Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Makeover

Hrajete online hru Harry Potter Makeover

Zdařile zpracovaná online hra pro všechny fanoušky Harryho Pottera. Jde o jednoduchou oblíkačku a hlavně o make-up a stylování. Vyberte ideální makeup, účes, oblečení a doplňky pro nový natáčecí den.

ovládání hry Harry Potter Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 1.92 MB • 203x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Mini Colouring 3
Hry pro dívky - 19x
Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Movie Dressup 10
Hry pro dívky - 25x
Krasavice potřebuje být na večer krásnější než je. Krásná online hra pro dívky. Jde večer na svůj první večírek a potřebuje skvělou stylistku jako jsi ty! Namaluj ji (řasenka, stíny, rtěnka aj.) Oblékni ji a uprav (tričko, šperky)
Narozeninový dort
Hry pro dívky - 8x
Narozeniny. Krásný den, náš den. Narozeninový dort k nim neodmyslitelně patří. Již upečený dortík stačí jen překrasně upravit nejrozmanitějšími ozdůbkami od bonbonů přez želatinové kuličky až nejtypičtějším svíčkám. Můžeš napsat i věnování, pak klikni na next a je to:)
Baby Hazel Birthday Surprise
Hry pro dívky - 32x
Malá Házel je tu s dalším herním příběhem. Tentokrát má za úkol připravit narozeninovou oslavu pro její kamarádky a kamarády. Proveďte Házel všemi činnostmi - od nákupu, po zdobení pokoje až po krásnou oslavu.
Cody Dressup 20
Hry pro dívky - 12x
Cody vyhrála doutěž o nejkrásnější fotografii měsíce června a tak bude tento měsíc na titulní straně časopisu. Tahle přeně bude titulka vypadat, jen se rozhoduje co si má obléci, poraď jí a pomoz jí:)
Kukuya 5
Hry pro dívky - 7x
Super online hra pro malé dívenky,budoucí architektky:) Pomoz malé KUKUYE uspořádat její čarodejnické sídlo. Dej pozor, ať je její krásná komůrka přehledná a dej lektvarům jejich místo:) Určitě tě to bude bavit:)
Omalovánka 20
Hry pro dívky - 10x
Máš ráda barbie miluješ, když u her můžeš poslouchat muziku a máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Kitchen make over
Hry pro dívky - 36x
Každá malá dívka už má jistě dobře rozmyšleno, jak bude vypadat její budoucí kuchyň. Tady si to můžete vyzkoušet. Dostanete totiž k dispozici spoustu stylového vybavení a různé kuchyňské příslušenství.
Hero Dressup
Hry pro dívky - 44x
Oblékni Hera není jen tak obyčejná online hra pro dívky. Ale stejně pokud miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Cutie Makeover 38
Hry pro dívky - 11x
To je ale moderní slečna. Koukni se, kolik možností zde můžeš využít, jak ji můžeš upravit. Nalič ji, jak nelépe umíš, pak se dej do šperků a doplňků a nakonec tě čeká účes a oblečení (kliknutím na vlasy a triko).
Cutie Makeover 52
Hry pro dívky - 4x
Tato slečna je teprve 15 let stará, ale krásy tedy pobrala požehnaně, čehož si už všimli i chlapci od ní ze třídy a jeden z nich ji pozval na rande. Chce se tedy líbit, protože ten chlapec se jí také líbí. Dej se do úpravy.
Photo Model 23
Hry pro dívky - 36x
Tohle je opravdu pěkná online hra pro dívky. Zde se opravdu vyřádíš. Čeká tě nejeden úkol, týkající se vzhledu moderní ženy. Začneš oblečením, pak se dostáváš k líčení. Očí, řas, rtů, pleti. Všechno zde najdeš i šperky a doplňky.
Super Model 1
Hry pro dívky - 34x
Krásná modelka v nové online hře pro dívky. Zvol jí pleť (skin), vlasy (hair), Tričko (tops), Kalhoty či sukně nebo kraťasy (bottoms), šperky (jewellery), botky (shoes), a nakonec pozadí (background) .
Monster High Mouscedes King Dress Up
Hry pro dívky - 38x
Příjemná seriálová oblíkačka na motivy čarodějek Monster High. Tentokrát budete oblékat a vybírat doplňky pro hrdinku Mouscedes King. Na výběr je toho opravdu dost a můžete vytvořit velký počet kombinací.
Oblékni Cody
Hry pro dívky - 23x
Cody je moc krásná dívenky, se kterou ses již setkala několikrát, ale dneska se rozhodla změnit svou image od základů. A ty jsi hlavní aktérka, která bude všechno organizovat, tak se dej do toho a změň ji.