Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Papetura

Hrajete online hru Papetura

Hodně dobrá klikačka, ve které se váš mozek řádně zapotí. Budete muset vyřešit celou řadu úkolů. Hlavní činností bude hledání nápověd a klikání po všem co by mohlo skrývat nějakou funkci. Podaří se vám dostat ven z papírového světa?

ovládání hry Papetura

myší, viz instrukce ve hře • 11.82 MB • 1048x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Go Home Block 3
Logické hry - 5x
Pěkné pokračování logické hry s kostkama. Hlavní kostka se chce dostat nějak domů. Jenže není to jednoduché - v cestě za domovem je spousta překážek a dlouhé chvíle při hledání té správné cesty.
Travel Memo
Logické hry - 6x
Otestujte svou paměť v tomto skvěle zpracovaném pexesu, které je zaměřeno na cestování. Celkem hra nabízí 10 levelů se zvyšující se náročností. Cílem je najít dva stejné obrázky.
Get the Weight
Logické hry - 1x
Již v úvodu hry Get the Weight zjistíte, že autoři si pro hráče připravili opravdu nezvykle vysoký počet úrovní. Je to způsobeno také tím, že jednotlivé mise nejsou příliš náročné na tvorbu, a proto si autoři mohli dovolit hráče takto zásobit. Dostanete váhu, na které musíte správně vyvážit závažím hmotnost předmětu.
Sugar, Sugar 2
Logické hry - 7x
Snažte se do hrníčku dát všechen cukr, který padá. Vaším úkolem v této super hře je, abyste nakreslili čáru, která tento cukr svede tam, kde vlastně má padat. Do hrnku musíte dostat 100 krystalů tohoto cukru.
Golden Squirrel 2
Logické hry - 7x
Další oddechová super hra ve stylu Zuma. Pokud dosud hru Zuma neznáte, tak vězte, že jde o hodně chytlavou záležitost. Vaším úkolem je odstranit všechny kuličky dříve, než se dostanou až k vám. Vždy se snažte spojit alespoň tři stejné kuličky.
Fairway Solitaire
Logické hry - 76x
Fairway Solitaire vypadá jako velice solidně zpracovaná karetní hra. Nejedná se úplně o typický solitaire, ale musíte na sebe umisťovat karty s hodnotou o jedna vyšší, nebo nižší, než je aktuální karta. Tímto způsobem se musíte pokusit odstranit úplně všechny karty, které dostanete na starost. Vypadá to sice jednoduše, ale hra vás jistě přesvědčí o opaku.
Hide Caesar Player Pack 2
Logické hry - 2x
V této hře bude zapotřebí schovat caesarovou minci tak, aby se k ní padající kameny nedostali. Udělejte vše proto, abyste zablokovali jakýkoliv přístup těchto kamení k této minci.
Bejeweled Blitz
Logické hry - 5x
Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.
Cake Swap
Logické hry - 4x
Hodně dobrá hra, která vás nenechá v klidu. Nejen, že se jedná o populární herní žánr bejeweled a spoj tři, ale hra má jako obrazce nejrůznější sladkosti. Takže to bude boj a někomu by se mohly sbíhat sliny :). Hledejte trojice stejných sladkostí a postupně zdolávejte všechny úrovně.
Gluttonus Monster
Logické hry - 3x
Zajímavá postřehovo logická online hra. Grafika je sice poměrně strohá, nicméně herní motiv je zajímavý. Vaším úkolem je pomocí příšerky sbírat barevné kuličky a to vždy postupně podle barev. Nejdříve např. sníte červené kuličky, abyste se dostali k modré atd. Pozdější úrovně jsou celkem na bednu,
Rebuild Chile
Logické hry - 7x
Pěkná online hra, která vás naučí pořádku a trochu ekologického myšlení. Vaším úkolem je odstranit odpadky z území. Máte k dispozici několik prostředků - od buldozeru až po vrtulník.
Trollface Quest Sports
Logické hry - 1x
Zábavná klikačka, ve které hraje hlavní roli blbeček Troll. Ten bere cvičení opravdu vážně, ale pokud se do toho vložíte vy, bude z toho pěkná taškařice. Hra obsahuje mnoho úrovní, ve kterých musíte vyklikat správný postup.
Zuma Kangaroo
Logické hry - 2x
Zuma je už takřka legendární logicko postřehová super hra. V této verzi je místo mayské postavičky klokánek. Cíl hry je opět jasný - spojit vždy alespoň tři stejné kuličky. Návykovka prvního stupně :)
A Case of Crabs
Logické hry - 2x
V této bezvadné hře je Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem vyřešit případ vraždy a usvědčit mafiánský gang z podvodných činností. Záleží jen na Vás a na Vaší taktice, jak to vše dokážete. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Idiot test 4 - jak jste na tom?
Logické hry - 1x
Je tu další test vaší pozornosti. Opět budete řešit úlohy, které se budou snažit zmást váš mozek ;-). Dejte si pozor a zadání si pečlivě přečtěte, nebo se vám zobrazí "You are completely Idiot" :).