Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Anyway Fish

Hrajete online hru Anyway Fish

Zajímavá střílečka, která vás vtáhne do akční podívané kdesi hluboko v moři. Jako nebojácná rybka budete bojovat s podvodními živly v podobě zombíků. Sbírejte bonusy ve formě kachniček, vylepšujte zbraně a ničte nepřátele.

ovládání hry Anyway Fish

myší, viz instrukce ve hře • 3.11 MB • 348x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Warrior Quest
Akční hry - 23x
Užijte si skvělou bojovou online hru. Jako hlavní hrdina se musíte utkat se svým nepřítelem přemoci ho svými kopy, pěstními ranami a údery hlavou. Hru si můžete zahrát i se svým kamarádem na jednom PC.
Forgotten Dungeon
Akční hry - 11x
Máme tady velice podobnou hru hře diablo na počítač. Je tady témeř stejný uživatelský HUD. Budete zabíjet rytíře, sbírat věci a chodit do různých dungeonu. Tak se do toho dejte.
hra v Unity3D
Boom Boat 2
Akční hry - 45x
Výborně zpracovaná 3D online hra v technologii Unity3D. Zahrajete si velitele válečného člunu, kterým budete ničit podvodní nepřátelské jednotky.  Podaří se vám rychle pustit bomby a zničit vše co je na dně?
X-Fightingpet 1.5
Akční hry - 31x
X-Fighting Pet je flash hra, která v sobě spojuje několik žánrů. Předně jsou to akční souboje, hra se zvířaty a další zajímavé herní prvky. Hra má naprosto úžasnou grafiku, rozhodně se budete skvěle bavit.
Sling Wars
Akční hry - 27x
Celá hra je situovaná do doby pravěké, kdy mezi sebou bojují dva znepřátelené kmeny. Přidejte se na jednu stranu a pokuste se své nepřátele zničit. Házejte po nich vše, co vám přijde pod ruku.
Arcane
Akční hry - 188x
V této hře přijměte roli bojovníka, který svede boj s ne jedním mužem. Pokuste se vždy vyhrát a vybudovat si tak silnější pozici. Máte možnost nakupovat si i různé druhy zbraní, štítů a vylepšovat si své schopnosti.
Time Assault
Akční hry - 2x
Na věž s hodinami útočí ninjové! Zachraňte hodiny! Zachraňte čas! :) Útok ninjů odrazíte, když rozkývete velkou ručičku hodin a tím ninji srazíte. Pokud bude 12 hodin, tak můžete kliknutím rozeznít zvon, kterým odrazíte útočníky, kteří se dostali na ručičku hodin.
Indestruc 2 Tank
Akční hry - 17x
Znáte všechny ty střílečky, kde musíte bomby vystřelovat? V této hře si můžete prozměnu vyzkoušet bomby zachytávat a následně tak srážet prolétající bombardéry. Dokážete je všechny zničit? Pusťte se do hry a ukažte co ve Vás je. Jak daleko se dokážete probojovat?
Killer affairs
Akční hry - 197x
Zažijete nekompromisní přestřelky mezi svými nepřáteli v nočních ulicích jednoho města. Buďte ostražití a vždy připraveni. Nepřátel máte mnoho a ocitnete se s nimi v různých situacích. Volte správné zbraně.
Barbarian Onslaught
Akční hry - 6x
V této hře se stáváte bojovníkem, který se musí probojovat mnoha koly. K dispozici máte meč, kterým zničíte své protivníky. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Street Fighter 2 - bojová klasika
Akční hry - 7x
Zavzpomínejte na časy herních automatů v maringotkách a počítačů Amiga. Hra Street Fighter byla kdysi velice oblíbená, nyní si ji můžete zahrát i jako flashovou online hru. Hra se ovládá šipkama a klávesama A,S,D.
Zombie Massacre
Akční hry - 39x
Parádní akční gameska, ve které vás čeká zombie apokalypsa na Divokém západě. Chopte se zbraně a pusťte se proti přesile nemrtvých zombíků. Dokážete se jim ubránit? Po každém kole nezapomeňte vylepšovat své zbraně a další doplňky.
Karate Challenge
Akční hry - 35x
V této hře bude Vašim úkolem pomoct Bugs Bunnymu porazit všechny své soupeře a stanout na stupni vítězů v karate turnaji. Kombinací pohybů a základních úderů lze docílit speciálních útoků. Dejte se do boje.
hra v Unity3D
Abysus Arena
Akční hry - 42x
Dokonalá akční řežba, ve které budou proti vám stát krvežízniví vetřelci. Myslíte si, že jste dostatečně schopní na to, abyste Zemi ubránili před útoky těchto vesmírných monster? Dejte se do boje a skvěle se bavte.
American Operation - War on Iraq
Akční hry - 15x
Dokážete se ubránit přesile teroristických jednotek v Iráku? Uchopte pevně váš kulomet a sejměte je všechny, jiná možnost není. Při střelbě dejte pozor na civilisty, nikdo nechce nevinné oběti. Ovládání této online hry je jednoduché - myší.