Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Papa Louie 3: When Sundaes Attack
sponzorované odkazy

Papa Louie 3: When Sundaes Attack

Hrajete online hru Papa Louie 3: When Sundaes Attack

Opět je tu povedená skákačka s oblíbeným kuchařem Papa Louiem. Tentokrát bude Louie zápasit s mrazivým zlem. Dobře proskákejte všechny překážky a poražte nelítostného soupeře.

ovládání hry Papa Louie 3: When Sundaes Attack

myší, viz instrukce ve hře • 11.55 MB • 191x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
My Undead Neighbors 3
Arkády - 23x
Hráčská obec už si dvakrát mohla vyzkoušet hry s názvem My Undead Neighbors a nyní autoři přichází s třetím pokračováním, kde se vydáte po stopách bájného Eldoráda. Hlavním hrdinou je odvážný cestovatel, který se vydal najít zlaté město. Cestou narazíte na různé překážky, nástrahy a nepřátele, takže dávejte dobrý pozor.
Batman - Gotham Dark Night
Arkády - 256x
V této náročné online hře hraje hlavní roli nikdo jiný než samotný Batman. Zlý Joker se opět rozhodl dělat potíže městu Gotham. Má totiž v plánu vyhodit do povětří městskou elektrárnu. Bomby jsou již rozmístěny a odjištěny. Vaším úkolem je v každé úrovni zneškodnit všechny bomby.
Puzzle Farter demo
Arkády - 35x
Pokud máte v oblibě hry, kde se bojuje s nepřáteli, pak pro vás hra Puzzle Farter to pravé rozhodně nebude. Zde se totiž musíte veškerým nepřátelům vyhnout, jinak by vás zahubili. V demoverzi této hodně zajímavé hry si můžete vyzkoušet pět úrovní. Hlavní hrdina dokáže poletovat, čehož rozhodně využijete.
Bodiless
Arkády - 35x
Autoři této hry se pokusili o vytvoření opravdu netradiční hry, protože dostanete na starost postavičku bez těla. Hlavu, ruce a nohy má, ale tělo jaksi chybí. Toho se dá patřičně využít při plnění jednotlivých misí. První úkol je poměrně jednoduchý, nicméně obtížnost se postupně navyšuje, takže musíte více přemýšlet.
Castle Run
Arkády - 215x
Zahrajte si supr skákačku se smypatickou obludou, která hledá cestu z hradu. Utíkejte rychle, sbírejte rozházené penízky a hlavně se vyhýbejte zlým duchům, kteří vás mohou připravit o život.
Angry Birds Halloween Boxes
Arkády - 244x
Kdo by neznal Angry Birds. Hra, která se hraje jak na mobilech, počítačích tak i na herních konzolích. Princip je jednoduchý - stačí vystřelit ptáčka a snažit se sestřelit všechny halloweenské duchy a strašidla. Jak se vám hra líbí? Pokud líbí, tak ji určitě sdílejte na Facebooku :).
King of the Sky
Arkády - 7x
Skákačka vhodná hlavně pro menší děti. S opičkou se pokuste sebrat všechny bonusy, které jsou na obrazovce. Vyhýbejte se pastím. V pozdějších úrovních budete muset bojovat s nebezpečnými gorilami, to zvládnete díky zbraním. Hra King of the Sky se ovládá šipkama, útok je mezerníkem.
Parachute Plunder
Arkády - 17x
V této online hře je vaším úkolem proplachtit padákem úspěšně až k zemi. A cestou se samozřejmě snažte sbírat různé bonusy a vyhýbat se potvůrkám na ostrůvcích. Hra celkem obsahuje 8 levelů.
Cats n Fish 2 Circus Escape
Arkády - 29x
Pěkná cirkusácká online hra. Vaším úkolem je pomoci vycvičeným kočkám k předvádění těch nejúžasnějších triků. Pomocí trampolíny pomáhejte kočce při chytání zlatých rybek.
Pizza Delivery Challenge!
Arkády - 25x
Další hra, ve které hraje téměř hlavní roli voňavá pizza. Vrhněte se na dráhu kurýra rozvážejícího pizzu a plňte zadané denní úkoly. Činnost to nebude jednoduchá, protože na vaši pizzu má spadeno hladový t-rex.
Color Tunnel
Arkády - 58x
Připravte se na nový barevný zážitek - barevný tunel! Klouzejte barevným tunelem a dostaňte se co nejdále. Ale pozor! V cestě ti stojí různé překážky, tak se jich snaž při cestě tunelem co nejvíce vyhnout. A nebojte se, pokud narazíte do překážky. Vždy se můžete jednou oživit. Vyzkoušejte tedy své reflexy v tomto barevném tunelu!
Haste Makes Waste
Arkády - 50x
Želvák se chystá na večírek, ale najednou po cestě zjistí, že už nemá čas. Naštěstí ho napadne spásná myšlenka, takže si sestrojí komplikovaný stroj, který by ho měl posunout do dálky. Pomozte želvákovi s cestou. Nasměrujte ho, aby se posunul o co největší možnou vzdálenost. Postupně získáváte finance, za něž si lze vylepšit různé věci.
Never More 2
Arkády - 38x
Pokračování pěkné skákačky, ve které je vaším úkolem proskákat se do další scény. Tentokrát je to o něco těžší, neboť často budete dumat, kudy a kam skočit. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem, občas se nebojte na něco kliknout.
Insidia
Arkády - 32x
Cestovatel se vydal galaxií ve svojí vesmírné lodi, ale měl bohužel malou nehodu s asteroidem, která skončila nouzovým přistáním na neznámé tmavé planetě, kde se vydá hledat možnosti záchrany. A právě v tuto chvíli si vezmete zmíněného cestovatele na starost a vydáte se s ním na jeho zajímavé dobrodružství.
Solar Wind
Arkády - 36x
Zábavná a chytlavá minihra, ve které provázíte svého hrdinu nebezpečným vesmírem. Vaším úkolem je proletět co nejdále a vyhýbat se nejrůznějším nástrahám. Hra se ovládá levým tlačítkem myši (přidáváte plyn :-))