Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

GO Virus

Hrajete online hru GO Virus

Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.

ovládání hry GO Virus

myší, viz instrukce ve hře • 0.93 MB • 2441x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Kiss the Darts
Logické hry - 22x
Zajímavá a docela chytlavá logická online hra, ve které se budete snažit dostat postavičky k terčíku. Zpočátku je to docela pohodička, ale po chvíli vám dá perfektní míření a překonávání překážek zabrat.
Duck
Logické hry - 23x
Tato logická hra vás pohltí a nepustí. Budete si v ní hrát s malými kačenkami, které musíte podle určité logiky seřadit, sbírat kačení vejce nebo jednu kačenku vyřadit. Hra má celkem 25 kol, které vám dají zabrat.
Christmas Solitaire
Logické hry - 31x
Vánoční doba se přibližuje každým dnem a s ní se vyrojila celá řada her, které se tématicky zařazují do stejné kategorie. Nejinak tomu je i s hrou Christmas Solitaire, kde se snažíte zbavit veškerých karet a zařazujete je na předem určená místa takovým způsobem, aby na sebe navazovaly. Hra se řadí k zajímavým karetním hrám.
Peppa Pig Bejeweled
Logické hry - 34x
Pěkná dětská online hra na motivy prasátka Pepiny. Jelikož jde o bejeweled, tak budete hledat stejné symboly. Jakmile označíte alespoň tři stejné krystaly, tak zmizí a ostatní krystaly se posunou. Cílem je nasbírat co nejvíce bodů.
Aqua Bowls
Logické hry - 66x
Tak tu máme další ze skupiny online her, ve kterých využijete schopnosti svého mozku. Zkuste tuto výzvu a přeskupte akvária tak, aby byla vždy tři stejná v řadě nebo ve sloupci. Nebude to vůbec jednoduché, ale hra vás dozajista chytne.
Monkey Go Happy Dragon
Logické hry - 42x
Herní série s opičkami je tu s dalším povedeným dílem. Tentokrát hra přichystala celkem 17 úrovní, ve kterých si užijete pěkný ranec zábavy. Dokážete najít takový herní postup, kterým zdoláte všechny levely?
Moorhuhn solitaire
Logické hry - 51x
Zkuste tuhle zajímavou oddechovou karetní klasiku. Jde o velmi známý solitér, tentokrát s motivy legendárních slepic ze hry Moorhuhn. Co se týče pravidel, tak je to klasický styl solitaire - skládáte balíčky podle barev.
The Jewels Gear - lahůdková logická superhra
Logické hry - 25x
The Jewels Gear je hra, ve které musíte hracím polem otáčet tak, abyste k sobě dostali všechny symboly. V některých úrovních musíte odstranit všechny symboly, v jiných třeba postupně podle barvy, což je o dost těžší. Výhodou je, že každý level můžete pustit znovu.
Truck Loader 2
Logické hry - 42x
Truck Loader 2 přináší řadu vylepšení a herních novinek. V novém dobrodružství nákladního vozíku a jeho magnetu bude vaším úkolem sbírat bedny a dopravit je k nákladnímu autu. Není to tak easy jak by se mohlo zdát.
Magic Heaven 2
Logické hry - 30x
V této oddechové online hře dostanete za úkol dopravit oranžové příšerky do cíle. K tomu musíte ale využívat jejich odlišně barevné přátele, kteří je k sobě přivolají svým hlasitým pískotem.
Savages
Logické hry - 17x
V této skvělé hře budete jakožto náčelník jednoho kmene bojovat o území druhého kmene.Budete absolvovat lučišnické souboje s náčelníkem druhého kmene.Zabijte všechny náčelníky ať je všechno území vaše.
Bloons 2
Logické hry - 38x
Pokračování výborné logické sestřelovačky barevných balonků. Máte svůj šíp, který po vystřelení podléhá gravitaci, a vašim úkolem je sestřelit všechny balonky na určený počet střel. Levelů je hodně, takže je zábava zaručena.
Crystal clear
Logické hry - 98x
Další z logických klasik, ve kterých půjde o spojování stejných barev dohromady. Nebude to ale tak jednoduché, při každém tahu vám totiž další čtverečky přibudou. Jak to vyřešíte? Nezaplňte celou herní plochu.
Battleship The Beginning
Logické hry - 39x
Máte v oblibě klasickou hru Lodě? Pokud ano a chcete si vyzkoušet počítačové zpracování, pak neváhejte. Tato hra funguje na velice zajímavém principu a se skvělou grafikou. Nejprve musíte umístit svoje lodě takovým způsobem, aby je protivník neodhalil a následně se snažíte sestřelit oponentovy skryté lodě.
Sudoku Original
Logické hry - 58x
Kdo by neznal sudoku - onu tajemnou hru s čísly. Ve flash podobě si tuto oblíbenou hru můžete zahrát i u nás. Pravidla jistě znáte, ale pro pořádek - v řadách a sloupcích musíte mít čísla od 1 do 9 tak, aby žádné nebylo dvakrát.