Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mine It

Hrajete online hru Mine It

Zdánlivě jednoduchá online hra ve stylu mega úspěšné a oblíbené hry Minecraft. V kostičkovém světě budete mít za úkol přesunout suroviny bludištěm. Budete otáčet hrací plochou tak, abyste kostičky dostaly co nejrychleji do místa určení.

ovládání hry Mine It

myší, viz instrukce ve hře • 10.31 MB • 658x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Cyber mice party
Logické hry - 21x
Pěkná logická oddechovka, ve které budete moci naplno projevit svoje umění ovládat zvířata. Přemisťujte různé předměty, které najdete ve své kapse jako mince nebo sirky tak, abyste všechny myši dovedli do cíle.
Mahjong Connect 2
Logické hry - 177x
Nejrůznějších mahjongů tu máme opravdu dost. Některé jsou hratelností horší, jiné lepší. K těm druhým patří i tahle logická super hra. Pravidla jsou stále stejná - odebírejte dva stejné hrací kameny, které však nejsou blokovány jinými kameny.
Collapse It
Logické hry - 20x
Logických her není nikdy dost. Hra s názvem Collapse It navíc není čistokrevná logická hra, ale kombinuje v sobě i pěkně brutální kousek, protože dostanete za úkol likvidaci co největšího možného počtu přítomných osob. K dispozici máte určitý počet náloží, takže je musíte vhodně rozmístit, aby napáchaly co největší škody.
Sobics school
Logické hry - 12x
Výborná logická hříčka, která vám dodá dobrou náladu na celé hodiny. Nabízí skvěle malované prostředí, takže je na odpočinek ideální. Úkolem je sestavit alespoň čtveřice obdélníčků se stejnou barvou.
North Pole Slide
Logické hry - 26x
S blížícími se Vánocemi tu máme jednu skvělou hru s hledáním tří stejných symbolů. Tato hra je poměrně originální, protože můžete měnit pozici pouze celého řádku. Troufáte si na tuto zajímavou hru?
The Rise of Atlantis
Logické hry - 44x
Vašim úkolem v této hře je odstraňovat stejné symboly, které leží u sebe. Odstraníte je tím, že spojíte vždy tři stejné symboly. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Scooty Racing Match 3
Logické hry - 22x
Zajímavě pojatá logická online hra s tématem spojování nejméně tří stejných symbolů. Není to žádná nuda, protože každý úspěšný krok ve hře je doprovázen nějakou událostí na vašem motocyklu.
Scoregamites
Logické hry - 29x
Oddychová logická hra, ve které bude vašim úkolem se svou skupinou panáčku osvobodit v každém kole uvězněné panáčky. Důležitá je vzájemná spolupráce, díky které dokážete zvítězit. Přeji hodně štěstí.
Dynamite Blast
Logické hry - 52x
Umístěte na konstrukci bomby a snažte se zničit projíždějící vlak. Levým tlačítkem umístíte nálož, opětovným kliknutím ji můžete odebrat. Bomby budou postupně explodovat v pořadí, v jakém byly umístěny.
Fast Food Fiasco
Logické hry - 23x
Hra Fast Food Fiasco! patří mezi jednoduché, graficky pěkné a hlavně pekelně návykové logické superhry. Na hrací ploše máte několik symbolů jídla, které musíte seskupit tak, abyste měli vždy alespoň tři stejné symboly vedle sebe. Hra má 9 úrovní, s postupem do vyšší úrovně vám přibude jeden symbol jídla.
Bloons Player Pack 1
Logické hry - 33x
Kdo někdy nehrál alespoň jeden skvělý počin ze série Bloons jako by nebyl. Svoje balonky sestřelujete šípem, na který působí přitažlivost, takže musíte vychytat přesnou dráhu, abyste sundali co nejvíce balonků.
Railway Line
Logické hry - 49x
Zajímavá postřehovka z prostředí železnice. Vaším zadáním je postavit v co nejkratším čase koleje tak, aby vlak dojel bezpečně do cílové stanice. Nároky na rychlé přemýšlení jsou opravdu vysoké. Takže vzhůru do hry.
Maganic Wars
Logické hry - 24x
V Maganic Wars máte 5 karet, které využíváte v boji se soupeřem. Některé karty vám přidají energii, jiné sílu a jiné třeba každé kolo otráví vašeho soupeře. Celkem zajímavá originální hra.
Find My Hive
Logické hry - 22x
Pomozte maličké včelce v cestě domů, do rodného úlu. Find My Hive se zařazuje mezi paměťové hry, protože na začátku vám hra ukáže, kde se nachází jaké kartičky a poté musíte vhodně zvolit cestu, aby včelka nenarazila na nějakou překážku. Vyzkoušet si můžete hned trojici úrovní, přičemž na nejnižší je vhodná i pro nejmenší hráče.
Must Escape the Shopping Mall
Logické hry - 33x
Vánoce jsou v plném proudu a vy, coby zaměstnanec hypermarketu, ještě pracujete. Než jste však stačili, co se vlastně děje, tak všichni zaměstnanci odešli a samozřejmě za sebou zamkli. Na vás je, abyste našli cestu ven z nákupního střediska.