Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mine It

Hrajete online hru Mine It

Zdánlivě jednoduchá online hra ve stylu mega úspěšné a oblíbené hry Minecraft. V kostičkovém světě budete mít za úkol přesunout suroviny bludištěm. Budete otáčet hrací plochou tak, abyste kostičky dostaly co nejrychleji do místa určení.

ovládání hry Mine It

myší, viz instrukce ve hře • 10.31 MB • 148x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Professor Fizzwizzle
Logické hry - 25x
Tato hra vás seznámí se slavným profesorem, který vynalez teleportér živé hmoty. Vydejte se s ním na dobrodružné putování z jednoho místa do druhého. Při tom divném cestování mu pomáhejte řešit problémy.
Pirates! The Match-3
Logické hry - 23x
Připravte se na vzrušující pirátskou dobrodružství ve hře "Pirates! The Match-3". Tato okouzlující hra typu Match3 vás zavede na neznámé ostrovy plné skrytých pokladů. Výměnou a kombinací alespoň tří stejných drahokamů je odstraňte z hrací plochy. Spojujte čtyři nebo více kamenů a vytvořte silné artefakty, které vám přinesou bonusové body. Vydejte se na lov zlata, otevírejte truhly nebo bojujte s nepřáteli a splňte všechny úkoly v úrovních, abyste mohli pokračovat v plavbě. S každou novou úrovní vás čekají nové výzvy a překážky, které musíte překonat, aby jste objevili další poklady. Strategicky plánujte své tahy a využijte magické bonusy k dosažení co nejvyššího skóre. Sbírejte vzácné artefakty a využívejte je pro své výhody na cestě za legendárními poklady. Nechte se unášet napínavým pirátským příběhem, který vás vtáhne hluboko do světa plného dobrodružství a nebezpečí. Otestujte své logické myšlení a rychlost v této adrenalinem nabité hře. Tak nasedněte na palubu, zdvihněte kotvy a vyplujte za dobrodružstvím v "Pirates! The Match-3"!
Perfect Balance 3: Last Trials
Logické hry - 12x
Třetí díl oblíbené serie logických her Perfect Balance, tentokrát rozšířený o neuvěřitelných 40 nových levelů. Vaším zadáním je vyvážit všechny objekty tak, aby se nezřítily. Je to prima hra na postřeh a rovnováhu. Nezapomeňte si zahrát i předchozí díly této super herní kolekce.
Sieger LP
Logické hry - 61x
Jedna ze série tzv. bouracích her, kdy budete mít za úkol zničit budovu a v ní ukryté vojáky. Máte pouze omezený počet střel a navíc mohou být v budovách civilisté, které nesmíte zranit. Podaří se vám dohrát všechny levely?
Snowline
Logické hry - 22x
Výborná oddechovka, s kterou se můžete pobavit i ve společnosti přátel. Kreslíte sněžnou dráhu pro Santu Klause, který má po cestě sebrat všechny dárky. Poradím, že dělat prudké kopce hned na začátku se nevyplácí.
Tarzan Ball
Logické hry - 15x
Přesunťe si v této super hře červený terč. S vaším hrdinou vytáhněte vašeho pomocníka. Na začátku hry jsou úrovně celkem jednoduché, ale postupem času bude hra těžší. Snažte se a vydejte ze sebe maximum.
Eunaborb
Logické hry - 25x
Velmi pěkná logická postřehová gamesa. Ve hře Eunaborb bude vaším úkolem navést kuličku do jamky. Samozřejmě to nebude vůbec snadné, budete se potýkat s řadou překážek. Ideální online hra pro polední pauzu :).
Box Clever
Logické hry - 14x
Vezměte si do parády malou modrou kuličku, se kterou se potřebujete dostat do cílové oblasti. Cestou narazíte na různé překážky, přes něž se můžete dostat do cíle, ale musíte šikovně vymýšlet různé kombinace. Dávejte si dobrý pozor na nepřátelské jednotky, s nimiž se raději nedostaňte ani do kontaktu.
Blue Box 2
Logické hry - 20x
Dosaňte modrou kuličku na plochu. Dejte se do toho a dejte pryč veškeré objekty, které tuto kuličku drží. Pomozte je dostat dohromady. Hra má hned několik úrovní. Užívejte si tuto super hru.
Golf Solitaire First Love
Logické hry - 10x
Klasická karetní hra solitér s motivem zamilovaného páru. Jinak je to klasika - snažte se poskládat balíčky karet podle barvy od nejnižší po nejvyšší, tedy od esa po krále. Na vše je časový limit.
Penguin Cubes
Logické hry - 32x
Vaším úkolem v této pěkné onlinehře bude postupně spojovat stejné bloky ledu. Čili vás čeká další hra na téma spojování nejméně tří stejných objektů. Další úroveň na vás čeká jakmile vyčistíte celé herní pole.
Factory Balls 2
Logické hry - 19x
V této hře získáte továrnu na balónky. Ale nemyslete si, že výroba balónku je lehká. Vašim úkolem bude nazdobit balónek podle předlohy. K tomu budete využívat spoustu věcí. Musíte ale přijít v jakém pořadí je využít.
Escape 1 - The car
Logické hry - 132x
Hra s oblíbeným motivem, kdy je nutné hledat předměty a cesty, jak se dostat ven. Tentokrát je vaším úkolem dostat se ven z auta. Není to tak snadné, jak by se mohlo zdát...
Blox
Logické hry - 10x
Zničte všechny kostičky, které se nacházejí v daném kole. Záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, jak daleko dokážete dojít. Není to ani trochu jednoduché. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní dokážete být.
Color Balls Solitaire
Logické hry - 98x
Zdařilá verze megaoblíbené kuličkové gamesky Bubble Shooter. Z minikanónu vystřelujte barevné kuličky a snažte se je trefit k dalším kuličkám stejné barvy. Dokážete se prostřílet až do posledního kola?