Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
NIGHT SHIFT
sponzorované odkazy

NIGHT SHIFT

Hrajete online hru NIGHT SHIFT

Night Shift je poměrně jednoduchá skákačka v Unity. Je ale docela originální. Budete ovládat čtvereček, s kterým budete proskakovat v bludišti. Hra nabízí celkem 25 unikátních úrovní a bezpochyby vás zabaví na dlouhý čas.

ovládání hry NIGHT SHIFT

myší, viz instrukce ve hře • 7.18 MB • 154x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
hra v Unity3D
Crystal Clash
Arkády - 49x
Zajímavá originální online hra vytvořená v Unity. Je to ideální herní kousek, pokud si chcete zahrát ve dvou hráčích. Budete ovládat jakýsi krystal s pádly a snažit se porazit svého soupeře. Docela chytlavá gameska.
Bomb It 5
Arkády - 59x
Pátý díl dnes již klasické bombové gamesky Bomb it, která se nese v duchu retro gamesy Bomberman. Tento díl přináší celou řadu novinek, systém hry však zůstává stejný. Je to tedy pořád chytlavé a docela návykové.
Woman on Top
Arkády - 31x
Hlavní hrdina se bláznivě zamiloval a žena jeho snů mu slíbila, že pokud vyšplhá na vršek velmi vysoké budovy, dostane od ní polibek. Pomozte hlavnímu hrdinovi v lezení, ale dávejte dobrý pozor, aby se mu nic vážného nestalo. Cestou narazíte na různé překážky, které se budou zhoršovat, čím výše se budete nacházet.
Pokemon Catch Journey
Arkády - 58x
Pěkná online hra s pokemony. V roli řidiče kamionu budete chytat malé pokemony pomocí pokeballů. Podaří se vám pochytat všechny pokemony na této cestě plné dobrodružství? Dejte se do hry a na nic nečekejte.
Onomastica
Arkády - 14x
Onomastica je opravdu netradiční hra, ve které si vezmete do rukou osudy malého panáčka, jenž se ocitnul v naprosto podivném světě, kde se nachází velká písmenka, přes které se potřebujete dostávat. Najděte různé způsoby, jak by se daly překážky překonat, aby se panáček mohl volně ve světě pohybovat.
A.R.B.F.
Arkády - 41x
Zajímavá akční online hra, ve které budete bojovat s obávaným bossem. Vždy se snažte porazit protivníka co nejrychleji. Pokaždé, když budete hrát, tak dostanete zcela náhodné zbraně a vybavení.
Maple Story
Arkády - 64x
Prokousejte se zemí šneků, housenek, pavoučků a dalších malinkatých příšerek. Vašim úkolem je všechny tyto tvorečky zneškodnit dříve, než oni zneškodní Vás. Za každou zneškodněnou příšerku dostanete drahé kamení, které si budete muset posbírat.
Umbross
Arkády - 494x
Online hra Umbross patří mezi povedené skákačky. V bludišti ovládáte malou Umbritu, vyhýbáte se nebezpečí a sbíráte bonusy. Hra se ovládá šipkama.
Tilt 2
Arkády - 10x
Tilt je výborná hra, která by podle mě měla dostat cenu za výborný nápad a hratelnost. Shora na vás prší různobarevné kuličky a vašim úkolem je pochytat je na misku a co nejdéle balancovat na tyči. Není to snadné, chce to tréning.
Super Mario Rampage
Arkády - 23x
Super Mario Rampage patří mezi klasické arkády stvořené čistě pro odreagování. Pokud se například zrovna nudíte v práci, rozhodně Maria zkuste. Smysl hry je jednoduchý - sestřelte vše, co se hýbe.
Millie Megavolte 7
Arkády - 35x
Zábavná skákačka, ve které na vašeho malého hrdinu čeká celá řada nejrůznějších a zákeřných překážek. V boji se budete muset utkat s nepřátelskými protivníky, kteří nedají svou kůži zadarmo.
Nitrome Mega Mash
Arkády - 48x
Zajímavá plošinovka v retro stylu. Pomozte vést sedm našich hrdinů přes překážky v tomto podivuhodném světe. Hra je plná nebezpečí, proto své kroky dobře promyslete.
Naval Fighter - střílečka nad mořem
Arkády - 28x
Ve hře Naval Fighter se stanete pilotem tří pokusných bombardérů amerického námořnictva. V každé úrovni musíte sestřelit co nejvíce cílů a samozřejmě sbírat bonusy, které vám doplní štít a umožní silnější zbraně. Každé ze tří letadel má jiné vlastnosti, proto před každou úrovní pečlivě vybírejte. Hra má velice pěknou grafiku.
The Good, the Bad and El Tigre
Arkády - 25x
Hbitý tygr se stal hlavním hrdinou následující hry a musíte si ho vzít na starost. Během hraní se potřebujete vždycky dostat k určitému předmětu dříve, než se to podaří protivníkovi. Získáváte také cenné body, které se dají rozdělovat ke trojici vlastností, takže pokaždé může hlavní hrdina disponovat trochu jinými schopnostmi.
Super Mario Flash 2
Arkády - 50x
Druhý díl velmi oblíbené skákačky s Mario Bros. Tentokrát je hra vylepšena o líbivější grafiku. Opět na vás ale čeká zábavná skákačka s Mariem nebo s jeho bratrem Luigim. Dostanete se až do hradu s princeznou?