Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Anyway Fish

Hrajete online hru Anyway Fish

Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.

ovládání hry Anyway Fish

myší, viz instrukce ve hře • 3.11 MB • 329x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Shooting the Fly
Akční hry - 1x
Jednoduchá online hra, ve které budete střílet po mouchách. Sestřelte všechny útočící mouchy jak nejrychleji to jen bude možné. Na vše máte poměrně málo času, takže budete potřebovat skutečné rychlé reakce.
Thing Thing Arena Pro
Akční hry - 3x
Notně brutální střílečka pro všechny tvrdé hráče akčních her. Princip hry je velice jednoduchý. Ke zdolání úrovně stačí pouze překonat všechny nepřátele. Zvolte zbraně a hurá do boje.
GunBlood
Akční hry - 3x
Na Divokém Západě se děly zajímavé věci. Každý jistě zná, že poměrně často probíhaly souboje mezi pistolníky na život a na smrt, kdy vyhrával ten nejobratnější a nejrychlejší. Ve hře GunBlood máte jedinečnou možnost zvolit si jednoho z nabízených střelců, kterého provádíte přes jednotlivé krvavé souboje.
Mario Shooting Enemy 2
Akční hry - 1x
Dnes se Super Mario rozhodl jednou pro vždy skoncovat se starými nepřáteli. Pokuste se běžet přes překážky, střílejte po nich. Vezměte do rukou zbraň a pomozte Máriovi v eliminaci nepřátel centimetr po centimetru.
Metro 2033 Random Battles
Akční hry - 63x
Hodně štestí v boji o svůj život v této apokalypse. Vaším úkolem je sestřelit veškeré nepřátelské jednotky před vámi. Kryjte se za různé objekty a pokuste se je všechny zabít. Tak se do toho dejte.
Canyon Shooters
Akční hry - 62x
Jste parašutistou či parašutistkou u vojenské jednotky. Teď jste byl vyslán na tajnou misi, při které budete muset zničit co nejvíce svých nepřátel. Pokuste se čelit všem nástrahám a splnit při tom svůj úkol.
Batman: Mystery of the Batwoman
Akční hry - 0x
A máme tu další bojovou střílečku s neohroženým netopýřím mužem Batmanem. Ten se opět vydal na boj se zločinem, který v jeho městě vzrůstá. Chopte se zbraní a vydejte se do boje, snažte se vyhrát.
10800 Zombies
Akční hry - 1x
Akční super hra plná zombíků a nemrtvých krvežíznivách potvůrek. Ubraňte se vlnám útočících zombies a pokuste se přežít v této hororové akční řežbě nejen pro kluky.
Arcane Armor Collector
Akční hry - 1x
Rozsáhlá akční superhra s prvky RPG. Ovládáte svého hrdinu, probíjíte se postupně těžkými mapami, kupujete se lepší zbraně a vybavení... a hlavně se skvěle bavíte :).
Western Blitzkrieg - super střílečka
Akční hry - 2x
Zahrajte si na Ramba a pouze s vaší výzbrojí pokoste všechny nepřátele. V oblasti, kde budete vysazeni, jde opravdu do tuhého. Proti vám stojí dlouhá nepřátelská linie, kterou se musíte prostřílet. Na pomoc máte pistoli a samopal. Boj vám usnadní různé bonusy v podobě doplnění energie a munice. Dávejte dobrý pozor na miny.
Arcanorum
Akční hry - 3x
Arcanorum je poměrně netradiční bojová hra, kde se proti sobě postaví válečné stroje, které nemají obdoby. Cílem je zlikvidovat pokaždé soupeře, ale ze začátku bude ovládání trochu krkolomné, na což si ovšem jistě během chvilky zvyknete a budete likvidovat soupeře přesně mířenými ranami. Ukažte svoje umění!
Bunker - braňte svou skrýš
Akční hry - 0x
Vaší misí je uchránit bunkr před nájezdy tanků, robotů, pěchoty a letadel. Postupně si můžete koupit lepší zbraně a ukázat útočníkům, zač je toho loket.
Rescue Mission
Akční hry - 2x
Prostřílejte se k vašim přátelům a osvoboďte je. Nebude to ale vůbec snadné, v cestě vám stojí dobře vyzbrojená armáda.
Panda Rampage
Akční hry - 1x
Zabijácká panda, která má velkou chuť na lidské masíčko, se právě dostala na svobodu. Tento fakt zaručuje pěknou dávku legrace a zároveň trochu brutální střílečky. Hra je vyvedena v trochu old school stylu, ovšem hratelnost je naprosto skvělá.
Zombotron 2
Akční hry - 0x
Zombie zamořují celý svět, o čemž jsme se mohli přesvědčit již v prvním díle hry s názvem Zombotron. Všechny zombie se nepodařilo zlikvidovat, a proto stojíte před nelehkým úkolem. Musíte se popasovat se spoustou protivníků a k dispozici postupně dostanete opravdu široký zbraňový arzenál. Hra má celkem zajímavý příběh.