Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mine It

Hrajete online hru Mine It

Zdánlivě jednoduchá online hra ve stylu mega úspěšné a oblíbené hry Minecraft. V kostičkovém světě budete mít za úkol přesunout suroviny bludištěm. Budete otáčet hrací plochou tak, abyste kostičky dostaly co nejrychleji do místa určení.

ovládání hry Mine It

myší, viz instrukce ve hře • 10.31 MB • 567x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Shift
Logické hry - 1x
V této hře vlastně ani nevíte, kde je nahoře a kde dole, všechno záleží jen na tom, jak si to otočíte vy sami. Dostat se do cíle nebude snadné. Každopádně se budete se vším tím otáčením náramně bavit.
Monkey Go Happy 2
Logické hry - 3x
Ve hře Monkey Go Happy 2 je vaším úkolem rozveselit smutnou opičku. K tomu, aby byla šťastná je potřeba v každé úrovni vyřešit zapeklitou logickou hádanku. Podaří se vám úkoly řešit v nejkratším čase a s nejvyšším skore? Jestli je serie Monkey Go Happy vaší oblíbenou, tak na nic nečekejte a hrajte.
Mahjong Link
Logické hry - 87x
Her na téma mahjong už bylo vytvořeno snad sto tisíc... Mezi ty zdařilejší herní kousky patří i tahle verze slavné čínské hry. Cílem je z hrací plochy postupně odstranit dvojice stejných kamenů, které ovšem nesmějí být nijak blokované.
Ramps
Logické hry - 3x
Ramps je další návyková hra, od které se jen tak neodtrhnete. Úkolem je postavit z ramp dráhu pro kuličku, která se musí dostat na místo v dolní části plochy (vykukuje z vody). Musíte dobře odhadnout úhly a odskoky.
Trap o matic
Logické hry - 45x
Tom a Jerry je nesmrtelná dvojka jak na filmové tak na herní scéně. V této hře budete pomáhat chytit tu zatracenou otravnou myš. Poskládejte složitý mechanismus pomocí různých hejblátek a udělátek a vytvořte past.
Mummy Blaster
Logické hry - 1x
Rozmístěte bomby na správná místa, aby vše spadlo na tyto mumie a vy se pak dostáli dále v těchto úrovní. V této super hře je téchto mumií opravdu hodně, tak se je hlavně snažte odstranit.
Music Box of Life: Part 2
Logické hry - 0x
Druhé pokračování hry Music Box of Life se opět ponese ve znamení hledání. Dostanete před sebe vždy dvojici obrázků a musíte na nich najít určitý počet odlišností. Úrovní si zahrajete hned několik a obrázky na sebe navazují, takže ve výsledku zjistíte, o co vlastně v příběhu jde. Vydejte se na pátrací výpravu v zajímavém příběhu.
Pumpkin Remover 2
Logické hry - 0x
Druhé pokračování Pumpkin Remover opět přináší spoustu zábavy s dýněmi. V několika úrovních dostanete jasný úkol: musíte odstranit všechny dýně z hrací plochy. V některých chvílích opravdu bude potřeba pořádně zapřemýšlet, protože řešení nepřijde samo. Na každou úroveň je stanovený limit, tzv. par, tedy počet kliknutí.
Fast Food Fiasco
Logické hry - 1x
Hra Fast Food Fiasco! patří mezi jednoduché, graficky pěkné a hlavně pekelně návykové logické superhry. Na hrací ploše máte několik symbolů jídla, které musíte seskupit tak, abyste měli vždy alespoň tři stejné symboly vedle sebe. Hra má 9 úrovní, s postupem do vyšší úrovně vám přibude jeden symbol jídla.
Rickshaw Jam
Logické hry - 0x
Rikšové v Indii to nemají jednoduché. Obzvlášť v hustém provozu je umění prokličkovat mezi auty a najít si cestu ven. V této superhře musíte posunovat auta svisle a vodorovně tak, aby se rikša mohl dostat ven... Rickshaw Jam je povedená logická hra.
Putt Base
Logické hry - 1x
V této hře se vám pořádně prohřejí mozkové závity. Budete muset odpálit míček tak, aby jste ho dostali do jamky. K tomu si můžete po dráze rozmístit různé překážky, které vám budou řídit let míčku.
City Wizard
Logické hry - 1x
Originálně pojatá logická hra, ve které budete budovat novou civilizaci. A to tak, že spojíte stejné rostliny a budovy do trojic - tím se postupně vylepší. Chce to trochu přemýšlet a určitě se vám podaří dosáhnout nejvyššího stupně.
Warp forest
Logické hry - 4x
Warp forest je propracovaná logická hříčka, ve které projíždíte tajemný les a snažíte se najít cestu z levelu. Sesbírejte klíče pomocí odstřelování dinosaurů - na ty ale budete muset najít speciální náboje.
Home Sheep Home
Logické hry - 202x
Výtečná logická online hra se zvířaty, konkrétně s partou sympatických oveček. Home Sheep Home vypráví příběh o ovečkách známých ze seriálu Shaun the Sheep. Váš úkol v této hře je jediný, ovšem nikterak jednoduchý - musíte dostat všechny ovečjy domů do bezpečí.
Isora 2
Logické hry - 3x
Vašim úkolem v této nelehké hře je zaplnit všechny kostičky a vrátit se zpátky odkud jste vyjeli. V zaplňování se nemůžete vracet, takže si rozmyslete, kterou kostičku zaplníte jako první. Nudit se určitě nebudete.