Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Gemtastic Journey

Hrajete online hru Gemtastic Journey

Pokud bysme dumali nad tím, který typ her je nejoblíbenější, tak jedním z horkých favoritů bude klasická hra bejeweled, ve které spojujete stejně barevné krystaly. A velmi podobná je i tato oddychová postřehovka.

ovládání hry Gemtastic Journey

myší, viz instrukce ve hře • 4.53 MB • 4321x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Xrave
Postřehové hry - 8x
Aktivujte všechny závity, které máte v daném kole pomocí jakého si klíče. Posouvejte klíč na různé strany a kombinujte různé varianty. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, takže se pusťte do hry.
Top that deux
Postřehové hry - 20x
Další z her, ve které budete vyrábět občerstvení pro zákazníky. Bude to chtít velkou rychlost, protože oni na vás moc dlouho čekat jistě nebudou. Pokud vám to bude trvat tak se naštvou a to pro vás není dobré.
Element Blocks
Postřehové hry - 234x
Příjemná oddychová online hra, ve které budete na hrací plochu umisťovat barevné objekty a snažit se sestavit kompletní řadu. Hra spojuje herní principy tetrisu a klasických spojovaček stejných symbolů. Hodně návyková gamesa.
hra v Unity3D
Lego City: Coast Guard
Postřehové hry - 37x
Přidejte se k jednotce záchranářů v Lego městě. Tentokrát budete zachraňovat expedici, která uvízla na moři. Pokud si troufáte na ovládání malé helikoptéry, tak už startujte tuto skvělou 3d hru v unity.
Orb Eater
Postřehové hry - 28x
Oddychová vesmírná superhra pro načerpání nových sil do práce a trochu relaxu. V roli pilota budete létat vesmírem a sbírat kulatá tělesa. Čím více jich seberete, tím vyšší rychlosti a výšky dosáhnete.
I Love Traffic
Postřehové hry - 30x
Ovládněte svět semaforů. Vašim úkolem je ovládat semafory tak, aby žádné auta nenabouraly. Ze začátku to bude jednoduché, ale postupně bude obtížnost přibývat a vy se s tím budete muset vypořádat. Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Pro Parking
Postřehové hry - 260x
Luxusní herní záležitost pro všechny příznivce parkovacích super her. Ovládejte svůj vůz a zaparkujte ho přesně do vyznačeného místa. Čeká na vás dost poměrně těžkých úrovní.
Alpha Attack
Postřehové hry - 29x
Postřehová a dovednostní minihra od Miniclip. Na vaše městečko padají zničující bomby. Vy je v roli obránce musíte ničit tak, že na klávesnici stisknete příslušné písmenko, které má bomba na sobě.
Photo King
Postřehové hry - 58x
Fotografování patří mezi oblíbené koníčky u celé řady lidí a mnoho fotografů se snaží zobrazováním věcí a lidí kolem sebe živit. Staňte se tím nejlepším fotografem pod sluncem, který dokáže fotit ty nejveselejší obrázky. Aby byly všechny tváře veselé, musíte je polechtat peříčkem a poté vyfotografovat.
Monkeys Attack
Postřehové hry - 38x
Opičky mají odjakživa rády banány. V této superhře je však vaším cílem ochránit banány před mlsnou opicí. Sestřelte opičky a uchraňte co nejvíce banánů.
Sailor Pop
Postřehové hry - 45x
Graficky i hratelně velmi povedená online hra, ve které budete klikat na skupinky rybek a postupně tak čistit hrací pole (v tomto případě podvodní prostor). V každém kole máte jasný úkol, který musíte splnit na určitá procenta. Snažte se samozřejmě vše dohrát na nejlepší skóre, tedy na tři hvězdy.
Floss floss dance and toss - Bailando, bailandóóó
Postřehové hry - 3x
Určitě znáte pořady Když hvězdy tančí a Bailando, tančím pro tebe. V obou jde o tanec, stejně jako v této super flash hře s výmluvným názvem Floss floss dance and toss. Hra je trochu objemná (5 MB), takže může trvat trochu déle, než se nahraje, ale stojí za to. Bailando hadr! :)
Orbular
Postřehové hry - 13x
Tohle je podle smyslu obyčejný arkanoid, je ale zpracován úplně jinak, než ho obyčejně známe. Místo odpalovací plochu máme koulu, která umí kuličky odpalovat speciálním impulzem. Po sražení všech teček přecházíte do dalšího levelu.
18 Wheels Driver 2
Postřehové hry - 57x
Druhý díl povedené hry na parkování kamionu. Pokuste se usednout za volant tahače a zaparkovat ho na určené místo. Je to docela makačka. V dalších úrovních přibyde návěs, s kterým už je to pěkná fuška.
Headspin Storybook
Postřehové hry - 24x
Cílem této bezvadné postřehové hry je převrátit všechny předměty v knize tak, aby byly vždy zrcadlově. Máte na to velmi málo času, takže to bude chtít rychlost a přesnost. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Zvládnete tento nelehký úkol?