Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Anyway Fish

Hrajete online hru Anyway Fish

Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.

ovládání hry Anyway Fish

myší, viz instrukce ve hře • 3.11 MB • 248x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Quake
Akční hry - 1x
Klasická akční střílečka Quake se konečně dočkala i své online flash podoby. Zneškodněte všechny cizáky a ponořte se do této ultimátní FPS střílečky. Čeká na vás pěkný kus akce a zábavy.
Gladiator Castle Wars
Akční hry - 0x
Výborná akce s prvky RPG. Začínáte jako mladý a nezkušený válečník, který touží po dobrodružství. Postupně porážíte nové a nové nepřátele a můžete si dovolit lepší výzbroj a výstroj, kterou nakupujete.
Pirates Adventure
Akční hry - 0x
Zajímavá námořní bitva, ve které ovládáte veliký pirátský koráb a snažíte se potopit všechny nepřátele. Máte velice účinné dělové koule, a většinou stačí pár zásahů na zničení lodí a střílen protivníků.
hra v Unity3D
Gladiator
Akční hry - 4x
Luxusní gladiátorská řežba pro milovníky zápasů v aréně. Půjde opravdu o život, protože protivníků je dost a jsou poměrně silní. Sbírejte bonusy, vylepšujte bojovníka, zbraně a doplňky. A teď již vzhůru do boje.
Moto rush
Akční hry - 2x
Vydejte se na své motorce na nebezpečnou jízdu, která by vás mohla stát i život. Vašim úkolem bude vždy v každém kole dojet do cíle v co nejlepším čase a při tom zlikvidovat co největší počet nepřátel.
Sword and Sandals 2
Akční hry - 1076x
Hra s názvem Sword and Sandals 2: Emperors Reign přichází mezi hráče a nabízí celou řadu možností, jak vyhrát bitvu. Zahrajete si za gladiátora, který se musí nejprve probojovat přes několik základních bojovníků, aby měl přístup ke složitějším bitvám v aréně. Postupem času si můžete vylepšovat schopnosti.
Strangers
Akční hry - 1x
Zahrajte si na elitního odstřelovače v online hře The Strangers. Nejprve se prokousejte úvodním tutoriálem a poté se vrhněte do první akce.
Last Guardian
Akční hry - 0x
Ubraňte váš hrad před přicházejicími nepřáteli. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Střílejte do nich vašimi šípy a splňte veškeré cíle v této hře. Tak se do toho dejte a zničte je! Nebojte se ničeho v této super hře.
Recoil
Akční hry - 0x
Pěkně poblázněná bojovka, která se odehrává v robotickém světě plném hrůzných strojů, které se tak trochu podobají robotickým psům. Vašim úkolem je všechny je porazit a přežít co nejdéle to půjde.
Chicken House 2
Akční hry - 0x
Vaším úkolem je zabít veškeré kuřátka v této hře. Snažte se udělat vše co bude ve vaších silách. Timto kladívkem zlomte dřevo na kterých tito ptáčci leží. Tak se do toho dejte.
More Zombies
Akční hry - 112x
Zombie narušily atmosféru poklidného městečka, kde dosud naprosto bezpečně žil hlavní hrdina této hry. Chtějí vzít útokem stánek s párky v rohlíku, které patří mezi nejlepší na světě. Nesmíte dopustit ztrátu lahůdek, protože jinak by pro vás svět skončil. K dispozici máte různé druhy zbraní, mezi nimiž lze přepínat.
Splatters
Akční hry - 0x
Snažte se eliminovat veškeré objekty, které na vás létají. V této super hře musíte sestřelit vše, co kolem vás létá. Sbírejte zkušenosti a body, které se vám budou hodit při vylepšování sami sebe.
Toxie Radd 2
Akční hry - 0x
Hrajete za velkého chlápka, který odrovná veškeré zombíky v této hře. Vyberte si svou zbraň se kterou budete všechny zabíjet. Po každé úspěšné úrovní si budete moct hrdinu nějak vylepšit. Je to opravdu super hra.
Balloon in a Wasteland
Akční hry - 0x
Hlavní hrdina hry se rozhodl proletět vzducholodí, ale během letu se mu stala nepříjemná nehoda a musel nouzově přistát. Naneštěstí se ocitnul na temném a odlehlém místě, kde se nachází nepřátelsky naladěné příšery všeho druhu. Dobrodruh se musí pokusit svoji vzducholoď opravit, aby se mohl dostat bezpečně domů.
Rogue Cupid
Akční hry - 0x
Vžijte se do role kriminálníka, který dostal chuť na věci, které mu nepatří. Ano, je to zlotřilý lapka a k tomu vrah. Zkrátka ideální postava do akční odstřelovací hry pro všechny chlapské hráče.