Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Anyway Fish

Hrajete online hru Anyway Fish

Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.

ovládání hry Anyway Fish

myší, viz instrukce ve hře • 3.11 MB • 1464x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Sokotank
Akční hry - 1877x
V těžce ozbrojeném tanku je vaším úkolem ubránit se útoku nepřátelských vojáků. K dispozici máte dělo a kulomet. Je důležité sbírat padáky s municí, jinak váš boj bude mít krátkého trvání... Mezi zbraněmi se přepíná mezerníkem.
UhuForce 2 - klasická superhra
Akční hry - 22x
UhuForce 2 těží z oblíbeného tématu arkádových stříleček z 80.let. Pokud si pamatujete legendy jako River Raid, Space Invaders nebo Screaming Wings, pak vám je tato superhra v mnohém připomene. Ovládáte bojový koráb a střílíte po všem, co létá a střílí. Na konci každé úrovně vás čeká nezbytný souboj s matkou.
Stop GMO 2
Akční hry - 45x
Střílečka s názvem Stop GMO se dočkala již druhého pokračování a právě nyní si ho můžete vyzkoušet. Dostanete se do podzemní oblasti, kde se pustíte do boje se zmutovanými rostlinkami. K dispozici máte celou řadu různých zbraní a trhavin, takže se nemusíte obávat, že by nebylo s čím bojovat. Nepřátel je ovšem velké množství.
Hungry are the Dead - boj se zombíky
Akční hry - 5x
Zombie, čili nemrtví, sice nevypadají zrovna dvakrát zdravě, nicméně jsou neustále hladoví. A tentokrát dostali chuť na vás. Pokud nechcete skončit na jejich talíři, musíte s nimi bojovat. Na pomoc máte přesnou pušku, hromadu nábojů, granáty a časem i různé zátarasy a překážky. Miřte přesně, jinak vás zombívi v této superhře dostanou.
Friday the 24th
Akční hry - 33x
Schyluje se k Vánocům, nastávají chvíle pohody a vy máte za úkol pochytat zelené skřítky, kteří se potulují po okolí. Hra je celkem dost krvavá, takže je to pro silnější nátury a určitě ne pro děti. Kolik dokážete pochytat skřítků záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte,co ve Vás je.
Reactance 2
Akční hry - 19x
Ovládáte svou raketku se kterou musíte zničit všechny nepřátelské jednotky před vámi. Nasbírejte co největší skóre v každé úrovní a poté si svou loď různě vylepšujte. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Quicklikng
Akční hry - 25x
Zahrejte si za malého ďáblíka, který umí bezvadně skákat, běhat, ale i dobře útočit. Ve hře vám bude radit jedna postavička, která vypadá jak někdo z hvězdných válek. Také si můžete užít hodně srandy..
Cooperation Part 1
Akční hry - 24x
V této hře je Vašim úkolem vydat se do nepřátelského teritoria a postřílet všechny útočníky. Tato hra je speciální v tom, že můžete ovládat hned 2 hráče na rozdělené herní obrazovce. Nudit se určitě nebudete.
Seed of Destruction
Akční hry - 4104x
Hlavní hrdina hry s názvem Seed of Destruction se vydává na šílenou jízdu, kde se bude projíždět přes město a bude likvidovat veškeré civilisty i vojáky. Sami sice střílet nedokážete, ale ocasem dopravního prostředku můžete odrážet střely nepřátel, čímž je lze šikovně nasměrovat zpátky na toho, kdo vystřelil. Hra není vhodná pro děti.
Intruder Combat Training
Akční hry - 20x
V této hře hrajete za několik vojáků se kterými musíte zabít nepřátele před vámi. Máte omezený počet střel, tak si to hlídejte. Dávejte si pozor na velmi hořlavé látky, protože můžou vybouchnout a vás zabít.
Kermix
Akční hry - 23x
I s jednoduchými geometrickými útvary lze vymyslet parádní hru s vysokou obtížností a skvělou hratelností. Ovládáte svoji kuličku tak, abyste posbírali všechny mince v levelu a dokončíte ho tím, že se vrátíte zpět ke kostičce (zelené).
Fallout Racer
Akční hry - 37x
Akčních her není nikdy dost, obzvlášť v kombinaci s rychlými koly. Dostanete na starost speciální vojenské vozítko, které je pro případ boje vybavenou zbraní. Do cesty se vám postaví celá řada nepřátel, jež musíte zničit. Podobně kvalitních her příliš nevychází, a proto se Fallout Racer zařadí mezi ty kvalitnější kousky.
Agony: The Portal
Akční hry - 27x
Nejprve si ve hře vytvoříte vlastní postavu a vyberete si úroveň obtížnosti, přičemž k dispozici je jich hned několik. Poté už se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat vstříc nepřátelům. Hlavním hrdinou je tentokrát poměrně nezvykle smrtka, která se vydává do boje. Dokážete si poradit s přesilou?
Prehistoric Shark
Akční hry - 33x
Po dlouhou dobu se zdálo, že éra dinosaurů je již dávno pryč. Omyl. Jak se můžete přesvědčit v této hře, tak někteří megatvorové stále přežili. A je na vás, jak využijete jejich brutální sílu.
Kung Fu Grandpa
Akční hry - 41x
A máme tady velice bojového dědečka, který chce přeprat všechy nepřátele, kteří po něm jdou. Je opravdu aktivní a rychle reaguje na veškeré bojové manévry od svých nepřátel. Tak se do toh odejte.