Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mine It

Hrajete online hru Mine It

Zdánlivě jednoduchá online hra ve stylu mega úspěšné a oblíbené hry Minecraft. V kostičkovém světě budete mít za úkol přesunout suroviny bludištěm. Budete otáčet hrací plochou tak, abyste kostičky dostaly co nejrychleji do místa určení.

ovládání hry Mine It

myší, viz instrukce ve hře • 10.31 MB • 4888x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Spreading Hex
Logické hry - 25x
Zajímavá a chytlavá gameska, ve které se budete snažit rozšířit barevné šestiúhelníky po celé ploše. Na celou akci máte pouze omezený počet tahů, takže při hře velmi důkladně promýšlejte každý postup a krůček.
Monkey GO Happy Leprechauns
Logické hry - 59x
Nejnovější díl ultrapopulární herní série Monkey Go Happy je tu. Nese název Leprechauns. V tomto speciálním díle bude vaším úkolem hledat čtyřlístky a malé skřítky. Projdete celou řadou hádanek?
Mystery Templre
Logické hry - 47x
Tato logická online hra vám dá nepochybně pěkně zabrat. O co v ní jde? Vaším úkolem bude spojovat barevné prvky vedle sebe tak, aby byly alespoň tři stejné barvy. Postupně odbourejte všechny čtverce a získejte krystaly.
marine life picture matching
Logické hry - 40x
Zábavná a nepříliš složitá online hra s motivem mořských živočichů. Ve hře se setkáte s obrázky, které máte za úkol spojit se stejnými symboly. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Splitman 2
Logické hry - 14x
Autoři druhého pokračování hry Splitman se rozhodli, že pro hráče připraví poměrně slušnou porci úrovní, o čemž se můžete přesvědčit hned po startu hry. Vybírat úrovně si sice nemůžete, ale postupně je můžete plnit. Dostanete na starost panáčka, který se potřebuje dostat do speciálního teleportu a cestou musí překonávat překážky.
Angry Birds Elimination
Logické hry - 18x
Další klasika na způsob spojování tří stejných symbolů. Tentokrát v kabátku oblíbených ptáčků Angry Birds. Odstraňte vždy alespoň tři stejné dílky. K eliminaci dílků můžete využít i bomby.
Diamond Islands
Logické hry - 32x
Tato hra vás zavede na ostrov, který je plný diamantů. Vašim úkolem bude všechny diamanty posbírat za pomoci totemu. Totem musíte doválet do místa určení a při tom sbírat i diamanty. Podaří se vám zbohatnout?
Squidy
Logické hry - 37x
Hlavním hrdinou hry Squidy se stane chobotnice, se kterou se v rámci každé úrovně musíte dostat k vodě, protože přeci jen chobotnice není úplně suchozemský tvor. Aby se chobotnice Squidy mohla dostat přes suchou zemi, dostanete k dispozici výbušninu, která naštěstí chobotnici nezraní, ale pošle jí na dalekou cestu.
Slice the Box
Logické hry - 16x
Her, ve kterých rozřezáváte hrací plochu, vyjde čas od času několik. Jednou z nich je i ta s názvem Slice the Box, kde ovšem řezání bude mít za následek vytvoření zajímavého předmětu podle předlohy. Hra po splnění úkolu ohodnotí, jak se podařilo vyplnit stanovený cíl a jestli se předmět podobá původnímu.
Tarzan Ball
Logické hry - 19x
Přesunťe si v této super hře červený terč. S vaším hrdinou vytáhněte vašeho pomocníka. Na začátku hry jsou úrovně celkem jednoduché, ale postupem času bude hra těžší. Snažte se a vydejte ze sebe maximum.
Doors Out of Office
Logické hry - 27x
Právě se nacházíte v kancelářích a už se přibližuje čas, kdy byste měli jít domů. Pomozte úředníkovi, aby se pokaždé dostal z místnosti dveřmi. Ne vždy se však jedná o snadnou úlohu, protože narazíte na nejrůznější překážky a lidi, kteří by se mohli pokusit vaši cestu zastavit. Občas bude nutné hodně zapřemýšlet.
Planned - spojte čtverečky
Logické hry - 35x
V této velice jednoduché minihře máte za úkol spojit všechny čtverečky do jedné sítě tak, aby byly vzájemně propojeny. Kliknutím se čtverec zvětší, až se postupně přiblíží k nejbližšímu čtverci a spojí se. Každý čtvereček můžete zvětšit jen třikrát a zároveň nemůžete kliknout na ten samý opakovaně. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se váš mozek při této logické hře pěkně zapotí.
The Suspense 2
Logické hry - 26x
V této hře se musíte dostávat přes různé překážky. Sbírejte veškeré klíče, které v této hře máte. Snažte se o co nejlepší výsledek a přepínejte se v čase, abyste se dostali dále. Hra vás přepne do doby, kdy vše bylo tam kde má být.
Fluffy Ball
Logické hry - 40x
Bezvadná logická online hra se sympatickou kuličkou. Té budete připravovat cestu, aby se hezky v klidu a míru dokutálela až do cíle. Hra vyžaduje nejen rychlé přemýšlení, ale také dobrý postřeh, protože kulička je značně neposedná.
hra v Unity3D
Aztec Empire
Logické hry - 70x
Skvělá logická 3D hra, ve které nasajete atmosféru aztéckého impéria. Budete skládat bloky a snažit se vytvořit vždy alespoň trojici stejně barevných bloků. Postupně odhalíte nejrůznější tajemství, které ukrývá prastará aztécká říše,