Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Mars War TD

Hrajete online hru Mars War TD

Zdařilá strategická online hra ve stylu obranných tower defense her. Již od první mise budete muset dobře rozmístit obranné věže, aby nepronikla jediná nepřátelská jednotka. V pozdějších levelech dejte pozor na letadla.

ovládání hry Mars War TD

myší, viz instrukce ve hře • 1.76 MB • 452x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Endless Night
Strategie - 21x
Velmi pěkná strategická hra, ve které budete bránit svou malou farmičku před nájezdy krvelačných zombíků. K vítězství budete potřebovat postřeh, pomoc herních přátel a dobrou mušku. Hra obsahuje 30 úrovní, upgrady a 20 překvapení.
GemCraft
Strategie - 10x
V této obranné hře se setkáte se svými nepřáteli. Budete je muset zastavit, když budou procházet po příjezdových cestách. K tomu využívejte obranné věže, které aktivujete za pomoci krystalu.
Zacks Hardware
Strategie - 45x
Originální strategická tower defense hra, ve které vám jako zbraně budou sloužit krámy z železářství. Rozestavte dobře obranné prvky a snažte se porazit nepřátelské jednotky, které s každou vlnou zesilují.
Idle God 3
Strategie - 58x
Chcete si zahrát na Boha? V této webhře budete mít jedinečnou možnost si na jednoho Boha zahrát. Budete tvořit svět a vládnout mu, určovat pravidla a vylepšovat jej. Hra vydrží na opravdu dlouhé hodiny plné herní zábavy.
The Dead Pirates Chest
Strategie - 33x
Vytvářejte stále nové jednotky, které se budou bránit proti nepřátelům. Stojíte na straně pirátů a tak se nenechte dobýt. Vytvářejte si stále různé vojáky, které přelstí vaše nepřátele. Tak se do toho dejte.
Attack of the Evil Bunny Empire
Strategie - 14x
Rozestavte si věže proti modrým králikům, kteří budou před vámi utíkat. Snažte se je všechny pozabíjet a udržet se přes dvacet vln těchto útoků. Tak se do toho dejte a snažte se vyhrát! Je to opravdu super hra.
Warzone Tower Defense Extended
Strategie - 49x
Luxusní a velice oblíbená strategická online hra Warzone TD ve své vylepšené verzi. Hra vychází z původní hry, pouze přidává nové upgrady a několik rozšíření pro vaši parádní tower defence bitvu. Rozhodně stojí za to.
Death Row Dinner
Strategie - 47x
Pěkná obsluhovací online hra ze zajímavého prostředí. Stanete se totiž kuchařem ve věznici. Obsluhovat vězně musíte bleskurychle, protože hladový vězeň se brzy může stát vězněm mlátícím vše co je kolem něho.
Archers Duty
Strategie - 30x
Pokuste se uchránit poslední věž v království před zlými agresory. Utkejte se se šermíři, kopiníky, s kavalérií a s dalšími útočnými jednotkami v nerovném a nelítostném boji. Graficky podařená hra, nejinak je tomu i s hratelností. Rozhodně superhra!
Anti Tower Defense
Strategie - 26x
Anti TD je přesným opakem oblíbených Tower Defense online her. Tentokrát nebudete kosit vlny protivníků, ale sami tyto vlny budete vytvářet. Cílem je projít jednotkama bludištěm až k východu.
Football Defans
Strategie - 36x
Řádění některých fotbalových pseudofanoušků se stává neskutečným, čemuž musí zabránit policejní oddíly. Ve hře Football Defans se k sobě chtějí dostat dva znesvářené tábory věčných rivalů, aby se mohly poprat. Do cesty jim musíte postavit policejní jednotky, aby je odradily od jakýchkoliv nepřístojností.
Airport Tycoon
Strategie - 23x
Zahrajte si na manažera letecké společnosti. Vyberte destinace letů, spravujte letiště, starejte se o pohodlí pasažérů a všechny důležité věci. Máte 24 měsíců na to, abyste vybudovali největší leteckou společnost. Podaří se vám během té doby obsadit všechny runwaye, destinace a najmout nejdražší celebritu pro reklamu?
Gemstone Tycoon
Strategie - 28x
V této parádní onlinovce budete vykonávat virtuální zaměstnání coby dispečera vlakové nákladní dopravy. Vaším úkolem je zajistit plynulý chod vlaků tak, aby se nestala nehoda. Všechny vlaky s kamením musejí dojet v bezpečí do cíle.
Hospital fun
Strategie - 47x
V této strategické online hře se podíváme do nemocnice. Vaším úkolem bude toto středisko řídit tak, aby bylo vše v nejlepším pořádku. Budete se starat o pacienty, ale také o vybavení nemocnice. V každé části je nutné ošetřit konkrétní počet klientů.
Pocket Creature PVP
Strategie - 38x
Osvojte si tým neohrožených monster a pokuste se uspět v takové poměrně snadné misi. Chce se po vás jediná věc; zachránit svět před nadvládou temných sil. To bude hračka, ne?