Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
NIGHT SHIFT
sponzorované odkazy

NIGHT SHIFT

Hrajete online hru NIGHT SHIFT

Night Shift je poměrně jednoduchá skákačka v Unity. Je ale docela originální. Budete ovládat čtvereček, s kterým budete proskakovat v bludišti. Hra nabízí celkem 25 unikátních úrovní a bezpochyby vás zabaví na dlouhý čas.

ovládání hry NIGHT SHIFT

myší, viz instrukce ve hře • 7.18 MB • 575x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Day of Slacking
Arkády - 2x
Jednoduchá minihra, ve které je vaším úkolem trochu se odreagovat při pití piva, lízání zmrzliny a ukrývání se před šéfem. Z nebe na vás padají dobré a špatné věci, snažte se samozřejmě chytat ty dobré (pivo, míč...). Pokud je na blízku šéf, přeskočte ho, jinak se dostanete do stresu.
Frost Bite
Arkády - 68x
Pěkná plošinovka s příjemnou retro grafikou. Jak už to u takových skákaček bývá, budete se snažit dostat postavičku z jednoho konce na druhý. Cesta na vrchol však nebude vůbec lehká, čeká vás mnoho nástrah.
Red Ball
Arkády - 22x
V této hře Red Ball 1 hrajete za malý červený balónek a Vašim úkolem je dostat balónek úspěšně do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Budete se muset vypořádat s mnoha nástrahami, které na Vás v jednotlivém kole čekají. Nebojte se a pusťte se do hry.
Super Chuck Norris Bros
Arkády - 2x
Parádní online hra s Chuckem Norrisem v hlavní roli. Je to hodně ve stylu klasické hry Super Mario Bros, prostě zábavná skákačka. Určitě si tuto hru zahrajte, super odreagování.
Star Island - dětská skákačka
Arkády - 2x
Pěkná skákačka vhodná hlavně pro děti. V každé úrovni je vaším úkolem sebrat všechny hvězdičky a dostat se ke dveřím do další úrovně. V pozdějších úrovních si musíte dát velký pozor na nebezpečné příšerky. Hra Star Island se ovládá šipkama a mezerníkem.
Ninja Showdown
Arkády - 7x
V superhře Ninja Showdown se vžijete do postavy nevyzpytatelného stínového bojovníka - ninji. Čeká vás totiž souboj na život a na smrt s dalším nebezpečným ninjou. Hra se ovládá klávesama, na výběr je několik kopů a obranných chvatů. Přímo ve hře je i názorný návod.
Last Touchdown
Arkády - 9x
Jste slavný ragbista, který má dnes svůj rozhodující zápas. Jenže na zápas jste zaspali a potřebujete se dostat co nejrychleji na stadion. Pokuste se ta doběhnout a při tom čelit všem překážkám.
Bomb It 5
Arkády - 6x
Pátý díl dnes již klasické bombové gamesky Bomb it, která se nese v duchu retro gamesy Bomberman. Tento díl přináší celou řadu novinek, systém hry však zůstává stejný. Je to tedy pořád chytlavé a docela návykové.
Gold Mine - honba za zlatem
Arkády - 12x
Gold Mine, to je výborná chytlavá minihra v pixelové grafice. V každém bludišti musíte posbírat určitý počet zlatých hrud, abyste mohli do dalšího levelu. Nesnažte se hrát zbrkle, nebo vám zlaté hroudy skončí na hlavě ;). Hra se ovládá šipkama.
hra v Unity3D
NIGHT SHIFT
Arkády - 576x
Night Shift je poměrně jednoduchá skákačka v Unity. Je ale docela originální. Budete ovládat čtvereček, s kterým budete proskakovat v bludišti. Hra nabízí celkem 25 unikátních úrovní a bezpochyby vás zabaví na dlouhý čas.
Tarzan Swing
Arkády - 2x
Tarzan se stal pánem džungle, ale jako malý si musel získat svojí pozici. V džungli se ukrývají lahodné banány, které potřebuje Tarzan posbírat a s tímto úkolem mu budete muset pomoci. Pohybovat se budete po liánách, ale musíte si dávat dobrý pozor, aby se liána příliš nepřetížila a pod Tarzanem nepraskla.
Transmorpher 2
Arkády - 3x
Graficky perfektní a hratelně velmi přívětivá logická online hra, ve které budete procházet vesmírnou lodí. Čeká na vás řešení mnoha zapeklitých úkolů, ale věříme, že se vám vše podaří a hru dohrajete až do konce.
hra v Unity3D
Carrots And Carnage
Arkády - 2x
Celkem jednoduchá skákačka s králíkem, který má neodolatelnou chuť na mrkve. Takže mu hezky pomozte, ať těch mrkví sebere co nejvíce. Hra kromě hezké grafiky nabízí i slušnou hratelnost, která zabaví na dlouho.
Smurf BMX
Arkády - 2x
Pěkná online hra, ve které hrají hlavní roli neohrožený šmoula a jeho vychytané BMX kolo. Snažte se dělat co nejlepší triky, za které dostanete náležité bonusy. Podaří se vám nasbírat maximální počet bodů během celkem slušných 7 levelů?
hra v Unity3D
Dino Parking
Arkády - 12x
Pomysleli jste někdy na to, jaké by to bylo být dinosaurem? Asi ne, že? V této hře si však na milého dinosaura můžete zahrát. A v čem bude spočívat váš úkol? Naše malého chlapíka musíte zaparkovat. Ano, přesně tak, zaparkovat :).