Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
NIGHT SHIFT
sponzorované odkazy

NIGHT SHIFT

Hrajete online hru NIGHT SHIFT

Night Shift je poměrně jednoduchá skákačka v Unity. Je ale docela originální. Budete ovládat čtvereček, s kterým budete proskakovat v bludišti. Hra nabízí celkem 25 unikátních úrovní a bezpochyby vás zabaví na dlouhý čas.

ovládání hry NIGHT SHIFT

myší, viz instrukce ve hře • 7.18 MB • 585x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Mushroomer
Arkády - 8x
Hlavním hrdinou této netradiční logické skákačky je houbař, který se pohybuje v podivném prostředí a hledá houby, které potřebuje všechny posbírat. Vezměte si jeho osudy na starost a proveďte ho velkou spoustou poměrně zajímavých úrovní. Ze začátku vše jistě půjde jako po másle, ale již po chvíli se dostaví první komplikace.
Bobby Nutcase Moto Jumping
Arkády - 2x
Pěkná oddechová online hra s motorkama. V hlavní roli je Bobby a jeho silná motorka, kterou navíc můžete pěkně vylepšit. Hra se ovládá myší a mezerníkem.
Elgi: Epic Runaway
Arkády - 2x
Elgi je malá postavička, se kterou se vydáte na velký útěk. A před čím vlastně Elgi utíká? Pronásleduje ho obrovský dinosaurus, který se dokáže za Elgim podívat i nad střechy mrakodrapů. Utíkejte dopředu a přeskakujte propasti. Na cestě se snažte posbírat různé bonusy a také můžete likvidovat nepřátele, když jim skočíte na hlavu.
Babyzilla Rampage
Arkády - 3x
Nenáročná online hra, kterou oceníte ve chvíli, kdy si chcete zahrát nějakou jednodušší hru na odreagování. Jedinou vaší činností bude ničení budov silným neohrabaným dinosaurem. Toho můžete navíc vylepšovat.
Offspring Fling
Arkády - 4x
Velmi hezky vytvořená skákačka, ve které budete mít za úkol provést malého pidižvíka přes nejrůznější překážky. Postavička musí přenést svá dítka do bezpečí, vy se snažte najít nejlepší cestu přes nástrahy.
Moolga
Arkády - 1x
První co vás na této online hře zaujme, bude bezesporu její hudba. V dobrém smyslu slova pitomá hudba vás bude bavit, stejně jako hra samotná. Ovládáte buclatou kravičku, která svými cecíky prská mléko po tvorech vynořujících se z vody. Mléko si doplníte kukuřicí, avšak pozor na nebezpečné létající bomby! :)
Pac Man - legenda se vrací
Arkády - 3x
Super hra Pac Man vám bude známá, pokud jste zažili éru automatů v maringotkách a 8-bitových počítačů. Právě na nich se v roce 1980 legendární Pac Man objevil. Zahrajte si nyní Pac Mana na PC - je to jednoduché a zábavné. Krmte svého hrdinu, ale pozor na příšerky! :)
Caverns of Doom - Last Mission
Arkády - 2x
Pekelně těžká online hra Caverns of Doom - Last Mission vás zavede do tajemných jeskyní, v kterých jsou uvěznění vaši kolegové. Snažte se je všechny vpořádku naložit. Záchranný modul ovládáte šipkama. Chce to opravdu jemné ovládání ;-).
Tom a Jerry - Run, Jerry, Run!
Arkády - 525x
Tom a Jerry jsou opět na scéně. Tentokrát Tom nachytal myšáka Jerryho, jak ujídá sýr z jeho ledničky. Pomozte Jerrymu utéct zpět do jeho díry před ostrými drápky kocoura Toma. Cestou budete muset překonat řadu překážek. Skákat můžete mezerníkem nebo klikáním myši. Dvojklik je vyšší skok.
Dream Symphony
Arkády - 4x
Veliký dirigent usnul a zdá se mu podivný sen. V tomto snu ho doprovodíte a pokusíte se mu pomoci ve skákání z jedné plošiny na druhou. Veškerý pohyb se ovládá myší, což je poměrně jednoduché. Pro jistotu ještě ovšem dostanete instrukce v rámci tutorialu. Musíte se vyhýbat čemukoliv, co má červenou barvu.
Romantic Pursuit
Arkády - 4x
Ve hře s názvem Romantic Pursuit se zblízka podíváme na létajícího poníka. Dostanete jedinečnou možnost ovládat let poníka po vzdušných ostrovech. Musíte si dávat dobrý pozor, aby poník nespadnul a něco se mu nestalo. Po cestě narazíte na různé překážky, přes které se musíte ladně přenést dvojitým skokem.
Dragon Warrior
Arkády - 2x
Dračí válečník je tu, aby zastavil všechny zlé mocnosti a vydobyl si veliké vítězství. Musíš osvobodit svoji rodnou milovanou zemi a konečně nastolit mír všude na světě. Jen tak budeš moci být šťasten.
Cave Escaper
Arkády - 1127x
V této hře se setkáte s jedním dobrodruhem, který uvízl v jeskyni. Teď je na vás, aby jste mu pomohli najít cestu ven a vypořádali jste se při tom se všemi překážkami. K dispozici máte pouze lano a dynamit.
Drift Dudes
Arkády - 50x
Pálit gumy na asfaltu a driftovat si cestu přes cílovou čáru v této úžasné nové mutliplayer závodní hra, Drift Dudes! Projeďte celkem 6 různých tratí a chytře využívejte zkratky, rampy, boosty a další prvky, abyste porazili své soupeře. Dávejte si pozor na trávu, protože vás zpomaluje, a snažte se driftovat blátem, abyste získali výhodu! Na každé trati sbírejte mince, abyste mohli vylepšit své auto nebo si dokonce koupit nové. Můžete se také přihlásit a soutěžit s ostatními v žebříčcích. Snažte se co nejlépe a buďte nejrychlejší driftér!
Super Mario Bounce
Arkády - 3x
Pomozte Mariovi sebrat všechny zlaťáky a doskákat do další úrovně. Každý level má omezený počet skoků, proto s Mariem skákejte uvážlivě. V pozdějších úrovních můžete využít zbraně, které vám skutečně pomohou.