Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Anyway Fish

Hrajete online hru Anyway Fish

Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.

ovládání hry Anyway Fish

myší, viz instrukce ve hře • 3.11 MB • 3235x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Jackie Chan - Rely on Relics
Akční hry - 29x
Valmont unesl Jackieho neteř Jade. Chce, aby mu Jackie vydal tajemné talismany. To se bohužel Valmont přepočítal, protože má co do činění s mistrem bojových umění. Vaším úkolem v této super hře je porazit všechny ninji a nakonec osvobodit neteř Jade. Hra se ovládá šipkama, kop "X", úder pěstí "Z", mezerníkem sbíráte předměty.
hra v Unity3D
Black Sun
Akční hry - 35x
Jste připraveni na epickou versmírnou bitvu v této exkluzivní Unity hře? Vypravte se do vesmíru a společně se svým neohroženým korábem se postavte přesile protivníků. Vyhýbejte se nebezpečným asteroidům a odpalujte střely. Samozřejmě sbírejte náboje a palivo. Líbí se vám unity hry? Sdílejte je na facebooku :).
Conquer Antartica
Akční hry - 23x
Máte rádi hru Worms? Tak to se při této bezvadné hře jistě zabavíte. Tato hra je určena pro dva hráče, takže pozvěte svého kamaráda a dejte se do hry. Je to na stejném principu akorát místo žížalek zde figurují tučňáci. Používejte proti nim různé zbraně a ničte je.
WulfGar
Akční hry - 26x
Čelíte obrovské přesile silných nepřátel lačnících po vaší krvi. Nenechte se zničit a bojujte, třeba až do úplného konce. Povedená akční bojovka, kde často nebudete stíhat ten nával protivníků kolem vás.
Pico Blast
Akční hry - 25x
Skvělá střílečka, ve které budete muset porazit mnoho nepřátel. Na konci každého kola se setkáte s bossem, kterého jen tak nepůjde porazit. Proto si šetřete své zdraví na závěrečný střet.
Space Kid
Akční hry - 4193x
Přiletěli jste na planetu s tímto vesmírným dítětem. Vaším úkolem je zničit veškeré nepřátele. Astronauti totiž prozkoumávali tuto planetu a narazili na roboty, kteří kladou velký odpor. Toto dítě je dokáže porazit.
The Battle of Bob
Akční hry - 40x
Velice jednoduchá akční minihra, ve které budete v roli válečného pilota chránit spojeneckou loď. Hra The Battle of Bob má trochu krkolomné ovládání - dopředu K, dozadu L, nahoru A, dolů Z, střílení mezerníkem. Snažte se sestřelit co nejvíce nepřátelských letounů. Pokud vám nepřítel proletí, tak spustí bombu na vaši loď...
Super Fighters Rampage
Akční hry - 36x
Východní bojová umění patří k těm nejlepším na světě a své uplatnění najdou jistě i ve hře s názvem Super Fighters Rampage. Vezměte si na starost zkušeného válečníka, který před sebou má souboje s celou řadou nejrůznějších protivníků. Setkáte se s různými bojovými styly, ale musíte si najít svůj jedinečný, kterým porazíte každého.
Mushroom Madness 3
Akční hry - 31x
Hra Mushroom Madness přichází již se třetím pokračováním. Musíte se postarat o obranu houbiček před hladovými zvířaty, která se snaží sníst, co uvidí. To nesmíte dopustit a musíte všechny darebné živočichy ničit. Za dobrý postup obdržíte více bodů. Vždy máte více úkolů, za něž získáte patřičné ocenění.
Camper Strike
Akční hry - 2570x
Jestli jste fanoušky CSka, tak to se Vám tato hra jistě zalíbí. Likvidujte terče pistolkou nebo sniperovkou. V této hře se hodnotí převážně přesnost a rychlost. Takže se pusťte do hry a zlikvidujte co nejvíce nepřátel.
Kung Fu Rabbit
Akční hry - 1859x
Tyto nepřátelské jednotky útočí na vás. Snažte se je zničit svým mečem. Na začátku hry si vyberete, za jakého hrdinu budete hrát. Získáváte zlato, za které si poté nakupujete nové vlastnosti v obchodech.
Tank Trouble
Akční hry - 10x
Vyberte počet hráčů a pusťte se do tankové bitvy. Hra Tank Trouble vás neoslní grafickým ztvárněním, ale svou skvělou hratelností. V bludišti můžete mít maximálně 5 střel, s kterými se snažte zasáhnout protivníky. Je to neskutečně zábavná a chytlavá online hra.
Friday the 24th
Akční hry - 34x
Schyluje se k Vánocům, nastávají chvíle pohody a vy máte za úkol pochytat zelené skřítky, kteří se potulují po okolí. Hra je celkem dost krvavá, takže je to pro silnější nátury a určitě ne pro děti. Kolik dokážete pochytat skřítků záleží jen na Vás. Pusťte se do hry a ukažte,co ve Vás je.
Sift Heads Assault 2
Akční hry - 31x
Zahrajte si na velkého zabijáka, který zastřelí veškeré nepřátele před vámi. Tak se do toho dejte a pokuste se mít co nejlepší míření a co nejdelší čas přežití. Za tyto věci získáváte peníze, které poté zůžitkujete.
Sift Heads
Akční hry - 44x
Zajímavá akční hra, ve které budete bojovat s gangstery s pomocí své přesné ostřelovací pušky. V každé úrovni máte zadaný přesný úkol - zastřelit konkrétní osobu. Hra se ovládá myší, nabíjení je mezerníkem. Doporučuji hru spouštět ve větším okně.