Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Anyway Fish

Hrajete online hru Anyway Fish

Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.

ovládání hry Anyway Fish

myší, viz instrukce ve hře • 3.11 MB • 150x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Spear and Katana
Akční hry - 6x
Na začátku hry Spear and Katana dostanete možnost procvičit a naučit se ovládání. Postupně se postavíte do cesty nebezpečným nepřátelům, které musíte překvapit a porazit je, aby vám nestačili ublížit. Pouze při útoku zepředu může nepřítel útok zablokovat, takže se pokuste ho napadnout i z jiné strany.
Tech Wars
Akční hry - 3x
Zajímavá akční hra, ve které musíte postupně v každé aréně zničit nepřátelské stroje a teleporty. Po každé úrovni můžete vylepšovat své zbraně, případně opravit poškození. Hra se ovládá myší, klávesami A,W,S,D pak pohybujete svým válečným strojem.
Achilles 2: Origin of a Legend
Akční hry - 0x
Zahrajte si v této hře na rytíře, který bude muset zabít všechny své nepřátele. Dostaňte se tak do dalších úrovní, ale dávejte si pozor, vaši nepřátelé budou velice obratní. Tak se do toho pusťte a snažte se.
Blow a Raze
Akční hry - 0x
Skvěle hratelná logicko akční online hra s bombama. Tyto výbušné objekty musíte rozmístit tak, aby se budova zhroutila správným způsobem. Počet bomb je omezen, takže je nutné herní postup dobře promyslet.
hra v Unity3D
TACTICAL REBELS
Akční hry - 2x
Vytvořte si online server a dovolte dalším hráčům se připojit k vaší hře. Potom začne tuhý těžký boj plný odlétajícího masa a akční zábavy. Hra je poměrně rozlehlá, proto se snažte najít nepřítele jako první.
Alien Attack
Akční hry - 1x
Ocitáte se v letecké válce a vašim úkolem je zničit všechny letouny, které se na Vás hrnou ze všech stran. Hra je dobře zpracovaná a zvuky, které jsou ve hře Vám budou oznamovat, že jste přímo uprostřed Války. Pusťte se do hry.
Sift Heads
Akční hry - 3x
Zajímavá akční hra, ve které budete bojovat s gangstery s pomocí své přesné ostřelovací pušky. V každé úrovni máte zadaný přesný úkol - zastřelit konkrétní osobu. Hra se ovládá myší, nabíjení je mezerníkem. Doporučuji hru spouštět ve větším okně.
Miami Zombies
Akční hry - 1x
Famózní akční řežba se zombíky. Pokud máte z nemrtvých mozkolačných monster strach, tak ani hru nehrajte. Pokud si ale chcete zastřílet a užít si akční relax, tak se hned pusťte do hry a chopte se zbraně.
Panda Rampage
Akční hry - 1x
Zabijácká panda, která má velkou chuť na lidské masíčko, se právě dostala na svobodu. Tento fakt zaručuje pěknou dávku legrace a zároveň trochu brutální střílečky. Hra je vyvedena v trochu old school stylu, ovšem hratelnost je naprosto skvělá.
hra v Unity3D
Gladiator
Akční hry - 4x
Luxusní gladiátorská řežba pro milovníky zápasů v aréně. Půjde opravdu o život, protože protivníků je dost a jsou poměrně silní. Sbírejte bonusy, vylepšujte bojovníka, zbraně a doplňky. A teď již vzhůru do boje.
Mutant Madness
Akční hry - 1x
Patříte mezi elitu v rámci spolku tajných agentů, a proto vás velitel pověřil poměrně složitým úkolem. Musíte totiž zlikvidovat nebezpečného šílence, který infikoval jídlo ve fast foodu, což může mít za následek ohromný celosvětový problém. Nakažení lidé přicházejí o rozum a sami budou majitele fast foodu před vámi bránit.
Battlefield 2
Akční hry - 4x
Supehra Battlefield 2 patří mezi nejlepší akční hry na PC. Tato flashová verze vám představí malou ochutnávku z mapy Strike to Karkhand. Vaším úkolem je střílet po nepřátelích, kteří na vás útočí ze všech stran.
Kaboomz 4
Akční hry - 0x
Namiřte s tímto dělem do těchto balónku a odpalte je. Pokuste se udělat vše pro to, abyste je odpálili na co nejméně koulí. Tato hra má celkem 30 úrovní, které se v obtížnosti stupňují. Je to opravdu super hra!
hra v Unity3D
Minecraft: Zumbi Blocks 3D
Akční hry - 2x
Her, které se snaží přiživit na slávě legendy Minecraft je poslední dobou poměrně dost. Jednou z nich je i Zumbi Blocks 3D. Vaším jediným, avšak pekelně těžkým, úkolem je přežít invazi zombies.
Endless Zombie Rampage 2
Akční hry - 2x
Luxusní pokračování megaoblíbené staré pecky se zombíky. Pokuste se ubránit svou základnu před útoky nemrtvých monster. Samozřejmostí je postupné vylepšování zbraňového arsenálu.