Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mine It

Hrajete online hru Mine It

Zdánlivě jednoduchá online hra ve stylu mega úspěšné a oblíbené hry Minecraft. V kostičkovém světě budete mít za úkol přesunout suroviny bludištěm. Budete otáčet hrací plochou tak, abyste kostičky dostaly co nejrychleji do místa určení.

ovládání hry Mine It

myší, viz instrukce ve hře • 10.31 MB • 2398x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Birds Town
Logické hry - 45x
V následující hře se vyskytuje opravdu velké množství ptáčků, kteří se snaží dosáhnout na konec cesty, což jim ale za žádnou cenu nesmíte dovolit. Tím pádem bude zapotřebí likvidovat je, než dojdou, kam mají namířeno. To se provede přiřazením několika stejně barevných ptáků vedle sebe, čímž zmizí. Dokážete si se všemi poradit?
Tower Solitaire
Logické hry - 55x
Velmi pěkný solitér v podobě flashové hry. Postupně přesouvejte karty dokud máte nějaké v balíčku. Snažte se postavit středověkou věž - toho docílíte postupným skládáním karet tak, jak jdou po sobě. Tahle hra je poměrně jednoduchá, ale pokud budete chtít dosáhnout na nejvyšší skóre, tak to tak snadné nebude.
Water Werks
Logické hry - 32x
Snažte se za pomoci vody dostat jednotlivé míčky do koše ve hře Water Werks. Máte k dispozici hasičskou hadici, ze které stříkají proudy vody, s nimiž můžete zatlačit na určité předměty, aby se koule mohly dostat na místo určení. Celkově si zahrajete poměrně slušný počet na sebe navazujících úrovní se slušnou hratelností.
Help the knight
Logické hry - 30x
V této hře si připomenete jak šachy tak staré rytířské doby. Máte totiž pomoci statečnému rytíři zdolat vzdálenost mezi prvním a druhým hradem - není to ale tak jednoduché. Jeho kůň totiž skáče pouze do šachového L.
Zuma Kangaroo
Logické hry - 76x
Zuma je už takřka legendární logicko postřehová super hra. V této verzi je místo mayské postavičky klokánek. Cíl hry je opět jasný - spojit vždy alespoň tři stejné kuličky. Návykovka prvního stupně :)
Orange Gravity Level Pack
Logické hry - 22x
Pokuste se dostat toto ovoce do zeleného místa, které vás posune do další úrovně. Dávejte si pozor, aby vám neuletělo někam pryč. Posbírejte v této super hře veškeré mince, které tady jsou. Tak se do toho pusťte.
Blockage
Logické hry - 4551x
Blockage je další z řady her, ve kterých potřebujete pořádně logicky uvažovat, aby se daly jednotlivé mise dohrát do zdárného konce. Potřebujete dostat barevně vyplněný čtvereček na speciálně označené místo. Někdy si můžete vypomáhat zmražováním jiných čtverečků. Mise se postupem času stávají mnohem těžšími, takže je nutno hodně přemýšlet.
Sticky Blocks Mania
Logické hry - 47x
Luxusní logická záležitost, která velmi důkladně prověří vaše mozkové schopnosti. Hýbejte kostičkami na hrací ploše tak, abyste nakonec spojili kostičky stejné barvy. Návykovka, chytlavka a super hra jak se patří.
Magic drop
Logické hry - 20x
Další z logických her, ve kterých budete skládat dohromady stejně zbarvené trojice. Tentokrát si ale budete hrát s různými magickými lektvary a čarodějnými lahvičkami, tak pozor, ať někoho neproměníte.
Turkey Slice
Logické hry - 39x
Odřízněte objekty a eliminujte krocany! Můžete rozřezat dřevo, kameny a další věci. V této hře máte za úkol vyřešit celkem 24 úrovní, tak se do toho dejte. Přejeme vám opravdu hodně štestí.
hra v Unity3D
Jewel Dive
Logické hry - 30x
Skvělá logická online hra v Unity3D. Jedná se o klasický bejeweled neboli spoj 3 stejné symboly. Ideální hra pro chvíle oddechu a relaxace. Spojujte krystaly a dobře se bavte. Nezapomeňte hru sdílet na Facebooku.
Pacifier Warrior
Logické hry - 33x
Zajímavá chytlavá hra s dvěma sympatickými hrdiny. Jednoho ovládáte klávesami WAD, druhého šipkama. Cílem hry je posbírat všechny krabice mléka. V cestě vám však bude stát celá řada logických překážek. Dokážete všechny projít a dostat dva hrdiny zpět na jejich planetu?.
Kaero Jumping
Logické hry - 10x
V logické hře Kaero musíte žabkou skočit na všechny kameny. Skákat můžete dopředu, dozadu, doleva a doprava. Nelze skákat šikmo, což je právě prvek, který tuto hru činí v pozdějších úrovních pěkně těžkou. Hra Kaero Jumping se ovládá šipkama a klávesou Enter.
Cubox
Logické hry - 38x
Vašim úkolem je poskládat kostičky do obrazce, který máte v předloze. Není to tak jednoduché, jak se Vám bude ze začátku zdát. Nebojte se a pusťte se do hry. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Dragon Quest
Logické hry - 42x
Před dávnými věky se odehrává příběh hry Dragon Quest. Byla dvojice nerozlučných přátel, jejichž přátelství ovšem skončilo kvůli obrovskému drakovi, který jednoho z přátel unesl a jeho kamarád se mu vydal na pomoc. Právě zde začíná jeho pátrání. Pomozte mu v jeho úkolu a dávejte pozor na nebezpečné předměty a situace.