Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mine It

Hrajete online hru Mine It

Zdánlivě jednoduchá online hra ve stylu mega úspěšné a oblíbené hry Minecraft. V kostičkovém světě budete mít za úkol přesunout suroviny bludištěm. Budete otáčet hrací plochou tak, abyste kostičky dostaly co nejrychleji do místa určení.

ovládání hry Mine It

myší, viz instrukce ve hře • 10.31 MB • 399x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Grow Tower
Logické hry - 1x
Vašim úkolem v této hře je postavit co nejvyšší věž a dostat všechny předměty do nejvyšší úrovně. Budete muset přemýšlet, který předmět postavíte jako první. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.
Vector
Logické hry - 0x
Jednou se všichni na střední budete učit, co jsou vektory, a věřte mi, že to budete nenávidět. Tahle hra je tady naopak pro vaše pobavení. Grafika zastarale laděná nerazí ale ta hratelnost je na překvapivě vysoké úrovni.
Xmas Troll Cannon
Logické hry - 2x
Velmi zábavná logická online hra oděná do vánoční pohody. No, pohody... Je to spíš ztřeštěná bláznivina, která vás ale při řešení zapeklitých otázek perfektně pobaví. No zkuste sami a uvidíte.
Bob & Sam in Egypt
Logické hry - 2x
Velmi chytlavá online hra s mnoha úrovněmi. Jednoduše klikejte na barevné skupiny a postupně je odstraňujte. Každá nová úroveň nabízí další herní výzvu. Podaří se vám dokončit všechny úrovně?
Save Astronauts
Logické hry - 0x
Zachraňte tyto astronauty před mimozemšťany, kteří je chtějí vzít na svou stranu. Pokládejte na ně různé objekty, abyste zabránili paprsku, aby se dostal až k těmto astronautům.
Ice age 2
Logické hry - 1x
Myslím že výborný film Doba Ledová 2 nemusím tady nikomu představovat. Jistě všichni znáte Cida, Mannyho, Diega a ostatní přátele. S nimi se setkáte v této hře, když se je budete snažit osvobodit z ledu.
Travel Memo
Logické hry - 3x
Otestujte svou paměť v tomto skvěle zpracovaném pexesu, které je zaměřeno na cestování. Celkem hra nabízí 10 levelů se zvyšující se náročností. Cílem je najít dva stejné obrázky.
Rocket Rescue
Logické hry - 3x
Zajímavá napůl logická hra, ve které si procvičíte i fyzikální zákony dopadu a odrazu. Vystřelujete raketu na záchrannou misi a vašim úkolem je sesbírat ztracené kosmonauty, tak, že se odrážíte o \\\
Omino
Logické hry - 29x
Pokud znáte Tetris, pak pro vás jistě Omino nebude ničím novým. Jedná se totiž o hru na velice podobném principu. Přicházejí jednotlivé kostičky a postupem času se geometrické tvary různí. Musíte je umisťovat na hrací plochu takovým způsobem, aby se vytvářely kompletní řádky, jež později zmizí a získáte body.
Kahoots
Logické hry - 0x
Logická minihra s příjemnou grafikou a nezbedným klokanem, který hledá cestu ke dveřím. Jako pomocník při tomto hledání budete sloužit vy. Dobře přemýšlejte, jak dostat klokana ke dveřím.
Blockoban
Logické hry - 0x
Tato hra potrápí vaši šedou kůru mozkovou. Ve hře budete mít různě barevné kostky, které musíte dopravit na místo označené stejnou barvou jako daná kostka. Jenže kostky se po hracím poli nepohybují pravidelně.
Quad Cop
Logické hry - 0x
Pěkná online hra, která vás donutí přemýšlet. Úkolem je odstranit záludného banditu pomocí ostatních postaviček. Ty budete krmit různými dobrotami a tím získají netušené schopnosti. Perfektní oddychovka do kanclu.
Snoring Before Time
Logické hry - 0x
Zajímavá logická klikačka se zvířaty. Klikněte na zvířata a ptáky v džungli ve správném pořadí, tak abyste se dostali ke slonovi. Hra má velmi dobře navržené úrovně a zabaví vás na docela dlouhý herní čas.
Twisting Puzzle Spongebob
Logické hry - 5x
Pexeso s oblíbeným seriálovým hrdinou Spongebobem. Jak už jsme zmínili, jedná se o pexeso. Budete tedy hledat dvojice stejných obrázků. Avšak pozor - vše musíte stihnout do určitého časového limitu.
Poclick
Logické hry - 1x
Jednoduchá ale o to více chytlavá logická super hra, ve které budete tvořit linie stejných prvků. Trochu hra připomíná oblíbené hry tetris a různé spoj tři symboly hry. Podaří se vám docílit nejvyššího skore?