Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Gemtastic Journey

Hrajete online hru Gemtastic Journey

Pokud bysme dumali nad tím, který typ her je nejoblíbenější, tak jedním z horkých favoritů bude klasická hra bejeweled, ve které spojujete stejně barevné krystaly. A velmi podobná je i tato oddychová postřehovka.

ovládání hry Gemtastic Journey

myší, viz instrukce ve hře • 4.53 MB • 164x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Nowhere to Park
Postřehové hry - 53x
Po delší době jedna perfektní parkovací online hra s názvem Nowhere to park. Nechte si touto hrou otestovat vaše schopnosti coby řidiče, který se snaží zaparkovat na určená místa. Dokážete to bez oděrku na laku auta?
Turbocharged Penguins
Postřehové hry - 24x
Tučňáci umějí létat! Nevěříte? Věřte. Tedy platí to alespoň v této online hře. Vaším úkolem je odpinkat tučňáka co nejvýše, třeba až do hlubokého vesmíru. Na cestě sbírejte turbo bonusy, které vašeho tučňáka trochu popoženou :). Až budete ve vesmíru, tak si hlídejte, aby se tučňák nedostal mimo obrazovku. Znamenalo by to konec hry.
Hold the rope
Postřehové hry - 18x
Výborná postřehovka na odreagování. Pět siláků chytilo nosorožce a ten se jim snaží ze všech sil vysmeknout. Dodávej jim sílu udržet laso tím, že na ně budeš v případě vysílení klikat. Jak dlouho vydržíš?
Swish
Postřehové hry - 7x
Máte dobrý postřeh a reakce? Pokud ano, pak je superhra Swish určená právě pro vás. Cílem je ochránit tmavěmodrou kuličku před útoky ostatních kuliček, které odrážíte vaší bílou kuličkou. Jasné, ne? :)
Bowling Alley Defense
Postřehové hry - 8x
Slizké potvůrky se rozhodly zaútočit na bowlingovou dráhu a ukrást vám bowlingové koule. Pokud budete dobře mířit a všechny potvůrky zneškodníte, čeká vás na konci každé úrovně souboj s nějakou známou osobností, kterou byste na bowlingu rozhodně nečekali, např. Larry Bird, Bruce Lee nebo Marilyn Manson.
Incriminati - bleskový úklid pokoje
Postřehové hry - 1x
Online hra Incriminati vás zavede do pokoje jednoho pubertálního výrostka. Jak sami uvidíte, v jeho pokoji se nacházejí nejrůznější věci, z kterých by ale jeho rodiče radost určitě neměli. Proto rychle všechny věci ukliďte. V dalších úrovních přibývají další předměty a hra se stává stále těžší...
Call of Atlantis
Postřehové hry - 2x
V této hře je Vašim úkolem spojit vždy minimálně tři stejné obrázky. V každém kole musíte poskládat obrázek, který se nachází v pravém horním rohu. Uděláte to tak, že části z obrázků posunete až dolů a tím je získáte.
Rotavios
Postřehové hry - 326x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.
Honey Bees
Postřehové hry - 14x
Vyzkoušejte si práci včelařky v roli mladé dívky. Dobrosrdečná dívka se snaží získat co nejvíce medu, který potom prodá a peníze věnuje místní škole na učebnice. Pomůžete jí z jejím ušlechtilým nápadem?
Thor Towers
Postřehové hry - 2x
Online hra Thor Towers je lahůdkou pro hráče s pevnými nervy a s výborným odhadem. Vaším úkolem je stavět na sebe bloky tak, aby na sebe dosedly co nejpřesněji. Za přesné umístění máte více bodů. Thor Towers je hodně chytlavá hra. Ovládá se mezerníkem.
hra v Unity3D
Chili Breakout
Postřehové hry - 35x
Jednoduchá online hra vytvořená v enginu unity3D. Je to tak trochu ve stylu klasické hry Arkanoid. Akorát místo prkna je použita chilli paprička a celé se to odehrává pod vodou. Ideální záležitost na odreagování.
Feed Us III.
Postřehové hry - 59x
Herní série Feed Us pokračuje již třetím dílem, který si právě nyní můžete vyzkoušet. Dostanete opět za úkol plnit jednoduchý cíl. Nakrmit rybičku, která si pluje ve vodě a hledá lahodnou krev. Za získanou krev si později můžete vylepšovat schopnosti. Veliké nebezpečí pro vaši piraňu ovšem představují žraloci, kterým se vyhýbejte.
Peet A Lock
Postřehové hry - 50x
Odemkněte zábavu a pomozte Peetovi dostat se na záchod ve hře Peet a Lock - dokonalé hře na vybírání zámků! Proveďte Peeta nejtěžší výzvou jeho života - zamčenými dveřmi do koupelny! Díky svým lockpickingovým dovednostem musíte klepnutím na obrazovku zasáhnout zvýrazněná místa, zatímco se čára pohybuje v kruhu. S každou další úrovní se náročnost zvyšuje, protože je třeba zasáhnout více míst. Ale pozor - pokud se vám nepodaří dveře odemknout špatným načasováním klepnutí, Peet ztratí kontrolu a pokadí se. To se nesmí stát! S vaší pomocí se Peet konečně dostane na záchod a postará se o své záležitosti. Díky zábavné hratelnosti a návykovým mechanikám je Peet a Lock ideální hrou pro každého, kdo se chce zasmát a zažít výzvu. A díky nekonečným úrovním vám zábava nikdy nedojde. Tak si Peet a Lock zahrajte hned teď a odemkněte zábavu v ultimátní hře lockpicking!
Angular Momentum
Postřehové hry - 21x
V této spíše oddechové skvěle graficky i hratelně propracované hře budete hrát jako kulička, která se pokaždé z jednoho teleportu snaží dostat do druhého.Touto šedo-modrou kuličkou se vždy musíte trefit do jamky, která se nachází na konci každé mise.
Tri Peaks Solitaire Classic
Postřehové hry - 229x
Cílem této karetní hry je postupně vyčistit hrací pole od všech karet. Odebrat můžete pouze kartu o jeden stupeň nižší nebo vyšší, než máte na hromádkách. Hra obsahuje několik bonusů. Jelikož jsou solitér hry obecně velmi oblíbené, vydrží vám hraní na pěkně dlouho.