Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Anyway Fish

Hrajete online hru Anyway Fish

Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.

ovládání hry Anyway Fish

myší, viz instrukce ve hře • 3.11 MB • 2631x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Rise of Champions
Akční hry - 58x
Náhle jste se probudili v prázdné místnosti. Kde to jste? A kdo jste? Netušíte. Víte pouze to, že musíte najít osobu jménem Losed. Nezbývá než se vydat na bojovou misi a objevit netušená tajemství v této bezvadné rpg hře.
Jarbot
Akční hry - 33x
10 000 let před mimozemskou civilizací, byly zničení těmi samými stroji, které vymysleli. Po zkoumání specifické DNA, je na čase vše přestavĚt. Snažte se uchránit vyrůstající mimozemšťany.
Super Zombie Hunter
Akční hry - 42x
Vaším úkolem v této super hře je postřílet veškeré zombíky, kteří se před vámi objevují. Pokuste se je všechny zabít s vašími zbraněmi. Nezabíjejte hlavně své přátele. Tak se do toho dejte.
Pico 2
Akční hry - 13x
Napínavá akční chodička u které si i určitě dobře zastřílíte, jen si dávejte pozor na životy, protože to není tak jednoduché. Vždy na vás čeká hlavní boss, kterého musíte zničit. Tak na nic nečekejte a užíjte si super hru..
Friday the 24th
Akční hry - 33x
Schyluje se k Vánocům, nastávají chvíle pohody a vy máte za úkol pochytat zelené skřítky, kteří se potulují po okolí. Hra je celkem dost krvavá, takže je to pro silnější nátury a určitě ne pro děti. Kolik dokážete pochytat skřítků záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte,co ve Vás je.
1 Star Ship
Akční hry - 42x
Trochu sci-fi hra ve které lítate nabušenou stíhačkou, kterou ničíte různé vznášedla a také hlavní robotické obludy. Protivníků je mnoho, takže se nemusíte bát nudy, také je na výběr mnoho různých zbraní..
Ronin: Spirit of the Sword
Akční hry - 38x
Ve hře s názvem Ronin: Spirit of the Sword si můžete vybírat hned z trojice herních módů. Trénink a počátky ve hře vás naučí tutorial. Dále si můžete spustit mód boje v aréně, kde se utkáváte s jednotlivými protivníky, kteří se postupem času zlepšují. Poslední možností je Adventure mód, kde si zahrajete jakýsi příběh.
Spear and Katana
Akční hry - 39x
Na začátku hry Spear and Katana dostanete možnost procvičit a naučit se ovládání. Postupně se postavíte do cesty nebezpečným nepřátelům, které musíte překvapit a porazit je, aby vám nestačili ublížit. Pouze při útoku zepředu může nepřítel útok zablokovat, takže se pokuste ho napadnout i z jiné strany.
Fallout Racer
Akční hry - 37x
Akčních her není nikdy dost, obzvlášť v kombinaci s rychlými koly. Dostanete na starost speciální vojenské vozítko, které je pro případ boje vybavenou zbraní. Do cesty se vám postaví celá řada nepřátel, jež musíte zničit. Podobně kvalitních her příliš nevychází, a proto se Fallout Racer zařadí mezi ty kvalitnější kousky.
Sniper Duty
Akční hry - 82x
Pěkná postřehová sniper hra, která dost dobře napodobuje klasiku mezi akčními střílečkami - Call of Duty. Čeká na vás celkem 3 kola po 1 minutě, kdy musíte zničit všechny zlé chlapíky. Snažte se mířit opravdu přesně.
Ninja Hunter
Akční hry - 29x
Procvičte si psaní všemi deseti. V této hře se stáváte bojovníkem, který se snaží uchránit svůj chrám před nepřátelskými Ninji. Vašim úkolem je zneškodnit bojovníky pomocí písmenek A - Z. Nad každým Ninjou je vždy nějaké slovo. Zadejte ho na klávesnici a zničte Ninju. Prokousávejte se koly.
Stickman Sam 3
Akční hry - 54x
Třetí díl skvělé střílečky. Váš úkol je jednoduchý. Musíte zlikvidovat všechny své nepřátele. Máte na výběr z mnoha zbraní. Graficky se hra celkem změnila. Nudit se jistě nebudete. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Evil Zombie
Akční hry - 58x
Ve zdařilé akční onlainhře budete bojovat se zombíky. V každém kole jich bude hned několik a vaším úkolem je bude všechny zničit pomocí ohnivých koulí z kanónu. Vylepšit skóre můžete pomocí bonusů.
Worm Madness
Akční hry - 28x
Zahrajte si na hladového megačerva, který je tak trochu jako Otesánek - sežere vše, na co přijde. Takže na nic nečekejte a vydejte se na opravdové hody, ovšem dávejte pozor na několik stvoření, která vám mohou ublížit.
Demons Down Under
Akční hry - 22x
Hra plná démonů a replikujících se nepřátelských stvůr. V roli nebojácného zajíčka budete ničit nepřátele. Samozřejmostí je vylepšování vlastností zajíce a mnoho zajímavých herních prvků.