Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Papetura

Hrajete online hru Papetura

Hodně dobrá klikačka, ve které se váš mozek řádně zapotí. Budete muset vyřešit celou řadu úkolů. Hlavní činností bude hledání nápověd a klikání po všem co by mohlo skrývat nějakou funkci. Podaří se vám dostat ven z papírového světa?

ovládání hry Papetura

myší, viz instrukce ve hře • 11.82 MB • 2032x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Magic Pen
Logické hry - 8x
v této hře si nejen procvičíte své logické myšlení, ale také kreslení jednoduchých tvarů. Za úkol budete mít dopravit kolečko k vlajce právě díky vašim nakresleným vynálezům. Povede se vám nakreslit důvtipný stroj?
Happy Dead Friends
Logické hry - 2x
Vaším úkolem je umístit tyto stvoření vedle sebe a to tak, aby se chytli rukami. Počáteční úrovně jsou celkově jednoduché, ale nenechte se tím zmást, protože poté začne přituhovat. Uvažujte, jaké by bylo nejlepší umístění.
Feed The Figures
Logické hry - 8x
V této logické online hře máte možnost pěkně zaměstnat váš mozek. Vaším úkolem bude připravit různým objektům svačinku z hamburgerů, které musíte správně rozmístit, abyste mohli zdárně postoupit do další úrovně.
Bridge Tactics 2
Logické hry - 5x
Vydejte se na mosty a zkuste je vyhodit do vzduchu za pomoci vhodně umístěné výbušniny. Nepřátelské síly si klidně pochodují po mostech a vy si musíte vyhlédnout vhodnou dobu na odpálení náloží. Nepřátelé se jistě pokusí o útěk, takže musíte mít vhodně rozmístěné veškeré dostupné výbušniny, aby mohla být exploze dostatečně účinná.
Simple Motions
Logické hry - 8x
Používejte různé vychytávky této hry k tomu, abyste kuličku dostali vždy k červenému praporku. Dejte se do práce a sbírejte různá kolečka, což je vlastně vaše skóre. Tak se do toho opřete a ukažte, jak se to hraje.
Snoozleberg ep2
Logické hry - 5x
A opět se setkáváme s našim náměsíčným hrdinou, panem Snoozlebergem. I tentokrát mu budete muset pomoci projít celou hru bez újmy, přitom když bude ve spánku. Odstraňujte všechny překážky a pomozte mu se nevzbudit.
Trollface Quest Sports
Logické hry - 2x
Zábavná klikačka, ve které hraje hlavní roli blbeček Troll. Ten bere cvičení opravdu vážně, ale pokud se do toho vložíte vy, bude z toho pěkná taškařice. Hra obsahuje mnoho úrovní, ve kterých musíte vyklikat správný postup.
Keep the Balance
Logické hry - 9x
Dokážete udržovat rovnováhu a dohlédnout na to, aby se nezbortila vámi vybudovaná věž? Jestliže si myslíte, že na tom nic není, pak neváhejte a vyzkoušejte si hru s názvem Keep the Balance. Dostanete na každou z úrovní předem určené tvary, které potřebujete poskládat na sebe, aniž by se výsledná stavba nezhroutila.
Rush Hour - dostaňte auto ven
Logické hry - 5x
Výborná superhra, která prověří vaše logické myšlení. Cílem hry Rush Hour je dostat vaše autíčko ven z naprosto přecpaného parkoviště. Vždy musíte přeskupit ostatní auta tak, aby se vaše červené auto dostalo k praporku. Nejprve zkuste tréninková bludiště, ostrá hra je opravdu těžká.
Schrodinghost
Logické hry - 9x
Velmi zajímavá online hra, ve které budete v roli malé kočky utíkat z domu pana Schrodingera. Je to hra na přemýšlení, dobré uvažování a také na klikání na předměty kolem vás. Skvělá grafika zaručuje i skvělý herní zážitek.
Spreading Hex
Logické hry - 3x
Zajímavá a chytlavá gameska, ve které se budete snažit rozšířit barevné šestiúhelníky po celé ploše. Na celou akci máte pouze omezený počet tahů, takže při hře velmi důkladně promýšlejte každý postup a krůček.
Rob-Rob
Logické hry - 3x
Hlavním hrdinou hry Rob-Rob je robot. Tento robot se vypravuje do světa a potřebuje se vždy dostat na vhodné místo. Cestou sbírejte baterie, které jsou pro každého robota velice užitečným zdrojem záložní energie. V každé úrovni se pokuste zahrát co nejmenší možný počet tahů, takže u hraní logicky přemýšlejte.
Single Noble
Logické hry - 7x
Luxusní, ale těžká logická superhra, která je tak trochu podobná dámě. Na hracím poli máte kameny, které musíte postupně vyskákat ven tím, že je přeskočíte druhým kamenem. Pokud na nějaký kliknete, tak se v případě, že je to možné, objeví směr kam můžete skočit (viz obrázek). Hra vás určitě vtáhne, neboť je graficky pěkná a hlavně ne zrovna lehká :).
Mahjong - potrapte svůj mozek
Logické hry - 138x
Tato hra s názvem Mahjong (ver. 0.94) nepatří mezi klasické mahjong hry. Princip je poněkud odlišný. Na hracím poli máte nejrůznější kuchařské pomůcky. Vaším úkolem je najít vždy dva stejné symboly. Buď přímo sousedící, a nebo rozmístěné tak, jak je to uvedeno v nápovědě (podobně jako v Pets Connect). Každá úroveň je omezena časem, k dobru máte tři nápovědy. Hra je známá hlavně jako Kuchařovo nádobí, nebo také Kuchařský mahjong.
Monkey GO Happy - Xmas Time!
Logické hry - 126x
Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?