Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
NIGHT SHIFT
sponzorované odkazy

NIGHT SHIFT

Hrajete online hru NIGHT SHIFT

Night Shift je poměrně jednoduchá skákačka v Unity. Je ale docela originální. Budete ovládat čtvereček, s kterým budete proskakovat v bludišti. Hra nabízí celkem 25 unikátních úrovní a bezpochyby vás zabaví na dlouhý čas.

ovládání hry NIGHT SHIFT

myší, viz instrukce ve hře • 7.18 MB • 464x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Another Planet
Arkády - 2x
Mimozemšťan jménem Jay se dostal do pořádných problémů. Ztroskotal na podivné planetě a už to vypadalo, že se nikdy nedokáže vrátit na svoji planetu za rodinou. Najednou však nalezl drahokamy, díky nimž se oživila šance na návrat domů. Pomozte mu a najděte mu nejlepší cestu k drahokamu. Hra obsahuje celou řadu úrovní.
hra v Unity3D
Zez
Arkády - 8x
Velmi pěkně zpracovaná online hra na téma spoj tři stejné symboly. Hra je v Unity3D, takže budete potřebovat tento plugin do prohlížeče, což již ale určitě máte. Hra vás dozajista zabaví na dlouhý čaj a přinese vám chvilku odreagování.
One Screen Hero
Arkády - 8x
Pěkná dobrodružná skákačka, ve které budete sbírat zlaté mince a snažit se prokousat bludištěm až k východu. Po cestě potkáte i několik monster, které bez milosti likvidujte. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Super Mario Rampage
Arkády - 2x
Super Mario Rampage patří mezi klasické arkády stvořené čistě pro odreagování. Pokud se například zrovna nudíte v práci, rozhodně Maria zkuste. Smysl hry je jednoduchý - sestřelte vše, co se hýbe.
hra v Unity3D
Carrots And Carnage
Arkády - 2x
Celkem jednoduchá skákačka s králíkem, který má neodolatelnou chuť na mrkve. Takže mu hezky pomozte, ať těch mrkví sebere co nejvíce. Hra kromě hezké grafiky nabízí i slušnou hratelnost, která zabaví na dlouho.
Stonelegs 2
Arkády - 2x
Druhé pokračování netradiční skákačky Stonelegs na sebe nenechalo dlouho čekat a můžeme si ho směle vyzkoušet. Opět se jedná o další díl této retro hry, kde se můžete těšit na opravdu velké množství úrovní. V každé úrovni potřebujete najít a sebrat všechny diamanty, aby se dalo postupovat do další fáze.
Pizza Delivery Challenge!
Arkády - 1x
Další hra, ve které hraje téměř hlavní roli voňavá pizza. Vrhněte se na dráhu kurýra rozvážejícího pizzu a plňte zadané denní úkoly. Činnost to nebude jednoduchá, protože na vaši pizzu má spadeno hladový t-rex.
Cascade - paráda na odreagování
Arkády - 3x
V jednoduchosti je krása. To beze zbytku platí o této chytlavé superhře Cascade. Princip je triviální - zeshora se na vás valí kostičky, které musíte sestřelovat. Podle délky držení tlačítka myši vystřelíte silnější střelu. Zasáhnutá kostička pak sejme i ostatní kostky pod sebou, kterých se dotkne.
Snow Throw Santa
Arkády - 7x
Do zimy je sice daleko, ale i dneska můžete zažít zábavu pravé koulované u vás doma, přesně jako v této hře. Budete ovládat tři veselé Santa Klause, kteří budou hrát koulovanou proti zeleným příšerkám.
Cave Crawler
Arkády - 2x
V jeskyních čekají různé skryté poklady k objevení, ale většinou se v nich nedá příliš jednoduše zorientovat. Ve hře Cave Crawler se vžijete do pocitů malé příšerky, která se ztratila a navíc je v jeskyni příšerná tma. Pomozte příšerce při hledání cesty z nebezpečné situace. Jeskynní systém vypadá skoro jako bludiště.
Bomb It 7
Arkády - 2x
Skvělá online hra pro dva hráče Bomb It ve svém již sedmém pokračování. Tato herní série je velmi oblíbená a vůbec se tomu nedivíme. Vychází totiž z mega populárního Bombermana. Vaším úkolem je klást bomby a zničit tak všechny protivníky. Hra obsahuje nové mapy, nové zbraně a samozřejmě novou porci zábavy.
Sink or Spin - Piráti z Karibiku
Arkády - 3x
Byli jste v kině na Pirátech z Karibiku 3? Pokud ano, určitě si vybavíte nezapomenutelnou scénu z finálního souboje ve vodním víru. V této minihře musíte svou loď navádět tak, abyste se vyhnuli chapadlům Krakena a zároveň sbírali duše. Krakena se zbavíte pomocí střelného prachu. Pokuste se zachránit 100 ztracených duší...
Globby
Arkády - 2x
Vezměte si jednoho průzkumníka, se kterým se vydáte na speciální operaci. Musíte řešit různé zapeklité komplikace, díky nimž se možná na čas i zaseknete. Cestou rozhodně posbírejte všechny zlaté mince, na které narazíte. Krabice mohou být velice užitečné a zacelit mezeru v terénu, která dělá problémy.
hra v Unity3D
Traffic Slam 3
Arkády - 6x
Poněkud zničující online hra, ve které budete mít za úkol jednu jedinou věc - nabourat vše, co vám přijde do cesty. Hra je v Unity, takže nechybí 3D grafika a spousta efektů. Autoři si dali záležet i na vysokém stupni zábavy.
Political Duel
Arkády - 5x
Superhra Political Duel vám představí čtyři mocné muže planety v trochu jiném světle (ikdyž ne zas tolik)). Bin Ladin, George Bush, Kim Jong Il a Saddam Hussain totiž mezi svedou souboj o pána Země. Na výběr máte několik módů a prostředí hry. Při hraní můžete využít i speciální údery.