Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mars War TD

Hrajete online hru Mars War TD

Zdařilá strategická online hra ve stylu obranných tower defense her. Již od první mise budete muset dobře rozmístit obranné věže, aby nepronikla jediná nepřátelská jednotka. V pozdějších levelech dejte pozor na letadla.

ovládání hry Mars War TD

myší, viz instrukce ve hře • 1.76 MB • 1063x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Snafu TD
Strategie - 22x
V této hře je Vašim úkolem zabránit nepřátelským vojskům, aby se dostali přes Vaše území až na druhou stranu. Uděláte to tak, že postavíte různé věžičky, díky kterým nepřátele zničíte. Jak daleko dokážete dojít je jen na Vás.
Windfall
Strategie - 13x
Zdařilá strategická online hra, ve které budete mít za úkol obstarávat energii pro celé městečko. Postupně stavte větrné mlýny a k nim sloupy vedení. Nebude to tak snadné, protože musíte co nejrychleji dosáhnout výkonu 10 MWh. Dokážete to?
Master of the secret sea
Strategie - 1x
V této online hře se setkáte s mladým námořníkem, který ztratil svou paměť. Aby jste mu připomněli jeho námořnický život vydáte se s mladým mužem na plavbu po moři plnou dobrodružství, pirátů a zlata.
Knight Tactics
Strategie - 26x
Strategická tahová akční hra, ve které musíte porazit všechny protivníky. Zkoušejte různé taktiky, vyhrávejte souboje a získávejte nové vlastnosti pro své jednotky. Hra se ovládá myší, vše je dobře vysvětleno a znázorněno. Intro přeskočíte kliknutím na blikající ikonu.
Iron Ladies
Strategie - 22x
Tahová strategická gameska s dobře vyzbrojeným týmem, se kterým budete kosit řady nepřátel. Svému týmu nakreslete cestu, po které půjdou a dobře ji promyslete, aby neunikl střelám ani jeden protivník.
My Pet Protector 3
Strategie - 211x
Tato super hra se odehrává v takové polorozpadlé vesničce. Vaším úkolem je vytvářet stále nové vojáky, stavět nové domy a také si celou svou armádu na nepřátele vytrénovat. Naučte se nějaké schopnosti a pusťte se do toho.
Invasion Tactical Defense
Strategie - 22x
Je to tady! Agresivní vetřelci z hlubin vesmíru útočí na planetu Zemi! V online hře Invasion: Tactical Defense musíte Zemi za každou cenu ochránit. Nepřátelští mimozemšťané útočí v létajících talířích, vy máte ve výzbroji několik typů kanónů a raketometů. Na pomoc máte i vojáky, kteří vám budou pomáhat a doplňovat munici.
Robots Initiate
Strategie - 38x
Tato strategická hra je plná robotů a rozvoje jejich společnosti. Vaším úkolem je rozvinout jejich říši a postupem času je skvěle řídit. Od zajištění energie až po ekonomickou stránku.
Crash Town
Strategie - 86x
Prvotřídní online hra na řízení městského provozu. Vaším úkolem je starat se o plynulou a bezpečnou dopravu. Můžete přidávat značky, silniční pruhy a semafory. Správnými změnami docílíte plynulé dopravy bez nehod.
Incursion
Strategie - 25x
A máme tady konkurenta pro hru Kingdom Rush! V této super hře budete taktéž bránit cestičku. Přesouvejte své armádní jednotky mezi domečky. Vybírat můžete z velké armády.
The Dark Age
Strategie - 21x
Vaši nepřátele vám vyhlásili válku. Vy jste se stal generálem, který si bude muset své bojovníku kupovat a posílat je do boje. Pokuste se porazit soupeřovy bojovníky a vyhrajte svou bitvu života.
Hunger Strike
Strategie - 13x
S nejrůznějšími Tower Defence hrami se tento rok roztrhl pytel:). Tyto strategické hry jsou velmi oblíbené. V Hunger Strike budete stavět obranné věže z hranolků, coca-coly nebo třeba z big burgera. Ve vlnách bude postupně procházet 6 druhů potvůrek, nesmíte je pustit až do mozku... Zezačátku doporučuju stavět "KFC Beans" a co nejrychleji "KFC Big Daddy Burger".
Bug Attack
Strategie - 212x
Broučci útočí na cukr. Vaším úkolem je rozestavit kolem této cesty, kde budou tito broučci chodit, různé věže, které dokážou zabránit tomu, aby tam došli. Postavte takové věže, které je dokážou zničit.
Faith Fighter
Strategie - 21x
Jste věřící? Tak bojujte za svou víru! Nemyslím ale teď boj duchovní, jako různé mše a takové akce ale poctivou pěstní mlátičku. Ukažte světovým duchovním, že jedině vaše vyznání je ta pravá cesta ke spasení.
Strategy Defense 3
Strategie - 32x
Strategy Defense 3 už jak název napoví je třetí díl téhle výborné série, kde se staráte o obranu svého opevnění. V tomhle díle budete mít ale pouze jedno opevnění. Co myslíte, jak si s tímhle úkolem poradíte?