Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Anyway Fish

Hrajete online hru Anyway Fish

Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.

ovládání hry Anyway Fish

myší, viz instrukce ve hře • 3.11 MB • 4167x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Armed with Wings 2
Akční hry - 39x
I druhé pokračování bojové hry s názvem Armed with Wings si jistě zaslouží naši pozornost. Dostanete možnost pokračovat v akčním běsnění, kdy máte opět za úkol zlikvidovat veškeré nepřátelské jednotky, které se nacházejí na hrací ploše. Hra má v sobě obsaženu celou řadu různých speciálních útoků, na něž musíte přijít.
Presidential Paintball
Akční hry - 18x
Pěkně zpracovaný paintball s vysokou hratelností. Vyberte si svého prezidentského kandidáta a vyražte ovládnout Bílý dům. Dobře miřte a nenechte se překvapit, pokud vám dojdou náboje.
Kaboomz 4
Akční hry - 32x
Namiřte s tímto dělem do těchto balónku a odpalte je. Pokuste se udělat vše pro to, abyste je odpálili na co nejméně koulí. Tato hra má celkem 30 úrovní, které se v obtížnosti stupňují. Je to opravdu super hra!
Zombie Invaders 2
Akční hry - 29x
V této hře hrajete za ničitele zombíků a Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem je zničit všechny zombíky, kteří se na Vás ženou. Zombíci si vybírají různé cesty, takže to bude chtít dobrou mušku. Dokážete dojít do dalších kol?
hra v Unity3D
Crazy Sapper
Akční hry - 16x
Penzionovaný armádní generál Boris ukrývá nebezpečnou vakcínu na své tajné základně. Je opravdu dobře zabezpečna silným minovým polem. Naštěstí je tu sapér Max, který s vaší pomocí vše vyřeší.
Blast the Mooks
Akční hry - 37x
Položte minu pod hlavního hrdinu této hry a pokuste se ho dostat k ovoci, které je vždy na nějakém vyvýšeném místě. Tak se do toho dejte a určitě se v této super hře zabavíte. Hra má hned několik úrovní.
Skies of War - parádní vzdušné souboje
Akční hry - 22x
Děj této hodně propracované letecké hry vás zavede do období 28 let po železné válce. Poražený nepřítel se stále snaží útočit na naše města, vy jste tu od toho, abyste všechny občany a města ochránil. V roli důležitého pilota musíte plnit nejrůznější bojové mise. Doporučuju pečlivě pročíst nápovědu. Vzhledem k vysokým detailům si tuto superhru pusťe ve větším okně.
S.W.A.T. stickman
Akční hry - 41x
V této hře se stanete tajným agentem, který má za úkol zničit skupinu teroristů. Zažijete mnoho nebezpečných přestřelek, ze kterých vám bude běhat mráz po zádech. Dokážete úkol i přes přesilu nepřátel splnit?
Bit Dungeon
Akční hry - 19x
Klasické staré RPG boje v podzemí se už dnes příliš nenosí. Her s touto tématikou mnoho nevzniká a už vůbec ne s takovou grafikou, na jakou byli zvyklí hráči starší generace. Hra Bit Dungeon kopíruje staré kousky a můžete se díky ní vydat hluboko pod zemi, kde bojujete se zlými nepřáteli a hlavním bossem.
Double Edged
Akční hry - 14x
Pobijte tady ostatní rytíře. Tato super hra obsahuje několik zábavných úrovní, které musíte dokončit. Tak se do toho dejte a snažte se pozabíjet veškeré nepřátele v této hře. Pokud chcete, můžete posbírat i nějaké zbraně.
Krakken Attack
Akční hry - 272x
Monstrózní Krakken se z hlubin jezera vynořil, aby na světě způsobil strašlivý zmatek. Nepočítal ovšem s tím, že se mu do cesty postaví statečný Ben. V této jednoduché online hře máte za úkol zničit Krakena a dostat ho tam, kam patří - na dno jezera. Hra se ovládá mezerníkem (střílení) a šipkou nahoru (změna směru).
Super Fighters Rampage
Akční hry - 36x
Východní bojová umění patří k těm nejlepším na světě a své uplatnění najdou jistě i ve hře s názvem Super Fighters Rampage. Vezměte si na starost zkušeného válečníka, který před sebou má souboje s celou řadou nejrůznějších protivníků. Setkáte se s různými bojovými styly, ale musíte si najít svůj jedinečný, kterým porazíte každého.
Ice cream from space
Akční hry - 26x
Superhra, ve které budete hrát za zmrzlinové monstrum, které ovládá celou řadu nadlidských schopností. Sbírejte srdíčka, kupujte klíče k otevírání hnízd, zabíjejte ostatní monstra a samozřejmě nemůžeme zapomenout na Bossa.
The Black Knight: Get Medieval!
Akční hry - 52x
Vžijte se do role středověkého rytíře, který potřebuje splnit stanovený finanční limit pro krále. Musíte odírat poddané, aby zaplatili všechny daně. Došlápněte si na ně osobně. Dávejte si ovšem velký pozor na čarodějnice, protože ty dokážou statného rytíře přeměnit na malé neškodné zvíře, čímž ho zdrží.
A Stick and his Kitten
Akční hry - 26x
Hrdinovi v této online hře ukradli jeho milované koťátko. Vaším úkolem je v každé úrovni porazit určitý počet protivníků a nakonec osvobodit své kotě.