Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Anyway Fish

Hrajete online hru Anyway Fish

Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.

ovládání hry Anyway Fish

myší, viz instrukce ve hře • 3.11 MB • 615x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Gang Blast
Akční hry - 10x
Nový šerif je zpátky ve městě. Vaším úkolem je ochránit toto město od špatného gangu a vrátit je zpátky do vězení. V ruce držíte Colt a tím je sestřelíte. Tak se do toho dejte. Je to opravdu super hra.
Quake
Akční hry - 22x
Klasická akční střílečka Quake se konečně dočkala i své online flash podoby. Zneškodněte všechny cizáky a ponořte se do této ultimátní FPS střílečky. Čeká na vás pěkný kus akce a zábavy.
Pour The Fish: Level Pack
Akční hry - 37x
Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel. Tito zombíci vás chtějí sníst, ale vy se nesmíte dát! Vylepšujte neustále své schopnosti. Dávejte si pozor, aby se přes vám tito zombíci nedostali.
Gibbets Santa
Akční hry - 38x
Santa má trable a vy mu musíte pomoct. Vystřelte z luku šíp se kterým přeříznete lano. Buďte ale opatrní, kam střílíte, nesmíte totiž žádného santu zranit, od toho tady nejste. Tak se do této super hry pusťte.
Powerfox - zachraňte svět
Akční hry - 23x
Powerfox je neohrožená lištička, která si troufá zachránit celý svět. V tomto případě se jedná o pěknou, ale mírně ztřeštěnou online hru. V každé úrovni se postupně utkáte s několika těžkými protivníky. Využívejte bonusy, které padají z nebe v podobě krabic. Hra Powerox se ovládá šipkama, střílení je klávesou A.
Straw Hat Samurai
Akční hry - 3x
Vydejte se na cestu za poznáním samurajské bojové techniky. Se svým hlavním hrdinou budete v této hře procházet mnoha levely, ve kterých budete bojovat za pomoci meče a luku se svými silnými nepřáteli.
Monos Movilicense
Akční hry - 0x
Vydejte se ze svým tankem této hře do vzdálené budoucnosti na planetu strojů, které se vzbouřili. Očistěte tuto planetu od nebezpečných strojů. Sbírejte bonusy, které se vám budou určitě hodit.
Ownage Burst
Akční hry - 24x
Parádní akční online hra Ownage Burst vás zavede do boje proti hordám nepřátel. Zpočátku si chabým nepřítelem poradíte, ovšem velice záhy nastoupí elitní střelci s lepšími zbraněmi a to už není taková brnkačka. Využívejte úkryt za auty a nebojte se použít granáty :).
Hobo 4 Total War
Akční hry - 29x
Pokračování úspěšné herní serie Hobo, tentokrát už čtvrtý pěkně nadupaný díl. Hobo se utká s celou armádou. Je vskutku nebojácný a zdravě drzý. Každý po něm jde, ale Hobo se nedá. Zkuste mu pomoci.
Paldorian Defense
Akční hry - 20x
Hlídejte si své teritorium. Pokuste se zabít veškeré nepřátelské jednotky, které se k vám budou chtít dostat. Použíjte váš luk k tomu, abyste tyto troly, dinosaury zabili. Myší namiřte a určete sílu odpalu.
Happy and smile
Akční hry - 11x
Hra, ve které se odehraje bankovní loupež a spousta ozbrojených zlodějů půjde proti vám. Vy je ale musíte všechny překonat - jak, je pouze na Vás. Doporučuji se podívat do instrukcí na ovládání - nemusí být hned jasné.
Visible 3
Akční hry - 31x
S hrou Visible 3 se ocitnete v poměrně zajímavém světě. Musíte si totiž hlídat hned dvě roviny. Všude se nachází různé překážky, přes něž se musíte šikovně propracovat. Během postupu mezi úrovněmi si můžete zajít do obchodu s vylepšením. Jedná se o velice zajímavý nápad, jehož provedení vůbec nepokulhává.
Los Simpsons
Akční hry - 29x
Všechny fanoušky jistě těší nový film The Simpsons Movie. Samozřejmě se najdou i odpůrci toho skvělého seriálu. Možná právě pro ně je určena tato poněkud brutální minihra.
Killing Road
Akční hry - 45x
Další z plejády akčních stříleček s bezvadnou grafikou. Jako tvrdý chlapík na motorce budete zápasit s přesilou nemrtvých zombíků. Hra nabízí opravdu hodně různých vylepšení a zbraní, takže o zábavu bude postaráno.
Red Warrior
Akční hry - 33x
Skvěle zpracovaná online hra s indiánem, který se snaží ubránit své území před útoky kovbojů. Podaří se vám rychle a dobře zamířit a zničit kovboje dřív než dojdou až k vám? Pusťte se do boje.