Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mine It

Hrajete online hru Mine It

Zdánlivě jednoduchá online hra ve stylu mega úspěšné a oblíbené hry Minecraft. V kostičkovém světě budete mít za úkol přesunout suroviny bludištěm. Budete otáčet hrací plochou tak, abyste kostičky dostaly co nejrychleji do místa určení.

ovládání hry Mine It

myší, viz instrukce ve hře • 10.31 MB • 480x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Patchworkz!
Logické hry - 29x
Ve hře Patchworkz! musíte dávat dohromady obrázek, aby na něm nezůstalo žádné prázdné místo. Používejte různé barvy a dílky umisťujte s naprostou přesností, protože pokud je dáte na špatné místo, tak se nezacvaknou. Máte vždy přesně předem určené tvary, které zapadají na danou pozici. Zahrát si můžete více úrovní.
Blockular 2
Logické hry - 37x
Spousta pestrobarevných kostek před vámi už čeká až se je dnes ve hře Blockular 2 pokusíte odstranit. Vždy musíte mít u sebe více než tři stejnobarevné kostky
Kaboomz 2
Logické hry - 25x
Ve druhém pokračování hry Kaboomz dostanete k dispozici těžké dělo, ze kterého se dá krásně střílet. Potřebujete zlikvidovat nebo osvobodit balónky, které bývají různě uvězněné. Na dokončení každé z úrovní dostanete předem stanovený počet střel. Některé úrovně jsou jednodušší, zatímco u plnění jiných se zapotíte.
Fluffy Ball
Logické hry - 31x
Bezvadná logická online hra se sympatickou kuličkou. Té budete připravovat cestu, aby se hezky v klidu a míru dokutálela až do cíle. Hra vyžaduje nejen rychlé přemýšlení, ale také dobrý postřeh, protože kulička je značně neposedná.
Naughty Elevator
Logické hry - 3x
Ocitáte se ve výtahu s nádhernou slečnou a Vy nemyslíte na nic jiného, než na to, aby jste ji viděli ve spodním prádle. Jenže s Vámi ve výtahu jede ještě pár nevítaných návštěvníků, kterých se budete muset zbavit a díky kterých odhalíte spodní prádlo krásné slečny.
Monsterland 3
Logické hry - 22x
Skvělé již třetí pokračování hry Monsterland. Junior a Senior jsou definitivně zpět. Malý Junior má za úkol probudit svého staršího kámoše Seniora. Cílem je proklikat se objekty a spojit Juniora se Seniorem, tím ho probudit. Čeká na vás 28+8 úrovní. Velmi zdařilá gamesa!
Tinysasters
Logické hry - 40x
Vytvořte si tady vlastní Zemi a začněte těžit veškeré suroviny. Znepříjemňovat vám budou tuto hru různá zemětřesení. Hlídejte si je, protože vám budou rozhazovat veškeré budovy. Tak se do toho dejte.
Idiot test - zábavný test
Logické hry - 422x
Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?
Logo expert
Logické hry - 16x
Dobrá online hra se slovíčkařením - budete se snažit z nabídnutých písmenek složit název nějaké známé značky nebo internetové služby. Pokud jste světaznalí a vyznáte se, nebude pro vás problém najít všechna slova.
Golf Solitaire First Love
Logické hry - 10x
Klasická karetní hra solitér s motivem zamilovaného páru. Jinak je to klasika - snažte se poskládat balíčky karet podle barvy od nejnižší po nejvyšší, tedy od esa po krále. Na vše je časový limit.
Splitman 2
Logické hry - 13x
Autoři druhého pokračování hry Splitman se rozhodli, že pro hráče připraví poměrně slušnou porci úrovní, o čemž se můžete přesvědčit hned po startu hry. Vybírat úrovně si sice nemůžete, ale postupně je můžete plnit. Dostanete na starost panáčka, který se potřebuje dostat do speciálního teleportu a cestou musí překonávat překážky.
Cube Crash 2
Logické hry - 27x
Cube Crash 2 je pokračováním úspěšné hry ve stylu spoj tři stejné symboly. Druhý díl nabízí nový Arcade mód, k tomu i klasickou hru s novými vylepšeními. Cílem je nahrát co nejvíce bodů, to zajistíte spojením tří a více stejných krystalů. Snažte se tvořit větší spojení než tři - jsou za to bonusy.
Dribble king
Logické hry - 36x
Pro všechny milovníky fotbalu je zde další pecka. Tentokrát budete střílet do brány a dávat góly. Tedy, pokud to samozřejmě zvládnete a nebudete se bát - pouze hráč s kuráží dosáhne svého úspěchu.
Pigs Will Fly
Logické hry - 25x
Pokuste se dostat v této super hře prasátko k lektvaru, které ho donutí létat. Tak se do toho pusťte a ukažte, co ve vás je. Hra má hned několik zábavných úrovní, ale hlavně odstraňujte překážky.
Deep Diver
Logické hry - 32x
Na začátku hry se člověk potápí na dno oceánu, kde narazí na kousek papíru v láhvi. Po bližším prozkoumání zjistí, že se jedná o část mapy, ale hodily by se i další kousky, a proto se vydá hledat další díly. Pomozte s hledáním pokladů a různých dalších věcí pod mořskou hladinou. Dokážete vyřešit všechny mise?