálkami, botkami či kabelkou.
Supermodelka 3
Hry pro dívky - 28x
Krásná online hra pro dívky. Tato modelka potřebuje nutně novou stylistku a to jsi ty! Uprav ji! Pleť změníš kliknutím na skin, vlasy (hair), tričko (tops), kalhoty, kraťasy, sukně (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes) a pozadí (background). Příjemnou zábavu:)
Happily Ever After
Hry pro dívky - 64x
Jessica byla požádána, aby pro její přátele zařídila slavnostní svatební pohoštění. Na vás nyní bude, abyste společně s Jessicou obsloužili hosty a rychle plnili jejich objednávky a přání. Podaří se vám dokončit oslavu až do konce bez jediné chyby?
Beauty Maker 41
Hry pro dívky - 11x
Známý fotogram, který fotí nejslavnější lidi na světě si vybral právě tuto dívku ale za podmínky, že bude vypadat skvěle i po stránce vzhledu. Je to jen na tobě. Krásně ji oblékni, namaluj, dej jí doplňky.
Model Dressup 173
Hry pro dívky - 2x
Tato dáma, jak vidíš, se absolutně vyžívá v krásné japonské módě:) a když se na ty modely podíváš. Jsou vcelku obstojné. Teď záleží jen na tobě, co jí vybereš za skvělé oblečení:) Dej se do oblékání, je to na tově:)
Autumn make up
Hry pro dívky - 16x
I na podzim musí být děvčata krásná. Vy jim vyberete to nejlepší, co můžou mít. Zvolte rty, makeup, stíny a všechna ostatní líčidla tak, aby celkový vzhled byl nenapodobitelně krásný. Jistě na to máte vkus.
Frosty service
Hry pro dívky - 831x
Je parné léto, většině lidem je velké horko a zmrlina jde samozřejmě na odbyt. Vy jako zmrzlinář budete muset vyrábět zmrzlinové poháry přesně na zakázku. Ale pozor, nesmí se lišit od dané předlohy.
Beauty Maker 28
Hry pro dívky - 23x
Tato slečinka je ve svém rodném městě módní ikonou. Takže musí denně vypadat báječně. nejde ani tak o to, že by neměla tolik co na sebe vzíti, spíše o to, aby jí někdo poradil se současnými trendy. Dej se do toho!