Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Gemtastic Journey

Hrajete online hru Gemtastic Journey

Pokud bysme dumali nad tím, který typ her je nejoblíbenější, tak jedním z horkých favoritů bude klasická hra bejeweled, ve které spojujete stejně barevné krystaly. A velmi podobná je i tato oddychová postřehovka.

ovládání hry Gemtastic Journey

myší, viz instrukce ve hře • 4.53 MB • 187x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Monkeys Attack
Postřehové hry - 34x
Opičky mají odjakživa rády banány. V této superhře je však vaším cílem ochránit banány před mlsnou opicí. Sestřelte opičky a uchraňte co nejvíce banánů.
Super Kicks
Postřehové hry - 19x
Super Kicks je díky své obtížnosti docela chytlavá hra, která vás vždy po zkaženém míči donutí spustit hru znovu. A stále se pokoušet překonat vlastní rekordy... Hra se ovládá pouze myší.
Smarty Bubbles
Postřehové hry - 115x
Zahrajte si jednu z nejoblíbenějších her - bubbleshooter. Tentokrát v poměrně jednoduchém, avšak chytlavém, provedení, kdy hrajete na co nejvyšší skóre. Vystřelujte barevné balonky a snažte se vytvořit alespoň trojice stejně barevných balonků.
Be A Lovely Winner
Postřehové hry - 33x
Ani se neptáme, zda máte rádi hry na spojování či označování skupinek stejných symbolů. U takových her si odpočine nepochybně každý. V tomto klonu budete odebírat srdíčka. Zvládnete všechny nachystané levely?
Dogi Bubble Shooter
Postřehové hry - 42x
Oblíbený bubbleshooter v trochu jiném kabátku. Tentokrát kuličky sestřelujete pomocí pejska. Jinak jsou ale pravidla zcela typická - snažte se spojit vždy alespoň tři stejné kuličky. Dokážete dohrát nejvyšší skóre?
My Hero Factory
Postřehové hry - 20x
Zajímavá postřehovka s motivy Hero factory. Podíváme se do továrny na hrdiny, kde se na dopravníku pohybuje výbava, kterou následně můžete vybrat pro vaše hrdiny. Každý prvek má jinou schopnost, tak výběr dobře promyslete.
I Love Traffic
Postřehové hry - 24x
Ovládněte svět semaforů. Vašim úkolem je ovládat semafory tak, aby žádné auta nenabouraly. Ze začátku to bude jednoduché, ale postupně bude obtížnost přibývat a vy se s tím budete muset vypořádat. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Hit Crazy Frog
Postřehové hry - 13x
Ošklivý žabák Crazy Frog byl velmi populární zhruba před dvěma lety. Pro mnohé je Crazy Frog ztělesněním kýčovité laciné hudby. Pokud ani vy nemáte Crazy Froga rádi, můžete ho v této minihře odstřelit, a to pěkně daleko ;-). Hru ovládáte klikáním - prvním kliknutím se žabák odrazí a druhým vystřelíte.
Parking Superskills 2
Postřehové hry - 62x
Pokud máte již řidičák, tak víte, že parkování může někdy přerůst v horor. Nejdůležitější je vždy trénink, kterým můžete parkování zdokonalit. Stejně jako v této parkovací super hře, která vás možná bude stát několik nervů :).
Dancing Santa Claus
Postřehové hry - 27x
Santa Claus musí být v nejlepší formě, aby mohl správně a včas doručit všechny vánoční dárečky do všech domácností. Všechny děti světa už se na dárečky jistě těší. Santa má před velkou akcí zajímavý fyzický trénink, jen se podívejte.
Bioblast
Postřehové hry - 22x
Oddechová záležitost v podobě klonu klasické hry Zuma. Budete vystřelovat barevné viry a snažit se seskupit vždy alespoň trojici stejných virů. Musíte však jednat rychle, protože virový had se rychle blíží...
The Tower
Postřehové hry - 18x
Pokud máte rádi klasické hry na stavění do výšky, například Tower Bloxx, tak vás tato hra příjemně osloví a zabaví. Podaří se vám postavit nejvyšší věžičku a porazit tak hráče z celého světa? Hra vyžadujete naprosto bezchybný postřeh.
Jogging in Hell
Postřehové hry - 36x
Peklo se na čas otevřelo a můžete tak být svědky šíleného běhu kostlivce. Kostlivec se rozhodl běhat, ale přes cestu má nejrůznější překážky. Musíte se jim vyhýbat, přeskakovat a podlézat, aby se kostlivcova cesta neskončila příliš brzy. Aby to nebylo příliš jednotvárné, můžete posbírat všechny bonusy.
Circus Balls
Postřehové hry - 27x
Vašim jediným, avšak složitým úkolem v této skvělé hře je dostat barevné míčky do stejně barevných košů. Ze začátku se Vám bude zdát hra jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Chce to dobře namířit a určit správnou sílu letu.
Personal Shopper 2
Postřehové hry - 21x
Byla jste zaměstnána, aby jste nakupovala. To je přece sen každé ženy. Tak se do toho pusťte a kupte vše co máte napsané na seznamu. Jediný problém je, že si věci musíte najít sama v přeplněných regálech v určitém čase.