Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Anyway Fish

Hrajete online hru Anyway Fish

Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.

ovládání hry Anyway Fish

myší, viz instrukce ve hře • 3.11 MB • 3979x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Boss 101
Akční hry - 252x
Bojujte s robotickými zvířaty, samuraji, vetřelci a s dinosaury. Ano, čtete správně. Celá tato roztodivná partička vás čeká v této super hře. V roli Maxe máte takový drobný úkol - zachránit svět.
Parabirds
Akční hry - 23x
Braňte nebe před útoky agresivních ptáků, kteří shazují parašutisty. Společně se svým bobřím kamarádem obsluhujte kanon, kterým sestřelujte ptáky a parašutisty. Hra se skvělou grafikou.
Warzone Getaway 2
Akční hry - 35x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá akční gameska. Postřílejte všechny nepřátelské jednotky a snažte se přežít akční šílenství. Ve hře můžete vylepšovat svůj arzenál nákupem lepších zbraní a specialitek. Výtečná online hra.
Mario Shooting Enemy 2
Akční hry - 39x
Dnes se Super Mario rozhodl jednou pro vždy skoncovat se starými nepřáteli. Pokuste se běžet přes překážky, střílejte po nich. Vezměte do rukou zbraň a pomozte Máriovi v eliminaci nepřátel centimetr po centimetru.
Gunshot Cowboy
Akční hry - 40x
Doběhnete v pořádku až do cíle. Cestu vám budou křížit různí nepřátele, kteří vás chtějí zabít. Tak se do toho dejte a dávejte si velký pozor, abyste nezemřeli. Hra má opravdu zábavné úrovně a je jich hodně.
Operation Graduates
Akční hry - 23x
Ve své vesmírné lodi se vydáte na nebezpečné putování vesmírem. Budete při tom ničit jednu nepřátelskou jednotku za druhou. Je jich mnoho, a proto sbírejte bonusy, které vám dají lepší zbraně a celkovou výbavu.
Commando
Akční hry - 29x
Hrdinů je na světě málo, a proto bys právě ty měl nastoupit cestu plnou nebezpečí za vysněným vítězstvím. Strach není na místě, vždyť nepřátelé se taky nebojí. Popadni zbraň a vydej se proti nim, čas nepočká.
Nacho Wrestling
Akční hry - 53x
Pěkná wrestlingová gameska, která vás uvrhne přímo do arény, kde se utkáte s řadou bojovníků. Máte na to, abyste nejrůznějšími chvaty a hmaty zdolali protivníka? Zkuste tuto výzvu v této super hře.
Thing thing 3
Akční hry - 2772x
Tohle je už třetí díl výborné akční plošinové střílečky, ve které se vyřádí opravu každý. Máte dostatečný výběr zbraní a prostředí je proměnné, stejně jako různí nepřátelé. Svoji postavičku si můžete libovolně navolit.
Zombie Massakrah
Akční hry - 2053x
Nacházíte se v noci v lese, který je blízko hřbitova. Můžete být rádi, že jste si sebou vzali své zbraně, protože na vás každou chvíli zaútočí krvelační zombii. Pokuste se jim ubránit a utéct.
Blueshift
Akční hry - 23x
Usedněte do svého letounu jakožto krásná pilotka, která bude mít za úkol zničit co nejvíce nepřátelských jednotek v krutých bojích, které nastali na naši planetě. Využívejte zbraně a štíty na svou obranu.
Pencak Silat
Akční hry - 18x
Vyzkoušejte si souboje v bojových uměních. Nejprve si vytvořte svou postavu a poté se vrhněte do boje s nejlepšími mistry na světě. Při boji můžete využít i různých zbraní, které si zakoupíte v obchodě.
All Star Dodgeball
Akční hry - 6x
All Star Dodgeball je výborná vybíjená s celebritama. Nejprve si vyberete osobnosti do svého týmu a poté začíná nemilosrdný zápas. Cílem je porazit soupeřův cíl. Míč si můžete nahrávat a ve vhodný okamžik ho velkou silou poslat na soupeře. All Star Dodgeball je pěkná hra graficky i svou hratelností. Ovládá se myší.
Mad Skulls
Akční hry - 15x
Sestřelte veškere tyto zomvíky v této hře. V této hře se hlavně prověří, jak dobře dokážete mířit, protože tady není žádný zaměřováček, který by vám v tom pomohl. Tak se snaŽte a zabijte je úplně všechny.
Hidden Zombie
Akční hry - 8x
Je Helloween a vy jste se rozhodli, že si trochu zastřílíte na zombíky. Problém je, že musíte zabít pouze skutečné zombies, navíc bez otálení a mrhání časem. Vlevo se vám vždy zobrazí obrázek zombie, kterou musíte najít a střelit. Mezi zombíky se také nacházejí bonusy, nenechte si je ujít.