Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mars War TD

Hrajete online hru Mars War TD

Zdařilá strategická online hra ve stylu obranných tower defense her. Již od první mise budete muset dobře rozmístit obranné věže, aby nepronikla jediná nepřátelská jednotka. V pozdějších levelech dejte pozor na letadla.

ovládání hry Mars War TD

myší, viz instrukce ve hře • 1.76 MB • 215x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Carrot Fantasy
Strategie - 19x
Skvělá obranná hra, ve které však místo věžiček budete stavět obranu ze zeleniny. Cílem je zabránit zvířatům, aby si pochutnali na princezne Karotce. S rozmyslem stavte věže a nezapomeňte je vylepšovat.
The Dead Pirates Chest
Strategie - 33x
Vytvářejte stále nové jednotky, které se budou bránit proti nepřátelům. Stojíte na straně pirátů a tak se nenechte dobýt. Vytvářejte si stále různé vojáky, které přelstí vaše nepřátele. Tak se do toho dejte.
Land Defender TD
Strategie - 24x
Velmi povedená super strategická online hra ve stylu tower defence. Budete tedy stavět obranné věžičky a snažit se, aby přes labyrint neprošla žádná nepřátelská jednotka. Věžičky je možné upgradovat. Důležité je věže dobře rozmístit, aby měly velký dostřel a široký dosah.
hra v Unity3D
3D TD
Strategie - 41x
Název této hry hovoří zcela za vše. Jde o 3D hru s herním principem Tower Defense. Budete tedy stavět obranné věžičky a snažit se ubránit svou základnu před vlnami nepřátelských jednotek. Je důležité promýšlet, které věže postavíte. Určitě nezapomeňte na zmrazovací a věž proti vzdušným jednotkám.
Gangster War
Strategie - 6x
V ulicích propuká válka mezi Ruským a Americkým gangem. Vyberte si stranu, za kterou chcete bojovat a pokuste se nenáviděný soupeřův gang pobít. Taktizujte a vybírejte muže, které pošlete do boje.
Gemstone Tycoon
Strategie - 28x
V této parádní onlinovce budete vykonávat virtuální zaměstnání coby dispečera vlakové nákladní dopravy. Vaším úkolem je zajistit plynulý chod vlaků tak, aby se nestala nehoda. Všechny vlaky s kamením musejí dojet v bezpečí do cíle.
Defender Hold the Holly Pig
Strategie - 40x
Naprosto perfektní online hra ve stylu tower defense. Budete tedy chránit svaté prasátko. Rozestavte obranné věžičky a snažte se zabránit postupu příšerek, které mají zálusk na vaše prase.
Dead Tree Defender
Strategie - 23x
Výborná hra, ve které se pokusíte coby lučištník ochránit se svými přáteli jeden starý strom. Ovládání je vpodstatě jednoduché - pozicí kurzoru myši a délkou stisku levého tlačítka udáváte směr a sílu střely. Cílem je pokosit všechny útočí nepřátele.
Papa Wingeria
Strategie - 36x
Jste zaměstnáni v malém fast foodu svého strýčka. Všude kolem voní křupavá kuřecí stehýnka a všem hladovým zákazníkům se již sbíhají sliny. Vaším nelehkým úkolem bude vyřídit všechny objednávky, samozřejmě vše musí být přesně podle přání klientů. Hra nabízí široké možnosti upgradů, nebudete se nudit,
Pandemic 2
Strategie - 3x
Pokuste se zničit všechny obyvatele na naši planetě Zemi. K tomu vám poslouží bakterie, paraziti a viry. Snažte se je rozšířit mezi obyvateli pomoci pitné vody a dalších zdrojů, aby co nejdříve všichni umřeli.
Youda Safari
Strategie - 24x
Další kousek z herních hitů od Youda. Tentokrát se podíváme do sluncem vyhřátého safari. Postarejte se o správný chod safari parku a vydělejte peníze na jeho rozšiřování. Dokážete povznést slávu této malé zvířecí rezervace?
Pixel Monsters
Strategie - 21x
Pixel Monsters je originální tahová strategická online hra, ve které si nejprve nakreslíte svého pixelového bojovníka a poté se dáte do boje. Při samotném boji pak vybíráte útok, obranu, speciální útoky nebo například zjištění informací o protivníkovi.
Core Defense
Strategie - 26x
Braňte se před nepřáteli, kteří se snaží zničit Váši základnu. Sbírejte různé věci, které po nich zbudou a nakupujte si za ně mnohem lepší zbraně. Vylepšujte si svou základnu, ale také zbraně. Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.
Random Defence
Strategie - 19x
Pěkná strategická online hra postavená na principu "Tower Defence". Vaším úkolem je rozestavět obranné věže tak, abyste zábránili průchodu nepřátelských jednotek. Důležité je neustále upgradovat věže.
Youda Farmer 3
Strategie - 35x
Bezvadná farmářská online hra vhodná nejen pro dívky, které obecně mají farma hry rády nejvíce. Zkuste si to, jaké to je vést malou farmičku. Od péče o plodiny až po jejich prodej a investice do zázemí.