Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Anyway Fish

Hrajete online hru Anyway Fish

Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.

ovládání hry Anyway Fish

myší, viz instrukce ve hře • 3.11 MB • 4744x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Savage Pursuit
Akční hry - 20x
Vžijte se do role malého chlapce, který není jen tak obyčejným klukem. Tento mladík bojuje se zvířecími zrůdami. Sám má schopnost změnit se v mnoho zmutovaných zvířat. Vyhrajete boj proti nepřátelům?
The Cyborg - tvrdá střílečka
Akční hry - 35x
V akční střílečce The Cyborg budete kosit tlupy zločinců. V roli kyborga, stroje na zabíjení, a s pomocí těžkých zbraní si vyzkoušejte, jak obstojíte. Cílem je zneškodnit všechny nepřátele, ale s co nejmenší ztrátou nábojů.
Sketchbook Samurai
Akční hry - 2378x
Akční hra, ve které budete v roli samurajské hrdinky bojovat s několika typy nepřátel. Použít můžete několik druhů útoku mečem. Útoky nepřátel můžete blokovat a také před nimi uskočit. Některé postavy vám po smrti zanechají bonus.
Space Marine
Akční hry - 28x
Akční bomba, ve které budete hrát za neohroženého kosmonauta, který se musí probít přes hordy vetřelců. Vaši kosmickou loď napadli krvežízniví vetřelci a mají zálusk na vše živé, tedy i na vás.
Stickman Sam 3
Akční hry - 54x
Třetí díl skvělé střílečky. Váš úkol je jednoduchý. Musíte zlikvidovat všechny své nepřátele. Máte na výběr z mnoha zbraní. Graficky se hra celkem změnila. Nudit se jistě nebudete. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Alien Paroxysm - boj s vetřelci
Akční hry - 14x
Vaše přátelská základna z nepochopitelných důvodů napadla váš konvoj. Všichni piloti zemřeli, kromě vás. Utkejte se s nebezpečnými vetřelci a zachraňte se v této pěkné online hře s názvem Alien Paroxysm. Hra se ovládá myší, pohyb je klávesami A,S,D,W.
Black Sails
Akční hry - 21x
Tato hra vás zavede do dávných dob ,kdy moře ovládali piráti. Právě v této době probíhá boj o karibské pobřeží. Vydejte se také o tohle pobřeží bojovat. Porazte ostatní nepřátele a vybojujte si co největší část území.
Shoot The Daltons
Akční hry - 22x
Pokuste se sestřelit všechny kovboje v této hře. Dávejte si ovšem velký pozor, protože nábojů nemáte nekonečno. Pokuste se vystřelit pod dobrým úhlem, abyste trefili veškeré kovboje v této super hře.
Ultimate Assassin 3: Level Pack
Akční hry - 16x
Stal jste se nájemným vrahem. Pokuste se napadnout vaše nepřátele. Můžete se i zneviditelnit nebo také zrychlit svůj běh. Tak se do toho dejte a postupujte stále úrovněmi v této opravdu super hře.
Paradigm Shift
Akční hry - 8x
Parádní klučičí střílečka. Vaším úkolem je ubránit se proti nepřátelským jednotkám, které jsou v této hře opravdu chytré. Vyzbrojte se vylepšenými zbraněmi a dejte se do litého boje. Nebudete litovat.
Frozen Islands
Akční hry - 27x
Výborná strategie, ve které se setkáte s udatnými Vikingy. Ti se rozhodli, že obsadí všechny ostrovy. Jako jejich velitel budete usilovat o nadvládu nad světem. Pečlivě budujte armádu, vylepšujte jednotky a ničte nepřátele.
Thing Thing Arena Pro
Akční hry - 4x
Notně brutální střílečka pro všechny tvrdé hráče akčních her. Princip hry je velice jednoduchý. Ke zdolání úrovně stačí pouze překonat všechny nepřátele. Zvolte zbraně a hurá do boje.
Heaven or Hell 2
Akční hry - 27x
Dobro a zlo svádějí neustálý souboj o nadvládu nad světem. Chvíli vítězí jeden, ale za chvíli už vše vypadá úplně jinak. Vy se ve druhém pokračování hry Heaven or Hell postavíte na stranu dobra a pokusíte se zlikvidovat všechno zlé. Potřebujete vybrat nejlepší možnou strategii, se kterou dokážete nepřátele porážet.
Zombie Hole
Akční hry - 20x
Sedíte doma a díváte se na televizní zprávy. Hlasatelku v přímém přenosu napadli a zabili zombie. Kolem vašeho domu se tyto nestvůry začaly shromažďovat. Vyjděte do ulic se svou zbraní a zničte je.
hra v Unity3D
ANIMAL HUNTER 3D AFRICA
Akční hry - 64x
Úkol v této 3d střílečce je jednoduchý. Udělejte vše proto, abyste ulovili co největší počet zvířat. Hra má výtečnou grafiku a je to opravdová zábava, ikdyž poměrně snadná. Přejeme hodně štěstí při zdolávání 12 úrovní.